🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 710
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Другата България
За мен от всички, ако трябва да говорим кой най-много беше СЕБЕ СИ, това беше Ангел.
Не харесвах всичко в него, но беше истински, и съвсем натюр.
Дана също донякъде.
Всеки един от останалите, дори и Ваня, на която симпатизирам вече за победител, има нещо, с което "играе".
Въпреки, че от всички там и тези, които ще стигнат финал според мен, тя най-малко се преструва.
Просто си е такава, крейзи Ванче.
Но пък боец, който има воля, има хъс, има желание да победи.
Петър е на светлинни години от нея, той се предаде, на него му писна, омръзна, отегчи се, а и пак според мен си прецени съвсем реално възможностите.
Петър е наясно, че не може да победи Боби, не може да победи и Калоян.
Затова и не си дава много зор.
Мери, съгласна съм с нещата, които си написала, само не и с това, че си сигурна какви граници би и не би прекрачил Боби навън. Това няма как да го знаем, още по-малко да сме сигурни.
Не си ме разбрала.
Казвам, че вътре би ги прекрачил, границите, ако не се пазеше.
И навън също, да, ако е в сходна ситуация.
Просто манталитетът им е такъв.
Но да, няма как да съм съвсем сигурна, така е.
ОК, предполагам.

# 1 441
  • където ми е най-добре
Боби е хванат да краде и то не един път в околията , това защо никой не го казва по Тв, питам се аз?!
То и Пешко е апаш. Нали си призна, че е откраднал нещо /не си спомням какво/ и то в чужбина. Та даже решил и да повтори Smiley

# 1 442
  • София
Да, Ангел си беше неподправен, него го забравих.

# 1 443
  • София
Калоян дали не е влюбен тайно в Петър? Странно и не съвсем по мъжки пърхаше около него.

# 1 444
Реших да се включа, защото много неприятно вече ми става това бутане и интегриране и едни обеснения от Боби, как така, как онока. Хората в Летница и окололностите, си го знаят, няма какво да доказвам, не работя в полицията , че да давам доказателства. Беше правил доста проблеми на един наш познат като с дружинката си бяха крали от имота му. Всеки има право да харесва и подкрепя, който сметне за добре.

# 1 445
  • Другата България
Довечера също ще поразсъждавам за себе си, ако Боби спечели, по-точно върху това кого ще избере за първи дуелист.
Защото за всеки е ясно, че предимството на втория е голямо с оглед подредбата на битките.

Та, от вас научавам, че лейди Неотразима приятелка била изпуснала много, ама много роли и предложения, докато била У фермата.
РиЪли??? Ти да видиш! Ама наистина?
Роли къде - в някой второразряден сериал или в нов такъв "Как да изглеждаме леки жени, предлагайки се на най-добрия си приятел НЕумишлено?"?
Добре де, защо вместо да свият уши тези хора продължават да наглеят?
Тя година /или колко, не знам, не съм ѝ следила кариерата/ стои и чака някой да я потърси, никой не го прави, щото явно е бездарна, и точно сега, точно през тези три месеца, в които е влязла да се "търси" и да се "намира" в мъже, се сещат за нея? И то през лятото, когато не се снима нищо? Или през есента? Насред ковид епидемия?
Аааа, сетих се.
Боливуд. От там ще да е предложението. За там е екстра, ще се впише в сценариите им перфектно.
Ще мънка, ще мрънка, и без друго не знае езика, а и няма да ѝ е необходим, тя само ще хубавее и ще се усмихва.
Това го може.

# 1 446
Калоян и на мен ми е странно поведението кьм Петър то обяснения, надписи 😜 Точно, като влюбена девойка го раздава.

За мен това което Милена каза на Калоян е вярно донякъде. Много такива примери се наблюдават в живота - обикновеното момче се залепя за авторитетния алфа мъжкар и се чувства силен до него. Физически Калоян изглежда по-подготвен от Петър, но психически имаше нужда много от неговата подкрепа, за да стигне до тук. Затова според мен е тази мъжка "любов" и отдаденост към Петър, защото най-накрая гвардейчето от Кокаляне си е намерило готин БФФ, с който ще си обикалят и ще се правят на велики. Друг е въпроса до колко Петър наистина го чувства като приятел и дали след Фермата са намерили много общо.

# 1 447
  • Другата България
Калоян и на мен ми е странно поведението кьм Петър то обяснения, надписи 😜 Точно, като влюбена девойка го раздава.

За мен това което Милена каза на Калоян е вярно донякъде. Много такива примери се наблюдават в живота - обикновеното момче се залепя за авторитетния алфа мъжкар и се чувства силен до него. Физически Калоян изглежда по-подготвен от Петър, но психически имаше нужда много от неговата подкрепа, за да стигне до тук. Затова според мен е тази мъжка "любов" и отдаденост към Петър, защото най-накрая гвардейчето от Кокаляне си е намерило готин БФФ, с който ще си обикалят и ще се правят на велики. Друг е въпроса до колко Петър наистина го чувства като приятел и дали след Фермата са намерили много общо.
Абсолютно същото мисля и аз за Калоян, дори и съм писала.
Да, Милена си беше права за него.
И съм сигурна, че желанието му да даде час от кинтите на Пешката е истинско, само дето според мен тати няма да го позволи. Не знам обаче Петър как ще погледне на този момент.
И на мен ми е интересно дали приятелството им продължава извън фермата.

# 1 448
  • при късмета
Какво имате предвид под "Боби си показал рогата"? Мен нищо в поведението, дори сега на края не ме е подразнило или да ми направи впечатление, че рязко контрастира с участието му от началото.

Реших да се включа, защото много неприятно вече ми става това бутане и интегриране и едни обеснения от Боби, как така, как онока. Хората в Летница и окололностите, си го знаят, няма какво да доказвам, не работя в полицията , че да давам доказателства. Беше правил доста проблеми на един наш познат като с дружинката си бяха крали от имота му. Всеки има право да харесва и подкрепя, който сметне за добре.
И от цяла Летница, се включи някой, който познат на познат, на шура му шурунайката, има проблем с Боби

# 1 449
https://www.instagram.com/p/CIifDaPpC-M/?igshid=5e36la9ktcka

В някаква фенска страница на Петър са качали този ТикТок с Антония. Коментарите са, че са много хубава двойка и е било ясно, че ще се съберат след Фермата. Като гледам как я е прегърнал може и наистина да има нещо вярно.

# 1 450
Пък Данчо не бил Данчо, а Дани Белев...фръц.Откъде накъде на Йордан ще казват Данчо...Пуяк надут.

# 1 451
И това ако не е демонстрация колко му пука на Пепи за приятелството на Калата...Освен, ако не е получил благословията му. Все пак Калоян беше доста повече влюбен в ПЕТър, отколкото в Антония.

# 1 452
Петер и Антония наистина си отиват.

# 1 453
  • Варна/Амстердам
Винаги съм си мислила, че Антония и Петър биха се събрали навън. Отиват си много!  Grinning
Във фермата беше очевидно, че се харесват, само че не го показваха, заради явните симпатии на Калоян към Тони.

# 1 454
Според мен не си отиват. Той би си подхождал повече с Дая или тази Елеонора, а Антония с някой чичко паричко. Както казах и преди според мен Петър е меркантилен и повърхностен, а Антония нали уж била добре финансово и сега е топ кифла, така че от тази гледна точка си отиват, да.

Общи условия

Активация на акаунт