🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 768
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Аз това, което усетих е, че Стоян се чувства недооценен от Боби. Преди време доста често повтаряше в изповедалнята това, че е недооценен. Още когато сглобяваха кухнята усетих напрежението между Боби и Стоян. Мисля, че именно за това го посочи.
Той постоянно се чувстваше недооценен.Колко пъти го повтаряше след изборите за работник на седмицата.
А по време на първото фермерство на Надка директно й заяви,че не иска обща задача с Боби.Мънкаше нещо и не разбрах,пък и не държах да разбера доводите му.

# 1 456
Реших да се включа, защото много неприятно вече ми става това бутане и интегриране и едни обеснения от Боби, как така, как онока. Хората в Летница и окололностите, си го знаят, няма какво да доказвам, не работя в полицията , че да давам доказателства. Беше правил доста проблеми на един наш познат като с дружинката си бяха крали от имота му. Всеки има право да харесва и подкрепя, който сметне за добре.
О да пък една моя преАтелка , знае че надя е убила двама души, Ванче изнасилила пасажер и го хвърлила зад борда..а двама мои познати видели и Калоян да допуска в президентството съмнителен брадат ,смугъл мъж опасан със странни неща в колана .
(или терорист или Пешо със секс играчки )

Шегувам се с приятелството им , дори ме радва и мисля че спечелиха много повече от 100 хиляди. Дори да е изградено на някакви вътрешни интереси и нужди..кое приятелство не е (не визирам материалното такова)

За Стоян ..безкарайно до глупост добряк бил...ей такива хора само и само да се покажат значими и одобрени  , биха продали и баба си . Даже децата си не пожела да види , само и само да се натегне . Евтино се дава Стоенча, за едно потупване по рамото ..за 5 сребърника пфу .

# 1 457
  • España
Честно казано, след последните епизоди се замислям в конфигурацията Дая/ Даньо кой всъщност кого “добута” в подножието на Финала ... Всъщност , ако Маджик-мен удобно не се беше намъкнал в “ приятелските прегръдки” на актрисата, щеше да си остане един редови участник от миманса!
За довечера сякаш ми се ще Петър да продължи не за друго, ами заради здравето и психиката на Кало, че , ако напусне приятелчето му , ще кабардиса и ...да не вземе да си посегне....🤪
Боби....харесвах го в началото, но с течение на времето все по-малко ... прекалени са ми тези изказвания за супер-татковци...а и принципно не одобрявам прокламации за “най-това”;”най-онова”....Не харесвам “надъхванията” му към другите играчи, нелепи са  ми тези “емоционални” вживявания ( “дръж,тате”) ...Абе....фалшивее ми ....
Освен това, Боби презцялото време правеше тава, което за него са “ нещата от живота” -строи, реже , кове...в този смисъл, в образа му не видях градивно развитие.
За мен истинският победител във формат, като “Фермата” трябва да е човек, излязъл от обичайния си комфорт и претърпял градивно развитие в новата среда. В този смисъл съм за Ванчето, отнемай къде , като “ще затворя очи “ за пропуските и на моменти неадекватното и поведение...

# 1 458
  • София
Аз Стоян не го харесвам, смотъничък ми идва, но разбирам доводите му. Не искаше да работи с Боби, защото се видя че и самия Стоян разбира от строителство и не му се нравеше да му говорят като на някой който за пръв път вижда мистрия. Нормално е, да се ядосва на такова поведение, след като е видно, че няма нужда от подобни пояснения. За нежеланието му да си види детето, то се основаваше на факта, че преди това го беше виждал вече 2 пъти на видеата за дуелите, докато Надя и Мария не бяха виждали изобщо техните деца. Което за мен си е доста по-достойно, от постъпката на Мария спрямо Надя.

# 1 459
Петер и Антония наистина си отиват.

и двамата са коцкари. Петър си търси нещо за е.... Идеални са си.
Петър е много хитър и се възползва от наивиния Калоян. Яд ме е да победи Калоян щото е глупав и верно ще даде половината пари на Петър.

# 1 460
  • Стара Загора
Много се зарадвах на победата на Стоян над Йордан! Много! Браво! А Даньо толкова нагъл, че даже не може да каже една добра дума за Стоян! Петър се е предал, Калоян ми изглежда влюбен (в новия си брат), Боби и той не можа да признае победта на Стоян и сега май си промених предпочитанията за победител - Ваня! Има 4 спечелени дуела! Сякаш е по-добър човек от останалите! 

# 1 461
# 1 462
Много се радвам, че Даню- "аеродиномичния" отпадна. Смешник!

Много ми се иска Петър да победи в дуела срещу Боби. Последния не го харесвам като човек, от самото начало. Не защото е ром, това няма нищо общо. Наред с положитените качества има и няколко, които ме отблъскват у хората, а той ги притежава.

