🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 527
  • 3 432
  •   2
Отговори
# 390
Вертикалната черта от ключа на Ваня беше по средата на дъските и не се знаеше как са обърнати, докато на Мария  чертата беше странично разположена и ориентирането на дъските беше по-лесно.

# 391
Да се сбият най-накрая и да се знае. Романтиката свърши с излизането на Дая, сега трилър да погледаме.
Много проста тая Мара. И за какво приятелство говорят постоянно?

# 392
  • София
Моля някой на лични с 2 изречения да ми каже за какво стана таз истерия, че нещо се разсеях.

# 393
  • Варна/Амстердам
Дисциплинарно трябва да я отстранят Мара, но продукцията сигурно се страхува, че ще хване гьостерицата и ще ги подпука наред ...🤣

# 394
Долно същество! Задник с 4 гъзоблизци.

# 395
Даааа и Мара в групата на вампирите, които ти отнемат енергията, като те натоварват....Иначе, чист случай на “силна съм,ама като ми помагат”. По- лек вариант на ДАЯ, разбира се, ама пак с очакване да е “бутана “до финала .

# 396
  • Варна/Лондон
Мара Семплото, да не кажа нещо обидно, като я слушам, тая верно си е мислила, че ще спИчели парите. Чак се сърди, уж трябвало да я бутат, пък на, отива си на загуба и събиране на багаж.

# 397
  • София
Мара към Надка:
''Ако ми беше приятелка нямаше да ме пращаш на дуел, за да ми дадеш време 1 ден да чета Алманаха ?!?! :о

Маро, 3 месеца какво прави вътре???

# 398
  • Асеновград
Мароооо грабвай ножа и няма какво да се пяниш...
Много тъпа тая , освен да врещи нищо друго....И тея мухльовци само е успокояват , направо не мога да ги гледам.

# 399
На тая и трябва конска доза успокоително, тя изпадна в истерия, още повече, че само врещи срещу Надя, а оная си свирка над печката. Нали минават прегледи преди формата, как е успяла да си скрие жълтата книжка и зелените рецепти Мара!!?

# 400
Е да де, Ванче и Надя бяха доволни и подкрепяха същата вербална агресия на Мария, когато беше насочена към Поли.

# 401
Мара към Надка:
''Ако ми беше приятелка нямаше да ме пращаш на дуел, за да ми дадеш време 1 ден да чета Алманаха ?!?! :о

И аз се облещих, като го чух това.

# 402
  • Разпиляна във въображението
Наистина ли никой не отиде при Ваня? Заслужават да ги опука и тях.

Стоян обаче как отново се върна в обичайното си състояние - сив някъде там. Видя се, че никой за нищо не го търси, нито го унижава, нито го пресират, нищо. Съществува си там и това е.

# 403
Мария се ядоса, че с лъжи не можа да си осигури предимство. Надя без да иска не излъга, сама си го каза. А Калоян успя да се осети и влезе във филма на Мария. Толкова са отвратителни.

# 404
  • София
Защо утре ще довършват дуела? Досега се потят за 5 битки, а сега да не е за да събере сили Мара.

Общи условия

Активация на акаунт