🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 520
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мария само се чудеше за какво да се хване, за да покаже, че думите на Надя, че я иска на финал, не са верни.

Тук наистина, ако ѝ беше толкова приятелка, щеше да си замълчи. Да каже, че не знае. Айде ся, повечето тук биха направили това за хора, които са им приятели наистина.

Точно това се опита да покаже и Мария на Надя, че думите на Надя не са истина.

Ваня щеше да пита така или иначе, даже можеше да иска да види ако ѝ е било толкова важно, но тя така или иначе не залага ше много на тази битка. Според мен и да знаеше, и не, все тая.

# 436
Като видях Боби как масажира ръката на Мара и вече съм твърдо за Ванчето да спечели Фермата. Дори и Нада ми е по-поносима пред туй нЯщо.
Абсолютно съм съгласна. Имах размисли в тази посока, че вместо трудолюбив, възпитан и тих, в същност със Стоян са от една порода, ако ме разбирате.

# 437
Защо утре ще довършват дуела? Досега се потят за 5 битки, а сега да не е за да събере сили Мара.

И миналата година беше така...явно да запазят интригата и да има по-голяма гледаемост.
Аз съм за Ваня...ако спечели на шега на майтап Юхуууу ще има 4 спечелени дуела 😱
Надя си остава най-анти за мен!

# 438
Това със спойлерите е адскио дразнещо, едно време се смеехме на бабите къде не издържат на някой сериал , и искат да знаят развръзката директно от Венецуела, Индия или там от където е сапунката, и тук така Sweat Smile

Еее, айде стига. Половината жени, които познавам си четат последните страници на книгите докато четат самите книги. Пусто женско любопитство
Да има някой късмета да ми разкаже край на интересна книга ..но да се моли да не е с твърди корици Laughing

Добре бе хора , обяснете ми с думи прости..не мога и не мога да схвана с какво толкова всички ги очарова таа Мария вътре. Дори Петър , пред убавица я предпочита . Симпатична ми е с непосредствеността си , в ситуацията с Поли бях за Мария..но сега като че ли съм за Надя, при все , че ми  е топ отвратитката.
Уж харесвам Мария повече от Хепи Ванче, а някак на дуела съм за Ванчето..много странно усещане

# 439
Не приемам такова поведение по-принцип. Няма как да го приема за 1 и не за друг.

# 440
  • при късмета
Напълно съм съгласна.
Но да не лъже и маже, че го прави, защото "иска да я види на финал и да не се изправят една срещу друга".
Защото това е долна лъжа.
Прави го, за да ѝ отмъсти за въжето, тя си го каза.
Надка от началото я пее тази песен, а играта с въжето беше по-миналата седмица. От началото го прави, защото я е страх от дуел с Мара. Затова искаше на първото й фермерство  да прати Мара дуелист

# 441
  • София
От това което видях уж всички без Данчо са за Мара, но това е малко преувеличено. В хода на битките се подсказваше и на двете.

Най-твърдо подкрепят Мария, Боби и Калоян. Петър като пчеличка прехвърча от едното цвете на другото, според мен му е все тая (и защо не). Надя и Стоян, особено последния са тихи и неутрални. Зад Ваня е твърдо Данчо.

# 442
  • Другата България
Напълно съм съгласна.
Но да не лъже и маже, че го прави, защото "иска да я види на финал и да не се изправят една срещу друга".
Надка от началото я пее тази песен, а играта с въжето беше по-миналата седмица. От началото го прави, защото я е страх от дуел с Мара. Затова искаше на първото й фермерство  да прати Мара дуелист
Не беше ли миналата седмица това с въжето?

# 443
Дяволо, Надя подсказваше доста явно на Ваня, когато редеше дъските. Толкоз е тиха.... Колкото й е нужно.

# 444
  • София
Аз пък не мисля, че Надя я е страх от някоя и особено пък Мария. Мария само гаргите може да плаши вътре. А не може ли да приемем, че наистина е искала те двете да отидат на финал, това и беше генералната стратегия, която тя разкри и пред драгите зрители при първото и фермерство с Мите. План, който не сработи, защото Мария опищя орталъка, че може да иде на дуел тогава и Надя прати Поли ратай и дуелист.

# 445
Ммм, браво на Мария. Тя отдавна трупаше подозрения, че Надя не е никаква приятелка. Мисля, че от онзи епизод, когато Надежда се беше направила на героиня, че Мария е за парите, пък тя за чест и слава....не помня точно как се беше самоопределила. Смятам, че Мария се разфуча с чисто рекламна цел - да свали пред зрителите маската на приятелката си , вече бивша предполагам. Защото дуелът може да сложи край на пребиваването ѝ във фермата и това се явяваше най-удобният момент.

# 446
За мен лично ако Мария не беше срязала въжето на Надя миналата седмица нямаше да се стигне до тук Надя да я прати дуелист, но това са мое мнение.

# 447
Не знам кой ще излезе победител този път. Мария ми се струва паднала духом.

Преди писах, че съм за Боби, но с тази игра и дуел за 4-ти път - Ванчето заслужава да е на финал, че и да спечели Ф-6.

# 448
  • София
Дяволо, Надя подсказваше доста явно на Ваня, когато редеше дъските. Толкоз е тиха.... Колкото й е нужно.

Не се брои. Тя и на двете подсказваше, неутрална е като цяло. Но за утре вече би трябвало твърдо да е на страната на Ваня. Не че е кой знае колко важно. Всеки си подкрепя който си иска.
Аз се учудвам обаче на някои мъже какво толкова видяха в тази простакеса Мария...

# 449
  • при късмета
Скрит текст:
Напълно съм съгласна.
Надка от началото я пее тази песен, а играта с въжето беше по-миналата седмица. От началото го прави, защото я е страх от дуел с Мара. Затова искаше на първото й фермерство  да прати Мара дуелист
Не беше ли миналата седмица това с въжето?
Може и миналата да беше, мисълта ми беше, че е скоро. А Надка от началото твърди, че иска да види Мара на финал, едва ли не благодарение на нея е стигнала където е, а всъщност още когато искаше да я праща на дуел писах, че всъщност я е страх от Мара, защото вероятно ще изхвърчи

Аз пък не мисля, че Надя я е страх от някоя и особено пък Мария. Мария само гаргите може да плаши вътре. А не може ли да приемем, че наистина е искала те двете да отидат на финал, това и беше генералната стратегия, която тя разкри и пред драгите зрители при първото и фермерство с Мите. План, който не сработи, защото Мария опищя орталъка, че може да иде на дуел тогава и Надя прати Поли ратай и дуелист.
То и Надка се оказа, че плаши гаргите. Определено я беше страх от Мара, защото иначе цирка през първото фермерство на Надка изобщо нямаше да го играе. Искаше Мара първи дуелист, за да не се среща с нея и няма друго обяснение. това, че искала да я види на финал и тогава беше толкова вярно, колкото е сега. А кога беше фермер Надка 6-7 седмица?

Общи условия

Активация на акаунт