🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 710
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Айде Бобии, наказвай манекени! Simple Smile

# 1 561
Изморен бил Петърчо... че от какво? Той си отспа в тази ферма, може би от най-мързеливите и скатаващи мъже

П.П. Митко и Красимира от Фермата 5 заедно ли са?
Тя ми беше симпатична, но това с развода в ефир ми беше малко странно. Той леке, но има акъл за някои неща.

# 1 562
  • София
Калоян хубаво го надъхват със сестрата на Петър. Но въпреки всичко смятам, че Боби е победител.

# 1 563
  • Другата България
"Знам, че Петър ще направи женски дуел, ако спечели и остане, и аз ще съм на пангара, ама искам да се върне."
Това от Ваня.
Е, как да не го харесаш това хайванче?
Петър я направи на какво ли не,  тя обаче не таи злоба към него.

Офффф, мъчно ми стана за Петър.

# 1 564
  • София
В крайна сметка всеки си играе играта както може, стратегията е хубаво нещо. Щом нищо не преминава правилата, значи е ок. А да не се мисли стратегически в този момент, си е глупаво.

# 1 565
  • Разпиляна във въображението
Коя е сега пък тази Велислава? Друг път споменавана ли е?

# 1 566

П.П. Митко и Красимира от Фермата 5 заедно ли са?

Да, отдавна. И пускат редовно видеа в инстаграм

# 1 567
  • Другата България
В предаване като това правилата са много относително понятие.

# 1 568
Да, да Петър много мъжка постъпка направи. Да сключиш мъжки пакт и после да си извъртиш думата и да кажеш “Пакт, не пакт, това е положението” е много мъжкарска, а цяла ферма разправя как Стоян не се държал мъжки.
Боби е победител то е ясно. Абсолютно позитивен образ, като изключим че е риба а те все гледат да се нагаждат. Като гледам прослойката която остана накрая, няма кой друг да е 😎

# 1 569
  • София
Правилата със сигурност не забраняват стратегии. А те все са записани някъде, даже участниците се запознават с тях, предполагам.

# 1 570
  • Mediterraneo
Митко не го харесвах миналата година, но сега сравнително редовно го гледам като коментатор при Деси и Сашо и ми прави доста добро впечатление. Говори добре, мисълта му тече гладко, умее да се шегува и като цяло доста добро поведение пред камера.

# 1 571
Кофти е водещите да ти дърдорят на главата докато висиш.

# 1 572
Калоян и Ваня са голям майтап 😂 Той - айде сериозно, тя - никакви кърпички, в мен са кърпичките

# 1 573
  • SF
Когато имам време ще напиша списък на логическите заблуди (logical fallacies) към които могат да се причеслят всеки един от отговорите на Esmee.

Отговорите на кои въпроси? Сигурен ли си, че ти се занимава с мене?
Аз и сега намирам време да напиша, че отговорите ти са тотални глупости.

# 1 574
Ах как падна Петър, като чувал.

Общи условия

Активация на акаунт