🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 572
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 005
Покрай Митко от МШ изгледах и Мария. Най-много ме впечатли това, че за първи път тя била разделена от мъжа си през последните 15-16 години. Абсолютна рядкост е в днешни дни, но съпругът ѝ каза, че дори и за ден не им се е случвало.Open Mouth За престоя ѝ във фермата мисля, че беше честна или поне така изглеждаше. Относно желанието ѝ да се бие на арената, което имала през цялото време, съм доста скептична, защото според мен никой не примира да ходи на дуел - това си е 50 % шанс да видиш фермата отвън. Ама не мога да се подпиша с две ръце, че лъже, защото аз мисля, че тя наистина е силна. А нежеланието ѝ да послуша Надя и да стане дуелистка го отдавам на това, че просто не прие теорията ѝ, както и това, че приятел я хвърля на арената. Може би тогава инстинктивно усети, че Надя си има стратегия, която следва. Тя го каза и в интервюто. Водещите я започнаха от вратата с въпрос за Надя - дали ѝ се е разсърдила, че я пратила на дуел и тя отговори отрицателно, с което доста ги сконфузи. Мисля, че те очакваха нещо по-сочно като отговор. Laughing Впоследствие тя си каза, че няма да поддържа отношения с Надя по-нататък, а другите участници спомена с добро.

# 1 006
Току-що изгледах интервюто на Мария. Чак ми стана гадно, когато я прекъснаха накрая😂

# 1 007
Данко ме изгуби мен за фен, откакто се появи по ританки, боди или каквото да го наречем. Този мъж също има хубава физика за годините си, ама тези ританкивс комбинацията образа на на баба-съседка, дето гледа през прозореца кой кога се прибира или се натиска пред вратата. И после рев... Е, няма такова мислене на сериозен мъж, който иска да се доказва. А няма ли някаква мисъл и за детето си, което го гледа и сигурно я съсипват съучениците от подигравки. Ужас безподобен

# 1 008
Не ми е симпатичен Стоян,но Данчо ми е откровено противен. И що реши магесника, че Стоян е слаб противник? А той пък бил толкова силен,че всички се страхували от дуел с него. Стоян има две победи на арената. Данчо колко? Зеро. Аз мисля, че не особено силен противник е убавеца. И той няма да додрапа до финал. В настоящия дуел съм за Стоян.

# 1 009
Ваня не е лоша, но е много безхарактерна и ми лъха на отчаяност с вечното натякване , че е сама , а като прибавим и драмите с Петър-съвсем.
Не мисля , че някой е 100% добър или лош , а и ми е абсолютно безразлично кой ще спечели-нито имам фаворит, нито аз им давам парите. Ваня обаче се постара доста на Арената , така че за мен тя би била достоен победител.

# 1 010
  • Вестерос
Мария в момента по btv. От самото начало много искала да ходи на дуелИ?! Явно само когато Надя й го предложи, не щеше 😀
::JoyJoyJoy въобще помнят ли какво са казвали..

# 1 011
Мария в момента по btv. От самото начало много искала да ходи на дуелИ?! Явно само когато Надя й го предложи, не щеше 😀
::JoyJoyJoy въобще помнят ли какво са казвали..

Помнят със сигурност, но нямат никакво медийно поведение при интервюта, не им чатка мозъка какво да отговорят на секундата. А то на Мария и сценария да й бяха дали, тя пак нямаше да може да си каже репликите.

# 1 012
  • Варна/Лондон

Данчо Бързоходеца на Алманаха. 🤣

# 1 013
  • София
На Данчо Кукуригото кой му е казал, че прическата му е върхЪ?

# 1 014
Ох, Данчо Богатия пак по трико Simple Smile Simple Smile   Като гимнастичка от Саудитска Арабия. Като една модерна Шехеризада ги омайва 1001 нощ. Да го прибира Нешка и да се свършва това измъчение.
Трябва да му се смени прякора (който май той сам си измисли) от " Богатия" на Данчо " Пижамата".

# 1 015
Обаче омайва жените някак, сам не остава, ами даже и все се застъпват във времето. Не знам как го прави, ни убав, ни нищо, мьеко говори, но гледа влюбено и...напрао...

Как успява да ги омагьоса?!😉🙃
Те това е старо колкото Света! Има го навсякъде в природата. Хищниците как улесняват лова си, предвид способностите си, усещайки кое животно е болно или старо.

# 1 016
  • Другата България
Все още не ме е напуснала надеждата, не онази, невестулката, а истинската надежда довечера Дапюпротивния да си тръгне към Габрово, отстранен именно от Стоян.
Само си представям физиономията му, представям си коментарите във ФБ, представям си подигравките, които заслужено ще отнесе. И не го искам, защото съм злобна, а защото той си го заслужава.
С арогантнито си поведение и това самочувствие, което дори и оправдано да е, не му прави чест да се гаври посвоему именно с човека, който може да е всякакъв, но отнесе най-много гаври и подигравки през сезона.
Визията му е противна, поведението му е противно, ританките му са противни, мазната му коса е противна, загащения костюм на водолаз в белите чорапки е смехотворен, наистина като сперматозоид!
Просто да си тръгва, с нищо не е заслужил да е дори в тази седмица.

За Мара много отдавна писах, че при нея фукнята изигра най-важната роля да не я викат на дуели.
Всички я мислеха за силна, а тя се оказа обикновена жена, която и Даяна щеше да отстрани.
С Надежда е същото, и тя не е нищо особено, просто сами направиха така, че да вземат страха на останалите, а и да вкарат интрига те да се гонят и мразят. Това си беше майсторлък.

Прогноза за финала мога да дам - кой кого ще подкрепи, но трябва да напиша кои са финалистите.
Тъй че в петък ще опитам.

# 1 017
  • София
Спойлер за дуела

Скрит текст:
Днешния епизод е качен във войо, информацията е от него:

Скрит текст:
Стоян взима битките за 4 и 5 точки и печели дуела.

# 1 018
  • София
Мария работеше наравно с мъжете, като са я давали доста пъти цепи дърва, кове нещо и други такива "мъжки" дейности. Та от тази гледна точка си е силна, добре се представи и на битките, просто психиката ѝ не издържа. Оттам всички я мислят за силна, както и тя, понеже няма как да знае каква е в битка.

Аз всичко ѝ разбирам като говори, а този диалект ми е доста далечен, не знам защо се хващат за говора ѝ.

# 1 019
И на мен ми се иска Данчо да падне довечера само заради голямата си уста и ужасното поведение спрямо Стоян,който може да е плюнка,ама има 2 спечелени битки и явно не е чак толкова слаб колкото го мислят.
Ако може след него и Стоян да заминава,ще съм супер доволна.

Общи условия

Активация на акаунт