🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 734
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Игра да, но не от тях двамата.

# 1 621
  • София
Ванче и Кано ще надуят ей сега образните гайди, Стойо истинската отстрани, мн е драматично...

# 1 622
  • Другата България
Охоо, за това време, Боби вече беше свършил с всичко. Мнного се омота Пепо.,никакъв шанс, но пък защо дадоха лампите на алманаха. Дали ще има пета игра..
За заблуда, естествено.
Няма да има алманах.

# 1 623
  • София
Чак жал ми стана за Петър.
Това си е унизителен бой

# 1 624
От самото начало си мисля, че Борислав ще спечели фермата, но на мен ми е изключително неприятен. Има нещо отблъскващо в погледът му, прикрит и лицемерен ми е... Винаги има "аз, аз,аз..."

Точво същото си мисля и аз. Има нещо в погледа му, лукав ми е, не ми допада.

Типично за етноса поведение - хитро, лукаво, подмолно.
Дано втора година поред не спечели представител на малцинствата, че прекалена ще ми дойда тая толерантност.

Не бях гледала Фермата 5 и само бях слушала за въпросната Веселка и си представях някаква мега противна личност, така се бях настроила. Обаче тва момиче всъщност ми стана симпатично и за мен спечели напълно заслужено.
Изобщо много ми хареса 5-ти сезон, толкова симпатични хора и отношения с някои малки изключения, разбира се.

# 1 625
Боби как се надъхва.
Надето само повтаря как е взела дуел с две битки.
Хвали ли се?
Thinking

Е тя през цялото време на дуела се хвалеше, че за първи път правила това. А за реденето на плочките, че го прави за първи път не се похвали.

# 1 626
  • SF
Борислав сече по-бързо от Петър, убедена съм.

# 1 627
Чао, чао, смотльо.

# 1 628
Леле, Петър побеля направо. Ще припадне тоя човек. Уж силен...

# 1 629
Пораженец.
Да се откаже така по-средата на битка ...

"Сезона е наш" АХАХАХАХАХА

# 1 630
Кано като малко дете подскача

# 1 631
  • на село
Петър окончателно  се предаде , това беше от този дуел.

# 1 632
  • София
За мен Боби е много обран в приказките, успява да се владее много добре и не изказва онова мнение, което е дълбоко в него. В действията му виждам неща, които съм чела  за самоусъвършенстване, за успех и победа...като нищо ще спечели. Той вече го е и визуализирал.

# 1 633
  • Пловдив
Няма психика това момче. Там му е проблема. Няма психика и няма хъс. А това е най-важното. И не че няма мотивация, има, но явно е недостъчно.

# 1 634
Петър нито има сила, нито амбиция, нито хъс, тотална щета е.

Общи условия

Активация на акаунт