🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 643
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 425
Деси не му е фен!И аз го забелязах.Чухте ли го това мекотело-работата му била да лъже,ама бил винаги искрен и себе си.Да лъже като общински съветник,или да създава илюзия като фокусник?Защото според мен работата на фокусника не е да лъже,ама айде.
   И пак нищо мъжкарско не видях в него,върти,суче,овърта и накрая Това е личен въпрос.То е ясно,че е личен,ама ти сам се раздаде на макс пред камерите,пък сега искаш личното да се запази.
   Според мен Камелия го е шутирала още с писмото.Даянка малко се е освестила,или техните са я освестили,след като излезе.И това,дето го повтарят като някаква мантра Приятелство,приятели,ние спечелихме най-много-дрън дрън.
    Даяна си търси и гони ролите в киното,тоя въздух под налягане си търси нов шаран да лапне по него.Хич не я виждам Дая в Габрово даму търпи мурафетите,или той в София при баба й.

# 1 426
Леле, какви са тия драсканици по дъската...😆 Като бях ученичка беше модерно да се издълбава с пергел на чина  П+К=В.Н.Л.🤣🤣😍

Баш на това ми напомня!😆

# 1 427
Посланието не е на дъска, а на тавана в хижата! Много двусмислено от Кано. Душица.
"Искам, когато ти е най-тежко, само да погледнеш нагоре."
Не преживял тия три месеца, само да си тръгнел Петър преди него...оХ, върху Петър наистина се стоварва голяма тежест, колкото и да се майтапим. Трудно му е да не разочарова приятели, родители и хиляди фенки.

# 1 428
Чудно ми е защо някои тук мислят, че пилот е хубава професия. Според мен е ужасна. Не случайно пилотите са сравнително добре заплатени за образованието си.

1. Висока радиация по време на полети.
2. Часове наред заврян в малка кабина в седнало положение.
3. Еднообразна работа (поне за мен).
4. Непостоянен/нездравословен режим на живот.
5. Постоянно на път, което след 2-3 години става убийствено, особено за хора със семейства.
6. Познати пилоти и стюарди са ми казвали, че понеже се чувстват самотни когато са на път, се чукат като зайци по хотелите. За някои млади момчета това може да е плюс, но искате ли такъв за съпруг?

Всяка провесия, свързана с авиацията, е прекрасна. станеш ли не само потребител, но и участник - отказване нама.
Пилотската професия е уникална.
1. Да, има радиация.
2. По-добре в пилотската кабина, отколкото в офис пред компа. Или в камион, да не се обиди някой, шофьорската професия е трудна и неблагодарна.
3. Всичко друго, но не и еднообразие. Литни за 40-минутен полет и го приземи на силен страничен вятър с 200 човека зад теб - е тва е еднообразие. Или един бърдстрайк ти стига за година. А често се случва... Или двама пияни на борда, все обикновени неща, еднообразни...
4. Имаш летателни часове и пауза между тях, задължителна. Дали ще живееш здравословно си е твоя работа.
5. Да, това е единствената професия, в която семейството може да е разделено, особено в наши дни. Работи по 12 часа, шест дни в седмица, пък после говори за семейни отношения. Или на курс из моретата по половин година...
6. Самотни друг път. Млади хора, заедно, повечето необвързани. Какво да правят, няма да плетат чорапи я.

Надявам се този Петър да лети дълго време и да продължи българските традиции в авиацията. Нашите екипажи, особено пилоти, винаги са били големи професионалисти. Подобно на руснаците, летят на всичко, винаги, по всяко време. Най-спокойна съм когато летя с БГ кептън, особено ако е от старата школа.

# 1 429
Нещо много го избелихте Калоян, забравихте как го плюеха всички, срам за гвардейците, за семейството му , отношението към Стоян , Милена , която право в очите му каза какво представлява!
Имаше “ мъжка любов”, а сега силно приятелство!

# 1 430
  • Другата България
Аз да поясня, че има неразбиране явно.
Когато писах, че миналата година е спечелила жена ромка, което знам от вас тук, аз не съм гледала, и според мен тази няма да спечели нито жена, нито ром, имах предвид според продукцията и тяхната воля.
А не, че нямат право. Каквото и да си говорим ние тук, каквото решат И и А, това ще е, и заради всякаквите манипулации, на които сме се нагледали през годините къде ли не, съм склонна да си мисля, че ако наистина Веселка е ромка, то втора поредна година ром няма да спечели. Много си зависи и от него самия, естествено.
Та това имах предвид, не, че някой има или няма право да печели, от нас тук нищо не зависи, ние просто си чешем клавиатурите.
Мога да кажа защо аз не искам Боби, и вече го казах.
За съжаление циганското си личи, пролича си, в цялостното му поведение, отношение, три месеца толкова се пазеше, направо стерилен стана от "чистота и хигиена", ето на, със Стоян, другия ама истински добряк си показа рогата. Или "рогата". Стоян е глупав, и наивен до глупост. Затова и се стреми да се нагоди към всички, аз вече съм сигурна, че той наистина няма лоши чувства към никой, дори и към ДанЮ и Кустев, които най-много му се подиграваха. Докато Боби.....според мен той е такъв само привидно, защото знае каква е целта, и заради това може да влезе в която и да е роля. Не е глупав, и определено е много хитър. Не го познавам в реала, но съм сигурна, че там съвсем не е тоя добряк, за какъвто се представя в предаването.
Така умело се заигра и с участници, и със зрители, вкарва вече и нова жилка - тази за "всички татковци", отделно знае, че може да разчита на ромския вот - какво му трябва повече? Така, така, и ще ме накара да "викам" за Кано ако Ванчето отпадне.

