🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 807
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Може, може, не споря. По-внимателно гледах дуела заради статистиката, а не кой-кого подкрепя. Аз лично се надявам да сте прави и Надя да е подкрепяла Ваня, па макар и не така явно.
Но ми се наби на очи, че Данчо доста викаше за Ваня, както и Калоян и Боби за Мария.

# 466
  • София
Мария е първична и не мисля, че си е правила сметки да е със силните на деня. Достатъчно е да има 1 в групичката, която си, с когото сте на нож, за да не искаш да си в тази групичка (Надя, Анго,...). Още повече, че не се познавате и може да си ги загърби както иска и да се отдръпне. Тя първо стана по-близка с Кустев, който не беше в никоя група, после с него се поведоха към Петър, Калоян. Не е щото е усетила силните на деня. По тая логика трябваше да си седи до "майката" дето може всичко и всеки я уважава.

# 467
За мене си е нагаждачка Мария, а не неосъзнат конформист, чак толкоз наивна не е, то никой не е, де.

# 468
  • Варна
За мен лично ако Мария не беше срязала въжето на Надя миналата седмица нямаше да се стигне до тук Надя да я прати дуелист, но това са мое мнение.
Добре де, нали тези които не са ходили на дуел са първи дуелисти? Какъв е проблема на Мария?
Преди няколко дни подхвърлих, че Надя ще има имунитет и ще избере Мария, но ме отрязахте, че дуелист ще си е Мария тъй като не е била на дуел. И е логично, де.

# 469
  • София
Да стигна дотам, че да сменя канала от истерията на Мария.
Ужасна, първична, истерична жена.
Един ден и ще научи алманаха, че три месеца не ѝ стигнаха.
Отвратена съм.

# 470
  • при късмета
Ма Ко,
8 седмица чак. 2 месеца значи преди първото и началство на Надя.
Е, те двете в началото бяха гъсти и неразделни. Но Мария бе първата, която искаше да е със силните на деня и все се вреше при Антония, Петър и Калоян. Чалгарка.
Докато Надя си беше при скучните селяни, Анго и Мите.
Ето я разликата между двете. На гласуванията за Фермер, Мария се слагаше на силните на деня, подкрепяха и различни хора на дуелите. Двете все по-рядко влизаха в кадър да са заедно или да си говорят. Мария все беше при отровното трио.
Но окончателно се счупиха нещата, когато противно на очакванията на Надя, Мария се оказа страхлива и не поиска да играе по нейната система. А тя бе следната. Мария като 1 дуелист излиза и печели, после става Фермер и я праща нея ратай и 1 дуелист. И тя печели. И двете вече имат по 1 дуел и не се срещат на Арената. Мария откачи тогава и вика: ''А каква гаранция има, че ще се върнем от дуел Ма'' Надя и вика: ''А закъде сме тръгнали тогава бе Маро''
Та тъй... Simple Smile
Точно така. Само, че това за мен е по друг начин. Да, Мара беше повече с триото, а Надка беше тази, която вървеше подире ѝ. Точно защото я е страх от дуел с Мара и от началото (като всички останали, смятащи двете за най-силни физически) се сприятели САМО с Мара от жените, с довода, че я иска на финал. Практически Надка стана приятелка на Мара, Мара не е търсила това приятелство изначало, само го прие. На Надка стратегията да се прави на силна, да се подмазва на мъжете и да се закотви в кухнята или мандрата ѝ е било ясно, че ще я държи дълго вътре и единствената с която не искаше да излиза на дуел за тази цел е Мара. И тя още не иска и не за друго, а защото вече се видя, че и Надка е въздух под налягане и сега още повече я е страх от нея.
Няма значение дали цирка е бил в 7 или 8 седмица, въпроса е, че се състоя много преди рязането на въжето. Надка още тогава искаше да изпрати Мара на дуел, пак със същия довод, да не се среща с нея.

