🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 899
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Ми, за Боби съм си - беше един от най-полезните във фермата, не се е конфронтирал с никого за глупости, щото реално за какво толкова биха се карали хора, които не се познават вътре във формата? Освен за дреболии и битовизми... Не съм го чула и да се изказва с презрение към някого. На битките също е силен. От мъжете, Боби го предпочитам най-много за спечелване.

На имунитетите може стратегически да не показват кой какво може, осовено ако са от по-харесваните вътре. Така хем е по-приятен на всички, хем мислят, че има по-слаби.

# 1 261
  • София
Не е така. Битките за имунитет са си показателни и то много.
Но както и да е.

До тук 2:1 точки за Боби, като и двете точки за Боби дойдоха след уникални автоголове на Петър. Т.е. Петър има шанс тук да обърне и да поведе с 2:1 точки. Ако не вземе тази игра ще е на нула, защото се е спекъл яко + очевидното предимство на Боби в мъжката сила.

# 1 262
За Боби съм и аз, дразнил ме е най-малко от всички през тъпичкия и скучноват сезон.

# 1 263
  • Sofia
Ами аре всички ферми да ги дадем на братята и Mask Аман!

Ако и този сезон спечели ром, предлагам догодина да вкарат 20 роми и един българин, да подкрепим малцинството.

# 1 264
Те това е, да те набедят за мъж - мечта, а да излезеш страхлив, хилав пръдльо! Пешка, не ставаш, откажи се! Мъжкарството, не е като да виеш бретон и да въртиш задника на поредната заблудила се в теб овца!

# 1 265
  • Варна/Лондон
Тъп и мързелив, неочаквано добра комбинация да си на финалната права, че и за финал се гласеше.

# 1 266
  • София
Ами аре всички ферми да ги дадем на братята и Mask Аман!

Ако и този сезон спечели ром, предлагам догодина да вкарат 20 роми и един българин, да подкрепим малцинството.

Какво общо има това, че е ром? Каза го веднъж-дваж, не е преекспонирал с това, че да се хващаме за главата "ама той е ром"! Плюс това не мисли, не действа и от това, което показват, не живее като ром.

Изобщо не знам това защо е нужно да се споменава?

# 1 267
  • Другата България
Ей, Ния, наистина си права!
Ако Стоян не беше направил емоционален избор - пореден, щеше да стигне той самия на финал.
Значи Калоян, Калоян вика Боби - един от двамата най-силни си отива.
Епичен дуел щеше да е.
И после Стоян-Петър, като нищо СтоЮ щеше да го бие и него.
Ееххххх, толкова хора сгрешиха заради емоцията си....вкл. и Стоян.
Ама е добър човек, глупав, наивен, но добряк.
Много мъчно ми стана като разказваше отново за детството си.
Препатил човек е, наистина е добряк и от глупост допуска грешки.

# 1 268
Миленка,къде каза че са яйцата на Пилота....да там в хладилника та този мисля ,че е слаб и който и да го беше викнал преди щеше да го натупа.....не съм за никой,но пилота ми е по неприятен та звездите ми говорят,че е пътник...

# 1 269
  • София
Стоян щом е живял с толкова хора като дете, е искал най-вероятно да се разбира с всички. Та затова е може би неговото "нагаждачество". Не е лош иначе, нито злобен.

# 1 270
  • София
Ми евала на Боби в тая игра 😁

# 1 271
  • София
Много густо! Еваларка Боби.

# 1 272
  • SF
Я да видим кой за кого вика....

# 1 273
Твърдо съм за Петър.
Има  нещо в Боби - подмазваческо и угодническо към другите. Губи ми се мъжкото в Боби.

# 1 274
  • София
Ужасно е с тея дуели в 2 дни. Спойлер? На лично, че да не попадне някой на него тук.

А на Петър кое му е много мъжкото?

Общи условия

Активация на акаунт