Подарък за 8 и 10 годишни момчета?

• 1 549
  • 14
  •   1
Отговори
Много ми е трудно с подаръците за момчетата.  С момичетата ми е доста по-лесно.
Може ли идеи за нещо оригинално, което наистина да им хареса.

# 1
Пари в плик с картичка. Децата може да си имат желания, за които събират пари, разучете първо. Тъкмо ще се ориентирате какво им харесва и на какво биха се радвали.
Харесват различни игри (електронни) - може нова игра за компютъра или плейстейшъна.
Харесват тротинетки, скейтбордове и колела BMX от онези с ниската рамка за трикове.
Харесват VR очила.
Харесват футбол. Ваучер за спортен магазин не е лоша опция. Ще могат да си вземат футболна топка или бутонки/ стоножки или нещо друго.
Харесват  футболни екипи на любим футболист/ отбор.
Преживявания - картинг писта или конна езда.

# 2
Може да им подариш някакво преживяване, сега са доста модерни. Lego също е добър вариянт.

# 3
  • София
Аз питам от какво се интертесуват. Като ми кажат-футбол и Роналдо и ми става зле Satisfied Нищо няма за тоя пуст Роналдо, като за 10 годишно и да не е екип. Както и за Реал Мадрид.
Синът ми има съученик, който само от това се интересувал и вече няколко години получавам сърцебиене като наближи рождения му ден. Надявам се тази година да е добавил все някакъв различен интерес, но надали.
Взимала съм енциклопедията Футболът няколко пъти. Ние имаме старото издание и е много интересна https://knigomania.bg/futbol-t-enciklopedija-p-rvenstva-otbori-t … teno-izdanie.html
Иначе Лего, Фортнайт серията или нещо от City, Техник.
Фънко поп фигурки-Роналдо, Наруто...не знам кой си още. За феновете на Аниме съм взимала някакви части на комикси, за които синът ми е казвал, че рожденикът ги няма.
Мърч за анимета, Mine Craft-лампи,ключодържатели, тениски...
От този магазин сме взимали някакви неща https://uwear.bg/. Собственикът  емного приятен човек, често може да се засече в магазина в Сердика център.
Моят десетгодишен би се зарадвал на суитчър /тениска с PlayStation надпис или ако се открие с картинка на Dragoball(но е фен на анимето). Харесва книгите за Дръндьо, Пърси Джаксън, серията "Последните деца на земята".
Последно време и Mortal Kombat харесва, гледа анимации, филми.
Питайте какви са интересите му, те се въртят едни и същи из тази възраст, но не всяко дете е фен на всичко.

# 4
Имам забрана да подарявам LEGO и енциклопедии😂😂😂
момчетата са ми племенници. Хареса ми идеята за картинг. Пари в плик за мен не е подарък, ваучера също. Екипи на Роналдо и Меси вече купувах Simple Smile топки и тротинетки също. За големия е идея Пърси Джаксън, ще я хареса. Благодаря за идеите.
Приемам още такива, че то предстоят празници постоянно.

# 5
Моят син, вече на 11, от години получава пари в плик и съответно той подарява пари в плик. В днешно време имат всичко като дреболии, заринати са буквално и не им е интересно. С парите от РД и Коледа си купува на два пъти колело, на два пъти тротинетка, веднъж си купи телефон, от последния РД с част от парите си купи геймърска клавиатура, а с друга част ще плати единия турнир (футболист е). Имаше идея да събира пари за геймърски лаптоп или компютър, но в някакъв момент решава, че друго нещо иска повече в момента. С парите от една застраховка за счупена ръка (малко над 300 лева получи) плюс понадих и аз си взе Нинтендо.
Веднъж беше получил за подарък комплект за фокуси. Беше на 8-9 години, ако не се лъжа, и много му хареса.

# 6
  • София
Моят племенник е на 13 и поне от 5 години му давам пари за РД, както и на племенницата. Май по-миналата година, всъщност, не и дадох пари, а седнахме и разгледахме разни сайтове и и напоръчвах дрехи, каквито си хареса. За ужас на сестра ми 🤣
Племенникът ми не е от четящите, но обича да изработва макети, да си строи някакви неща. Ново колело си взе сега април с парите, които получи.
Слушалки харесват децата, някаква гейминг периферия ако играят игри. На племенниците за Коледа има взех нова игра и допълнителни джой кони за Нинтендо.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 21:16 от Дези.

# 7
Светеща топка? За някой рождени дни в списъка е имало Светеща топка. Не са скъпи и са ефектни.

# 8
В класа на моята девойка момчетата на тази възраст си падат по мърч ва Sunday habbit. Аз откачам само при мисълта, понеже зад бранда стоят разни инфлуенсъри, но момче си е поръчвало буквално да вземем от там подаръка му.
Иначе за футболната тематика- има 3Д макети на стадиони -  на Реал Мадрид, Барселона, та и такова сме подарявали. Друго - слушалки например, пак проучени какви точно.

# 9
Светеща топка? За някой рождени дни в списъка е имало Светеща топка. Не са скъпи и са ефектни.
Това диско топка ли е? Или има някакви други светещи топки?

# 10
Предположих, че става въпрос за това
https://www.emag.bg/led-osvetena-letjashta-topka-za-deca-palmoni … 065/pd/DSQ288BBM/
Но видях, че има и истински футболни топки, които светят 🤔

# 11
  • София
Ваучер: с "пари" за игра, която играе.
Много е модерна при децата Roblox

# 12
  • Най-красивата страна
Ваучер или пари в плик.

# 13
Благодаря на всички за идеите. Картинга се оказа страхотен подарък Simple Smile

# 14
Радвам се, че им е харесало. Децата в тази възраст вече ценят и помнят повече преживявания, отколкото материални неща.

Общи условия

Активация на акаунт