🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 919
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Другата България
Абе Пешо си знае възможностите и затова и си даде назад, привидно се ежи, ама си каза, че Боби е силен и няма шанс.
Докато Данч беше пародия, хем не е нищо особено, хем се репчеше като на петел гребена, и накрая цоп - в локвата.
Петър поне ще си тръгне с достойнство.
Докато за Данч то е химера.

Боби съвсем умишлено не се мешаше в никакви скандали и разправии, именно за да пази поведение.
Предвид манталитета на ромите, това някой да обижда жена и те да са безучастни - няма как да стане.
Докато тук той така си мишкуваше, ама точно както трябва си мишкуваше, не се намеси в нито един женски скандал, особено в тези срещу Милена. Тя беше подложена на какво ли не, от кого ли не.
И това го направи не само той, това си беше присъщо на "мъжете" през сезона.
То най-голям мъж от тях беше Мара, какво да говорим повече.
Митака същата работа, ако така някой се държи с жена му или някоя от дъщерите му, ще мълчи ли?
Там всичко беше поза, театър, но тези двамата, като прибавим към тях и Стоянски, най-добре се справиха с ролята.
Шестака ако беше силен физически, и той щеше да е в тази компания, днешната, или вчерашната.
Такива "мъже" аз нещо няма как да харесам.

# 1 486
  • при късмета
Не съм съгласна за отношението на циганите към жените. Ама влизаме в съвсем друга тема. Циганите, макар и да са няколко клана разпространени у нас, в отношението към жените са почти като арабите и мюсюлманите, жената е втора категория човек. Стока за купуване и продаване, децата момичета са по-долу от момчетата и т.н. Та изобщо не очаквам от циганин да защитава жена, особено пък само за обиди. Виж, някой, ако бие то тогава евентуално, ама много евентуално циганин би се намесил, макар и повечето да биха били на мнение, че щом я бият си го е заслужила. Работила съм както казах години и с цигани, при това и с такива, като Боби, които си работеха коректно и такива, които всеки месец гледат да минат метър или нещо да не платят. И съм живяла доста време на границата на циганска махала. по тошово време не си заключвахме портите, а дни след промените, макар, че е до районно имаше цигани с автомати по улицата. Та не ми липсват наблюдения
А конкретно Боби изобщо не мога да го сложа в тази категория за себе си. И познавам цигани като него, упражняват свободна професия и даже се самоосигуравят, че и чинно си плащат данъците всяка година.

# 1 487
  • Другата България
Ами не бъди.
Съгласна.

# 1 488
Постоянно чета, че миналата година е спечелила ромка. Веселка не е от ромски произход. Категорично ви го казвам. Просто е бедничка и е постоянно по горите.
Това затвърждава мнението ми, че има българи, които са в статус  по-долни и от "ц....и".

Познаваш ли я? Наистина питам сериозно.
Родителите ѝ са с типично ромски черти. Да, Веселка е бяла, подозирам "прегрешения" назад в родата. Също така съмнително ни бе спестено тяхното показване, ако не се лъжа за цялото шоу секундни появи, но на финала бяха и колко да не са роми...

# 1 489
Аз мисля, че Петър много добре знае че е слаба. Ама няма как Аполон да си го признае. Според мен е разчитал че демонстрирайки самочувствие ще респектира другите са го викат на дуел, мислейки го за силен. Ако пък е първи дуелист съм сигурна че е щял да заложи на по слаби играчи-Асен, Стоян/мислеха го за  най слаб и даже снощи Петър го каза/, дори и Митко би дръпна. И така ще се промъкне до финала.Ама му излязоха криви сметките

# 1 490
  • Другата България
Аз мисля, че Петър много добре знае че е слаба. Ама няма как Аполон да си го признае. Според мен е разчитал че демонстрирайки самочувствие ще респектира другите са го викат на дуел, мислейки го за силен. Ако пък е първи дуелист съм сигурна че е щял да заложи на по слаби играчи-Асен, Стоян/мислеха го за  най слаб и даже снощи Петър го каза/, дори и Митко би дръпна. И така ще се промъкне до финала.Ама му излязоха криви сметките
Е, как да няма!
Той снощи си го призна, че Боби е по-силен, затова Кано изпадна в нервна криза.
То всеки разчиташе на това - и Мара, и Надка, и ДанЧ, и Петър - че ги мислят за силни и никой няма да ги вика на дуел.
Първите трима основно на думи, Петър поне един дуел имаше.
Боби им взе страха още отначало, с основание, а и печелеше имунитети.
Той е силен, останалите....

# 1 491
Това,което  не ми хареса при Боби е,когато  разказа за любовната квартира.Не биваше така в ефир.
   Защо трябва да се намесва в конфликт  или скандал, в който не е страна?Той, или който и да е друг мъж?
   И то заради Милена.Според мен тя си заслужаваше отношението, хич не ми е света вода ненапита.
   Петър не е слаб, той е по-слаб от Боби.Може да сече дърва,да реже с трион и всичките там други неща,но не така както Боби.
    Няма нужда да се перчи и да е арогантен като Пижамения мен, който на думи много знае.Много се изекфих,че СТоян го би на тежестите с лоста.

