🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 833
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 500
  • SF
ма ко, споед мен Боби просто искаше да се похвали с такава квартира. Може и да е имало някъде някаква такава шерната квартира, в която са се сърибали да играят карти, но не очаквам Боби да е бил голям любовник по любовните квартири. Не обръщам внимание на такива мъжки хвалби.

Петър си знае възможностите, които никак не са му лоши и посредствени. Но Петър има очи и способността да се сравни с професионалният строител Боби и да си направи самооценка. Когато тя е в полза на противника, нормално е самочувствието да падне.
Щом бил пилот, какво бил правил във Фермата, където се искали умения да кове, реже, сече. Ами първо Фермата не е състезание за строителни работници. Какво си е мислела Антония, или певицата Поли, или пчеларката Надя, когато са се явили на кастинг? Да не би миналогодишната победителка да можеше да реже по-добре от  Митко Караиванов, Краси, Краси и Сами??

# 1 501
Имаше една потребителка,която ни светна,че операторът й качва епизодите 3-4 часа преди ефир.
Някой пробва ли го това? И от менюто на тв къде трябва да отида,че да тествам моя оператор? Simple Smile

Тази потребителка бая си е измисляла. Ефирното излъчване на БТВ е едно и също за всички. И то зависи от ефирната апаратна на БТВ където се пуска епизодът. Няма как някой оператор да показва кадри от бъдещето, нали така?
А ако имаш предвид сайта на БТВ Плюс, където се качват целите епизоди след ефир,  значи е грешка на уеб-екипа, ако някой епизод е публикуван предварително.
Тоест не опира до кабелния (или сателитен) оператор

# 1 502
Изгледах Дани Белев, водещите след забележката за името определено го взеха на бъзик, не че Сашо спира с майтапите, но и Деси се включи лекичко Simple Smile
Научих, че той също няколко пъти се е явявал на кастинг. Wink  Че той и Боби са най-добрите организатори на задачи във Фермата. Водели задълбочени разговори на всякакви теми до 2-3 часа с Даяна които са ни спестили. Аз мисля за добро. С Камелия бил в добри отношения, но било лично. Звучи ми като Камелия да се е наревала, осъзнала, че може да цъфти и без ДанИ, продължила, но в името на 7 годишната връзка пази добри спомени и добър тон. Вероятно и Камелия го е сложила във френд зоната. Тяхна работа, все ще се чуе и види.

# 1 503
Не съм съгласна за отношението на циганите към жените. Ама влизаме в съвсем друга тема. Циганите, макар и да са няколко клана разпространени у нас, в отношението към жените са почти като арабите и мюсюлманите, жената е втора категория човек. Стока за купуване и продаване, децата момичета са по-долу от момчетата и т.н. Та изобщо не очаквам от циганин да защитава жена, особено пък само за обиди. Виж, някой, ако бие то тогава евентуално, ама много евентуално циганин би се намесил, макар и повечето да биха били на мнение, че щом я бият си го е заслужила. Работила съм както казах години и с цигани, при това и с такива, като Боби, които си работеха коректно и такива, които всеки месец гледат да минат метър или нещо да не платят. И съм живяла доста време на границата на циганска махала. по тошово време не си заключвахме портите, а дни след промените, макар, че е до районно имаше цигани с автомати по улицата. Та не ми липсват наблюдения
А конкретно Боби изобщо не мога да го сложа в тази категория за себе си. И познавам цигани като него, упражняват свободна професия и даже се самоосигуравят, че и чинно си плащат данъците всяка година.

Хора, така говорите сякаш българските ни мъже да много различни. Припомнете си как издивяха като имаха социологически въпрос относно това дали българина е съгласен жена му да изкарва повече пари от него. 😂
Сигурно почти всеки един от тях, би избрал жена му да си стои вкъщи да си гледа домакинството, вместо да ходи да работи и да си има неин си живот и кариера.
Това си е така в повечето страни и религии. Къде повече, къде по-малко. Ние не сме се развили много по-напред от мюсюлманите и арабите.