Поведението и начина на държание, които Петър демонстрира реално играят ролята на защитна стена. Това е, което аз виждам зад неговия образ.

В случай, че Камелия е била шута на Гигантския  аеродинамичен Презерватив, a.k.a. Богатия, то тя е най- голямата печеливша от цялата ситуация. Дано!

# 1 463
  • Другата България
Какво имате предвид под "Боби си показал рогата"? Мен нищо в поведението, дори сега на края не ме е подразнило или да ми направи впечатление, че рязко контрастира с участието му от началото.

Скрит текст:
Реших да се включа, защото много неприятно вече ми става това бутане и интегриране и едни обеснения от Боби, как така, как онока. Хората в Летница и окололностите, си го знаят, няма какво да доказвам, не работя в полицията , че да давам доказателства. Беше правил доста проблеми на един наш познат като с дружинката си бяха крали от имота му. Всеки има право да харесва и подкрепя, който сметне за добре.
И от цяла Летница, се включи някой, който познат на познат, на шура му шурунайката, има проблем с Боби
Понеже отново само аз говоря, че Боби си е "показал рогата", но понеже разбира се, ти нямаш мен предвид, сигурна съм Joy, НИЕ това, което имаме под онова за рогата сме го написали.

А това, че теб нищо не те е подразнило, си е твоето мнение.
Аз нямам нищо против различните мнения, когато са добре аргументирани.
Тя е.
Коментирано е многократно, да не дрънкаме отново кокалите на този човек, за когото се писа, че е починал.

# 1 464
  • София
Да, пуснах линка в началото на темата.

# 1 465
Надя е , с отиграната си милозлива физиономия на бедна мила женица, видяхме я и тук не веднъж, докато усуква някой в смъртоносна хватка.
Боби не е никак сив и скучен. Просто не е скандалджия. На няколко пъти , объркани хора отиваха точно при него за съвет и да попитат Него как вижда ситуацията в която са. Най-много ми хареса, че не почна угоднически да им замазва очите , ти си супер, прав си да..ами им изстрелва истината , при това го прави с усмивка , лека шега , хем да го разберат ясно , хем да не ги обиди . На няколко пъти се смях на шегите му които пускаха между другото И аз така , ще си затворя очите за дребните му досадни леко черти , но идеални хора няма . И през ум не ми мина в началото , че ще съм за него и ще защитавам това ушатичкото. Но...както казват старите хора, първото впечатление не винаги е определящо и трябва , един човек да се преценява през разни ситуации .
И не му е само попул;истко Аз съм добър татко..вижда се , че му е липсвал такъв и сега му е топ идея да осигури това на децата си

# 1 466
  • при късмета
Мери, отново се заяждаш ненужно. И друг написа "те всички си показаха рогата" не ми се рови да видя кой е. Реших, че нещо съществено съм пропуснала, защото аз не видях нищо укоримо в поведението на Боби. Ако не ти се отговаря, не те задължавам, но от заяждане няма нужда

# 1 467
  • на село
Прочетох повечето ви отговори отгоре- отгоре ... Хареса ми, че някой беше писал нещо в смисъл- тази година победител няма да е жена и няма да е от цигански произход, понеже това го играхме миналия сезон. За мен остават като последни Ванче и Калоян, от горното мисля,  че  Калоян ще е победител, достойният гвардеец Grinning

Ако позная, започвам с тотото.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 16:10 от НелиСА

# 1 468
  • Другата България
Какво заяждане те гони, за втори път коментираш неща, които ги твърдя, и то само аз, а когато ти отговоря, вече е заяждане.
Айде стига с двойните стандрати, не се заяждам, отговарям съвсем нормално.
Ако И други са твърдяли каквото там твърдят, явно са се аргументирали, както го направих и аз.
Изразът за "рогата" го използвах аз, ама не ми се навлиза отново в някакво дребнотемие, щото е излишно.
Нито ще тръгна да се ловя и да нося чужди постове, за да доказвам правотата си, нито ще се занимавам, няма смисъл.
За мен Боби е образ, несъответстващ на истинския Боби, и написах ясно защо.
И си вадя изводи по неща, които виждам на екрана.
Ти, Пена, Гана, Стояна може да виждате същото нещо по различен начин, защото мислите различно от мен. Няма драма. Стига да не ми налагате мнението си, което НЕ правите.
Това е.
Поведението и начина на държание, които Петър демонстрира реално играят ролята на защитна стена. Това е, което аз виждам зад неговия образ.
Същото виждам и аз.

# 1 469
  • при късмета
Ето, че не си само ти
Всеки си показа рогата, особено участниците накрая. Ако Боби не си беше такъв и навън, щеше да се усети, всички видяхме Надя, Милена и пр. За толкова време все щеше да лъсне. Защо трябва да е толкова невъзможно да си е същия и навън? Само защото на някои се е сторил "мазен", възможността за по-горното се изключва.

Общи условия

Активация на акаунт