# 471
  • София
Ама защо Нада да е въздух под налягане? От кое? Има 2 имунитета, а Даяна има 3, защото Надя на 2 пъти беше Фермер и не е участвала в тези битки.
Надя победи в дуел много силен опонент. Най-младата от всички във Фермата Даяна, която показа много в много битки.
Какво загуби? Алманаха нали не го броите с този бутон? Висене на гредите (много силна игра за Даяна изначално) реално нямаше. Безсмислен дуел. Надя в половината време се чудеше дали да играе или не. А онази игра със запомнянето на символи. Посочи ми кой друг би победил Даяна в този дуел?
И изведнъж плъзна легендата, че била въздух под налягане.
цъ цъ
Мне, Ма Ко. Бяха си гъсти още от началото. Мария първоначално си беше с нея и Анго и Мите. С Кустев малко по-късно. Мария първа отиде при отровното трио, Кустев на по-късен етап. Поне 2 седмици по-късно.
Нещата се развалиха след онази седмица в която Надя бе за първи път Фермер. След това Мария само си търсеше причини и поводи за да стане скандал като днешния.
А Мария много грозно и отряза въжето наистина. Много долна постъпка бе това. Можеше да отреже въжето на още 3-ма други участници, но тя избра точно нейното, а то вече бе кръцнато веднъж от Даяна.

# 472
И аз това се чудя - Дая се оказа силен противник, още със спечелените имунитети го показа, де, защо това да прави Надя въздух под налягане.

# 473
Каквото и да говорите, не мисля, че е честно Надя да казва на Ваня, че Мария няма отговорите на алманаха. Да беше казала, че не знае и толкова.
Надя драматизира сеченето на въжето, първо се опита да обвини Боби, но като видя, че не може да му вмени вина, се прехвърли с обвинения към Мария.
Не мислв, че подението на Надя е достойно.

# 474
Мария днес се изложи много,то не че хората имаха големи очаквания от нея ,ама тя съвсем през просото подкара.
За първи гледам предаване, в което 3 месеца нямам фаворит и няколко дни преди края ми изскача такъв. Хареса ми Ваня,още повече че след загубената битка коментара беше даден с усмивка и в духа на "било каквото било,продължаваме нататък". Жената се раздава на арената ,пък каквото стане,после и при кучетата беше много сладка. Всички им се радват,но при нея някак ми е най-искрено как мило им говори ,а нали уж човек който обича животните не е лош човек.

# 475
  • Sofia
А е честно всички да излъжат Ваня ли?

# 476
  • при късмета
Заради самия дуел на Надка и Даяна, Дяволо, дъвчем го от събота. Да, за мен Надка, ако не редеше битките си беше тръгнала, взе 2 игри от 5, като едната със секунди разлика. Разбира се, че е въздух под налягане, няма за какво друго да я смятам при това положение.
И тя самата вижда, че останалите вече не я смятат за толкова силна, спрямо това, което показа в събота и е по-ниска от тревата. Прави ли ти впечатление днес колко мазна беше, въпреки, че е победител от дуела и последен фермер? До сега за чужди победи се е връщала от дуел много по-ентусиазирана, а днес е коренно различна. Но точно ти не очаквам на това да си отдал внимание или ще му измислиш оправдание от сорта на това, че си е добра по душа, но за мен горното ще остане тълкуването

# 477
Да, много честно е да прецакат Ваня, според вижданията на Мара - явно е съвсем в реда на нещата.

# 478
Сигурно се повтарям, но какъв човек трябва да си да подкрепящ Надя? Grinning Тази змия пръска отрова, само където не е започнала да я продава... Отвратителна жена, която "не е тук за парите" и за мен е въздух под налягане, ако беше първи дуелист щеше да се чуди как да побеждава срещу Даяна. Честно казано - ако Куку Юхуу спечели този дуел с ръка на сърцето може и да спечели фермата и й го пожелавам, не виждам Боби с какво е заслужил след като спечели срещу Йогата и имунитети/не е малко, но друго е победи на арената/

# 479
Какво са излъгали Ваня? Аз гледах само края на епизода.

Общи условия

Активация на акаунт