🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 126
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 200
Обаче си мисля, че ако Калоян спечели парите като нищо ще даде половината на Петър. Готов е.
За Петър обаче се съмнявам
Няма. Тате няма да разреши.
Това е единственото което може да го спре. И добре че е тате, иначе Пешо ще лапне като нищо половината
Но Калоян би ги дал, Петър в никакъв случай

# 1 201
Боби ме разочарова тая вечер с подкрепата към оня плужек с ританките ,затова твърдо съм за Петър. Не вярвам обаче да бие Боби

# 1 202
Хаххах чао мазен палячо , хващай пътя за Габрово. Голям кеф , ще си сипя още една чаша вино, да полея победата  на Стоянчо.
Сега ако може и ушатият мангал да си ходи,  ще съм още по Юхууу.

И аз си сипах, наздраве!

# 1 203
Браво, бе, последния момент на Стоян му пораснаха т@пките. Много умно решение.Големите петли започват да се кълват и плюят, голям кеф..
Извинявай ама Стоян копа рамо до рамо с Боби всеки ден,един път не каза аз и Стоян направихме ето това,той като началник.Сори ама всички са равни нали,все Боби обираше каймака.На всеки е ясно,че са вкарали Боби за да може да има надзор и реално той вдигна всичките постройки заедно с Стоян и всички останали, видя се,че Стоян също разбира доста от строителство.Та всичко си е режисирано,Боби шеф ,Стоян плътно  до него  си   беше (не му дават поле на изява виждайки характера му,мисля всички минават психолог задължително)и др копат довършителни работи,едва ли всеки който се хване ще построи сам къща.Та Боби не е цвете за мирисане за мен,просто успя да не се разкрива и да запази самообладание.

# 1 204
За Петър съм, но мисля, че Боби ще спечели.
Петре си вярва точно като Данч и за това ще си ходи. И аз за Петре, но ще е чао. Жал ми е за Калояна...

# 1 205
От самото начало съм за Калоян и въпреки, че направи много грешки, някак подкрепата ми към него си остана. Смешно ми е, обаче и мило ми става с тази подкрепа към Петър и се надявам все пак приятелството им да се запази и след Фермата. Петър е много обран в емоциите си, но смятам, че и той е искрен в тази връзка Joy
Слаб и силен са много относителни понятия в тази игра, зависи кой реди точките, може и едно камъче да те препъне, може и неподходящи обувки да те подхлъзнат, в този сезон на Мария, Ангел и Данчо се гледаше като на богове, а те отпаднаха при първото си излизане на арената, така че нищо не е сигурно.
Много е важно обаче да си тръгнеш с достойнство и уважение към опонента, една Мария успя да обуздае кръвта си, а един уж интелигентен човек така грозно се изказа, в случая се видя кой не е достоен.
Обаче много се плашат тези мъже от дуели бе, значи едно крехко Ванче да ходи постоянно, а те ако може до последната възможна секунда да не излизат на арената, що така....ммм.

# 1 206
Племенникът гледаше едно филмче Мързелград. Този десният на кого ви мяза:
Скрит текст:

# 1 207
На Данчо, костюма му е "официалния" за битките във фермата, а може да си мисли и че му е" късметлийски" , ама уви...

# 1 208
Обаче Камелия като разправяше, че вече е отслабнала, вече бил а по-достойна за него.. Явно много мачка, това негово голямо самочувствие и в живота. Ужас, а като го знаеш, че е само един прост самозванец и въздух, как ли пък няма да се стремя към съвършенство заради
 него.

# 1 209
Вие успяхте ли да прочетете какво е написал Кано??

# 1 210
  • Другата България
Момичето Христина чия беше, утре немедлено към тото-пункта!!!
Ако не искаш, прати числата си на мен, плийз!

За Петър съм.
Няма как да бие Боби обаче.

# 1 211
Племенникът гледаше едно филмче Мързелград. Този десният на кого ви мяза:
Скрит текст:
Данч от плът и кръв

# 1 212
Чак ми стана жално за Калоян  - как страда милият

# 1 213
Петър се спече обаче. Много е несигурен и определено се изплаши.

# 1 214
Калоян е влюбен.
А, Боби в главата си е победител. Вижда се с чека в ръцете.
Какво израстване при Стоян! Какъв обрат!
Вече дава акъл за битките и то на ''мъжкарите.''

Общи условия

Активация на акаунт