(Моя опит показва, че турците пък уважават страшно много жените си. В днешно време. Много повече от българските мъже. То това и по сериалите им се вижда. 😃 Но естествено, не съдя по тях.)

# 1 504
Аз гледах Даню и разбрах,че не са заедно с Камелия.НА всеки въпрос за нея,той отговаряше,че това е лично.Но ми се стори,че не са заедно.
   Ясно ми е за уредения брак на Боби и квартирата.Доста мъже имат такава и без да са с уредена булка,а по любов.НЕ това ме възмути.Мисля си,че при положение,че децата ти те гледат,а те са все още малки, и си вътре с идеята им,че си супер татко,не биваше така да го разказва.Защото е ясно,че ще се излъчи.А как си живеят в семейството,изобщо не е моя работа.Впечатлението ми е,че са добре гледани жена и деца,че имат хубаво семейство.Боби обожава дечицата си.

# 1 505

Тоя "циганин", както го наричат някои със злоба, е бил по-малко злобен от някои хора вътре. Пък не са цигани. Пак ще спомена, че българският и говорът му са по-правилни от на 90% от хората вътре, и не само.

объркала си се - и капка злоба няма. Той е циганин - друга дума за тоя етнос няма. Той също използва циганин за себе си, защото е това. Изключвам измислената ром, която самите цигани не приемат.

# 1 506
  • при късмета
ма ко, споед мен Боби просто искаше да се похвали с такава квартира. Може и да е имало някъде някаква такава шерната квартира, в която са се сърибали да играят карти, но не очаквам Боби да е бил голям любовник по любовните квартири. Не обръщам внимание на такива мъжки хвалби.
Мисля, че Марулета имаше предвид самото споменаване на място, отделно от семейния дом. И според мен можеше да спести самото споменаване, без значение от предназначението ѝ. А, тя ме изпревари и е писала
magdalenatar, никой не е твърдял, че няма български мъже, с такъв манталитет. Но да, твърдя, че не си купуват жените и голяма част от тях не се отнасят с жените си като със собственост и втора категория хора. Поне тези в обкръжението ми.
avicom, не ставаше ли въпрос за войо? Аз с такова убеждение останах, не за БТВ. Но може и да бъркам

# 1 507
  • София
Аз да попитам.Имаше една потребителка,която ни светна,че операторът й качва епизодите 3-4 часа преди ефир.
Някой пробва ли го това? И от менюто на тв къде трябва да отида,че да тествам моя оператор? Simple Smile

По темата мисля,че Даню и Камелия не са заедно,но също и,че това е временно.
Боби кога да влиза в разговори и интриги.Той не се спря да бачка-някой трябваше и това да прави.
Аз го казах това. Ще напиша как е при моя оператор в скрит текст за да не се вземе за реклама.
Скрит текст:
Аз съм на Виваком и от дистанционното на Виваком натискам vod, от там избирам voyo и търся в коя категория е качен епизода(някои епизоди са при сериалите, други са в категиря предавания).

# 1 508
Не съм съгласна за отношението на циганите към жените. Ама влизаме в съвсем друга тема. Циганите, макар и да са няколко клана разпространени у нас, в отношението към жените са почти като арабите и мюсюлманите, жената е втора категория човек. Стока за купуване и продаване, децата момичета са по-долу от момчетата и т.н. Та изобщо не очаквам от циганин да защитава жена, особено пък само за обиди. Виж, някой, ако бие то тогава евентуално, ама много евентуално циганин би се намесил, макар и повечето да биха били на мнение, че щом я бият си го е заслужила. Работила съм както казах години и с цигани, при това и с такива, като Боби, които си работеха коректно и такива, които всеки месец гледат да минат метър или нещо да не платят. И съм живяла доста време на границата на циганска махала. по тошово време не си заключвахме портите, а дни след промените, макар, че е до районно имаше цигани с автомати по улицата. Та не ми липсват наблюдения
А конкретно Боби изобщо не мога да го сложа в тази категория за себе си. И познавам цигани като него, упражняват свободна професия и даже се самоосигуравят, че и чинно си плащат данъците всяка година.