# 1 492
  • при късмета
Боби е оженен в уреден брак от родителите им, по традиция. Да, може би не трябваше да го казва, но аз честно казано го разбирам. И аз да съм омъжена за някой, който друг ми е избрал, сигурно и аз щях да имам такава квартира, а не съм мъж. Чест му прави на Боби, че не отглежда неговите дъщери в догмите на  традициите и за тях заяви, че това изобщо няма да важи. И сам разбира, че тези традиции са отживелица. Но пък спазва тази част, че не трябва да се развежда. Но явно им е добре в семейството, а и жена му вероятно е наясно какво правят мъжете с уреден брак и не ѝ пречи. Или по-скоро се е примирила, тяхна си работа. На мен ми изглеждат съвсем наред като семейство, не мисля, че Боби е някой тиранин и обичта му към децата според мен е много искрена

# 1 493
Много се радвам, че Даню- "аеродиномичния" отпадна. Смешник!

Много ми се иска Петър да победи в дуела срещу Боби. Последния не го харесвам като човек, от самото начало. Не защото е ром, това няма нищо общо. Наред с положитените качества има и няколко, които ме отблъскват у хората, а той ги притежава.

Поведението и начина на държание, които Петър демонстрира реално играят ролята на защитна стена. Това е, което аз виждам зад неговия образ.

В случай, че Камелия е била шута на Гигантския  аеродинамичен Презерватив, a.k.a. Богатия, то тя е най- голямата печеливша от цялата ситуация. Дано!

не е:

Скрит текст:

Данчо е истински магьосник. Сега остава да се сгоди и с двете

# 1 494
Леле, не знам какъв циганин трябва да ви покажат по телевизията, че да не го хулите все за нещо. 😂 Той Боби се държал така (добре), ама защото се сдържа - техния манталитет бил еди какъв си.
Страшна работа са предразсъдъците. Ако може да показват само необразовани, невъзпитани и мърляви цигани по телевизора, че да сте доволни...
Боби много пъти е изказвал позицията си, само че защото не крещи, не тропа по масата и не прави панаири, като останалите вътре, го приемате за скрит.
И на мен не ми харесва, че е приятел с някой от участниците и застава в техните агитки, но не мисля, че това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да значи, че иска да е със силните на деня или нещо подобно.
Ние ги гледаме през екраните и ги виждаме или черни, или бели. Това, което виждаме е реално, но въпреки това е по-малко от 90% от случващото се вътре. Виждаме най-най- лошите изказвания и действия.
Това го казвам, тъй като се замислям, че понякога участниците, които защитавам, например Стоян, и съответно тези, които безброй пъти са ме отвращавали, например Калоян и Петър... абе, най-вероятно нямаше да търся компанията на тип като Стоян, а по-скоро на тях двамата. Това не би значело, че дъм съгласна с всеки техен ход, или че пък редом с тях ще тормозя Стоян, но в крайна сметка вътре човек не гледа единствено това, което ни представят в този един час всяка вечер. Всеки търси компанията на този, с когото му е най-забавно и приятно, макар и този някой да не е цвете.
Малко се отплеснах, но това е. 😂
Просто ме изумяват такива изказвания. Моя опит с циганите не е само добър, определено, и съм сигурна, че няма човек, на който да е изцяло лош. (Може да нямате добър-добър опит с тях, но имате поне нормален такъв, но заради тези предразсъдъци го гледате под лупа и виждате неща, които всъщност не са баш така.) А и дори да имате само лош опит, с който и да е етнос, не разбирам как сякаш наистина не вярвате, че има и нормални, добри цигани.
И ето, пак някой много информиран дойде да ни просвети с истината! 😂 И много хора могат да си отдъхнат и да си кажат “Етооо, знаех си аз! Циганина си е циганин!”

Държа да кажа - на никого не налагам мнението си и към никого конкретно не се обръщам❗

# 1 495
# 1 496
Перфектни взаимоотношения не означава заедно.

# 1 497
Как пък не допускате , че има хора които наистина не обичат да се мешат в интриги и скандали . Да не би ако не си интригант, вече се броиш за опасен извънземен. И аз ненавиждам дребни кокошкарски спорове , кой на кой по-приятел, кой кога харесвал ,после не харесвал , и предал  и изял по голямо парче, чистил една идея повече, станал 2 минути по-рано и прочие жалки битовизми. Пред Петър едва човек не заклаха и не се мръдна (хи хи по тогавашния хейт срещу Мара), сега защо Боби не се набивал. Напротив винаги е изказвал мнения и то не твърде ласкави , но не и със скандалджийски маниер , за да влезе в обектива

# 1 498
  • София
Аз да попитам.Имаше една потребителка,която ни светна,че операторът й качва епизодите 3-4 часа преди ефир.
Някой пробва ли го това? И от менюто на тв къде трябва да отида,че да тествам моя оператор? Simple Smile

По темата мисля,че Даню и Камелия не са заедно,но също и,че това е временно.
Боби кога да влиза в разговори и интриги.Той не се спря да бачка-някой трябваше и това да прави.

# 1 499
Даяна дала интервю за блиц и макар да не ги чета обърнах внимание. То самочувствие, то чудо.
https://show.blitz.bg/intervyu/dayana-khandzhieva-sled-fermata-s … -ne-se-izvinyavam
Не смятала да ни се извинява за лекотата с която общувала с мъжете, не се наричало лека жена това. Много предложения изпуснала докато била във Фермата, ама ги изтървала. Сигурно от международно са й звъняли, от Холивуд.
Като заключение, радва се че родители най-после са разбрали, че можела да бъде самостоятелна. На 27г?!?!

Общуваш с лекота щото наистина си късметлийка с външност, както и с всичко останало. Ако беше грозница щеше да видиш баба си. Ама поведението ти е отвратително - егоистично и нарцистично и си мислиш, че понеже си големата убавица ти е позволено да разваляш чужди връзки. Ама то кармата се трупа.
Може да си хубава, но си скучна и безинтересна. Но пък ролята на злодей ще ти пасне идеално.
И не се разголвай, че ти висят циците повече от моите, родилата 3 деца

Общи условия

Активация на акаунт