# 1 431
  • София
Всеки си показа рогата, особено участниците накрая. Ако Боби не си беше такъв и навън, щеше да се усети, всички видяхме Надя, Милена и пр. За толкова време все щеше да лъсне. Защо трябва да е толкова невъзможно да си е същия и навън? Само защото на някои се е сторил "мазен", възможността за по-горното се изключва.

# 1 432
УЧАСТИЕТО НА ДАНЧО В "ПРЕДИ ОБЕД" - ЛИНК

# 1 433
  • Другата България
Всеки си показа рогата, особено участниците накрая. Ако Боби не си беше такъв и навън, щеше да се усети, всички видяхме Надя, Милена и пр. За толкова време все щеше да лъсне. Защо трябва да е толкова невъзможно да си е същия и навън? Само защото на някои се е сторил "мазен", възможността за по-горното се изключва.
Ами за мен и Боби си показа рогата, вече го написах.
Защо трябва да е невъзможно да мисля различно от теб?
Само защото на някоЙ се е сторил НЕмазен?

# 1 434
Линията с "таткото" при Боби я има още от първия му дуел с ЙоДа.
А сега стана като представител на "татковците" - да, което е малко пресилено, НО...Боби има очи ( а и Уши Simple Smile)) да застане зад този слоган.
Данчо и той е баща, ама по нещо пролича ли бащинското му отношение, освен, че се опита да трупа точки от драматичните обстоятелства около детето? Да се натиска цял сезон с Даяна и после да иска подкрепа от бащите няма как да стане.
Стоян и той е баща, но още май е едно голямо наранено дете.
Та...затова Боби поне не ми изглежда фалшив като започне темата с бащинството и супер Бащата. И аз вярвам, че за неговите деца той е точно такъв.

# 1 435
  • София
Ами за мен и Боби си показа рогата, вече го написах.
Защо трябва да е невъзможно да мисля различно от теб?
Само защото на някоЙ се е сторил НЕмазен?

Напълно е възможно на мислиш различно, на мен не ми пречи.
Всеки си показа рогата, само че аз не съм видяла промяна в поведението на Боби от ден 1. Има моменти, в които се е изнервял на нещо или някого, няма как да е вечно спокоен. Но на фона на всички други, неговото поведение си беше константно, което ме кара да мисля, че за толкова време е бая трудно, дори и за актрисата вътре, да се играе роля.

# 1 436
  • Другата България
Аз не казвам, че играе точно "роля".
Не и в този смисъл.
Боби е като Надежда. Той не е влязъл без да е премислил, размислил и изградил линия на поведение, по която да ходи вътре. Именно защото не е глупав. Затова и не каза от самото начало, че е циганин, избра точния момент. Всяко негово действие е подчинено на мисъл, именно защото не е глупав. Той не е първичен като Мара, спонтанен като Дана, натурален като Ангел, наивен като Стоян, и т.н.
Той е здраво стъпил на земята, мисли, пресмята, влага всичко, което може, знае, умее и притежава като качества именно в тази линия на поведение. Която е избрал да следва, и която съм сигурна, че много пъти му се е искало да прекрачи, и ако е навън, би го направил.
Но вътре не, защото целта са едни 100к.
Това имам предвид, аз също отначало го харесвах, но с течение на времето започнах да го наблюдавам по-внимателно, дори до скоро не можех да кажа кое точно ме притеснява в него.
А и моя "опит" с етноса е всекидневен от години.
За тях мога да пиша много, общувала съм и с най-простите, и с най-"интелигентните".
В някои случаи разлика просто няма.

# 1 437
  • Mediterraneo
Твърдо съм за Боби аз. На фона на останалите, кой да е?! Мекотелото Стоян? Пепи, дето се уплаши? Калоянчо? Лудото Канче или злобната пчеларка?!

# 1 438
Боби е хванат да краде и то не един път в околията , това защо никой не го казва по Тв, питам се аз?!

# 1 439
  • София
Мери, съгласна съм с нещата, които си написала, само не и с това, че си сигурна какви граници би и не би прекрачил Боби навън. Това няма как да го знаем, още по-малко да сме сигурни.

За протокола, не харесвам цигани, ама по никакъв параграф, само неприятни срещи са ми се случвали с такива хора. Просто тук не виждам нищо, за което да се хвана, че да го сложа в така неприятната за мен графа.

Виктория, да идваш да пльосваш нещо без доказателство, е най-малкото несериозно. Че и аз мога да кажа, че еди-кой си пере пари. И кво? Ако не можеш да докажеш, защо изобщо споменаваш нещо?

Общи условия

Активация на акаунт