Хора, така говорите сякаш българските ни мъже да много различни. Припомнете си как издивяха като имаха социологически въпрос относно това дали българина е съгласен жена му да изкарва повече пари от него. 😂
Сигурно почти всеки един от тях, би избрал жена му да си стои вкъщи да си гледа домакинството, вместо да ходи да работи и да си има неин си живот и кариера.
Това си е така в повечето страни и религии. Къде повече, къде по-малко. Ние не сме се развили много по-напред от мюсюлманите и арабите.

(Моя опит показва, че турците пък уважават страшно много жените си. В днешно време. Много повече от българските мъже. То това и по сериалите им се вижда. 😃 Но естествено, не съдя по тях.)
Турците и арабите-да, обгрижват много жените си-първата, втората, третата... Длъжни са да им подсигурят хубав живот, а те да им раждат деца... И до там.
При циганите обаче не е така... Айдакат се и мъжа и жената с който сварят, децата са им златните пиленца....
Боби иска да се отърси от цигани ята, обаче... Живее с техните... И вероятно все пак ще продаде дъщерите си... Е не на 13,но на 18....Традиции,които спазват....

# 1 509
  • София
Имаше една потребителка,която ни светна,че операторът й качва епизодите 3-4 часа преди ефир.

Тази потребителка бая си е измисляла. Ефирното излъчване на БТВ е едно и също за всички. И то зависи от ефирната апаратна на БТВ където се пуска епизодът. Няма как някой оператор да показва кадри от бъдещето, нали така?
А ако имаш предвид сайта на БТВ Плюс, където се качват целите епизоди след ефир,  значи е грешка на уеб-екипа, ако някой епизод е публикуван предварително.
Тоест не опира до кабелния (или сателитен) оператор

Първо не съм потребителка, а потребител, второ не съм казвал такова нещо! Казах, че моя оператор предоставя услугата voyo и там качват епизодите на Фермата, но за разлика от сайта, през сетбокса на оператора тези епизоди са достъпни 3-4 часа преди ефир.

# 1 510
  • София
За кой оператор иде реч, понеже и аз имам Войо, ама нямам такива екстри Grinning

# 1 511
  • София
Виваком е оператора.

# 1 512
Не че харесвам особено Пешо,обаче играта с въжето беше абсолютно нечестна....И за това са виновни продукцията...Защо позволиха пускане на въжето??Мхмм...за да дотътрят отново циганина на финала...Аман...Прояви се циганското у Боби...А иначе щеше да обвини продукцията в дискриминация...Промени ми мнението за себе си....Хубава работа,ама сиганска,какооо....

И какво като е пуснал въжето?Някой да е казал че е забранено?Тази игра не е за дърпане със сила,  а за това кой ще я изиграе по-хитро.Ами надигра си го Боби отвсякъде.Пешо може да се сърди единствено на себе си.

# 1 513
Zverche84, откажи се чуек! Колко пъти писа, обяснява, помня, че и снимка приложи, хем не четат, хем не вярват. Ще дойдем на гости във вас в събота към 16 часа! Smiley

# 1 514
  • Другата България
То "защо", ама "кога", ама "как", ама "не е вярно".......
Така мисля, аз, това пиша, така ги виждам нещата, това искам да се случи.
Другите и те така, аз лично приемам чуждото мнение без да съм опозиция на всеки пост, казах веднъж защо, нямам необходимост да го повтарям постоянно.
Фалшив ми е Боби, не е истински, пазеше се от всякакви скандали и интриги, не създаде приятелство с никой, оказа се, че са били контра със Стоян през цялото време, но на нас това ни е спестено, опитва се да манипулира освен с ромската жилка и с тази на "татковците", ами - не съм за него.
И ако останат с Калоян на финал, двамата само, ще съм за Калоян.
Когото още повече не харесвам.
Но поне не се преструваше на готин.

Общи условия

Активация на акаунт