🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 008
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 245
Обаче си мисля, че ако Калоян спечели парите като нищо ще даде половината на Петър. Готов е.
За Петър обаче се съмнявам
Уж се уговаряха точно това вътре.От това, което показва и аз мисля, че ще ги раздели с Петър наистина, ако спечели.

# 1 246
  • Тра-ла-ла
Ванчето хубаво му го каза на слабака Петър. Тя на толкова дуели оцеля. А той се спихна на 1вата битка и то го предвиждаше.

# 1 247
Не знам. Боби може и да спечели днес, но за да спечели Фермата ...?

# 1 248
  • София
Ох, ПешкО,милия, колко е кух.

# 1 249
  • Варна
Ами аре всички ферми да ги дадем на братята и Mask Аман!

# 1 250
Че защо Боби да избере Калоян, защото бил по-силен от Петър?! Играта е на ткъв етап, че няма смисъл да се правят глупости заради едното его, а Боби не е глупав.

Изобщо не мисля, че Пешко нарочно не взимал битките за имунитет, той толкова може. Реално е бил веднъж на арената, но само с най-слабия - Асенчо. Ако беше срещнал някой друг, можеше и да си е вкъщи вече.

# 1 251
  • София
Боби сменя ръцете като дърпа въжето, за мен е малко неправилна тая тактика.

# 1 252
  • София
Нема да има епичен двубой май май 😁

# 1 253
  • Варна/Лондон
Ужас, ужас, Данчо наполовина е викаше за Дая, а тоя се разпра! Любов, ко да правиш6🤣

# 1 254
Стоян кардинално сбърка с избора си. И акъл трябва малко, не само груба сила.
Избира Калоян за 1 дуелист, защото знае, че Калоян никога няма да извика Боби. После АКО имаше отново мъжки дуел щеше да има опцията със слабия Петър.
Дяволо не те разбрах. Ако Стоян избере за 1 дуелист Калоян, по твоята логика той ще избере Петър. Ако го бие, за Стоян пак оставят Боби и Калоян?

# 1 255
Не е зле да поприберат ножовете, че падне ли Пешо,
побратима нЕма да издържи, ще си посегне.

# 1 256
Боби играе с акъл.А Пешката се е спекъл яко!

# 1 257
  • София
Дона,
Калоян щеше да избере Боби и единия от двамата най-силни отпада. И после ако има мъжки дуел щяхме да гледаме Стоян - Петър.
За Стоян по-добре.

# 1 258
Не трябва  да съдя кой играч е силен по битките за имунитет.
Стоян и Ванче май не бяха силни там , а хич не са слаби на дуелите.
 За разлика от прехвалените Надежда , Мария, Даяна, силни на битки за имунитет ( помня как Надежда биеше белтъците със съсредоточен , кривоглед фейс) , и под въпрос на дуели.

# 1 259
Дона,
Калоян щеше да избере Боби и единия от двамата най-силни отпада. И после ако има мъжки дуел щяхме да гледаме Стоян - Петър.
За Стоян по-добре.
Ясно. Дам, така си е.

Общи условия

Активация на акаунт