🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 505
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 725
Тасманийският дявол в действие Flushed

# 1 726
Е, Калата я взе тая битка с огромна преднина, то е ясно.

# 1 727
  • SF
Ми просто ми е непонятно защо за едно нищо се хващат хората, че и вече супер много се дразнят.

Ами и аз се чудех с какво ви дразнеше Петър, с какво ви дразни приятелството му с Калоян, с какво ви дразнеха с Даяна, с какво ви дразнеше Поли, защо на момчетата им харесваше Мария...
Свят голям - хора всякакви.
Тази вечер ми обясниха колко е гадна една от най-атрактивните професии, която винаги звучи впечатляващо и буди удивление.

# 1 728
  • Другата България
Ми просто ми е непонятно защо за едно нищо се хващат хората, че и вече супер много се дразнят.
Защото за тях това не е нищо.
Съвсем елементарна причина.
Да питам защо всички се дразнят на Петър?
Тъй като АЗ не му се дразня, вече?
Не.
Чета си, минавам по диагонал, приемам чуждия избор.
Елементарно е.

Обаче, дуел Калоян - Боби щеше да е направо разбиващ.
Калоян е машина, евала.

# 1 729
Е, Калата я взе тая битка с огромна преднина, то е ясно.
Да бе, ама те продължават да викат и крещят?..

# 1 730
  • Варна/Амстердам
Петър, Мария и Йордан ги обединявам под един общ знаменател-въздух под налягане! Силни на думи, слаби на дела. Е, Пешо има една победа, но срещу Асен, който щеше да падне и от жена. 😅

# 1 731
А защо хората имат проблем с начина, по който се мотивира? Какво дразни това, че за него това е победа за "татковците"? Защо това изобщо дразни? Всеки има право да се надъхва и да си посвещава победите на когото пожелае. И не виждам как това бърка някой. Абсурдно е. Ми аз мога да посвещавам битките си за всички миньончета. И? Какъв е проблемът? Много се хващат хората за неща, които реално не са проблем. Просто е чудене за какво да се хванат тези, които не го харесват.

Абсолютно права си.
Ако жена посвещаваше победата на всички майчета, нямаше да има такива скептични реакции, даже напротив.

# 1 732
Направо полудявам като чуя, че са нямали време да четат алманаха вътре.

# 1 733
Не харесвам Хайванчето, но от всички вътре е най-заслужила. Спечели си дуелите, кова и блъскаше наравно с останалите. Боби е след нея от заслужилите. Просто не мога да се съглася, че Надя е на финала без да е забила 1 пирон във фермата и през цялото време беше в мандрата, от където не видяхме да ядат от продуктите и как пък един не я похвали. Калоян заслужава да е на финала, но заради хората с които се сдуши и поскатаваше леко от работата, ми е безразличен. Пък и сега си показа рогцата-бил зает с фермерски и вицефермерски задължения .

# 1 734
Стойо няма да се добере до бутона.

# 1 735
  • София
Ми аз на Петър не се дразня. Няма и за какво, не ме кефи в много ситуации, ама чак да ме дразни... Пък приятелството му с Калоян още по-малко ме кара да чувствам нещо.

Стоян не може да стартира като хората.

# 1 736
Аз нещо не съм разбрала по новите правила. Нали нямаше квоти за финала? Пак ще си бъдат 2 жени и двама мъже.
Или на финала Боби ще може да си избере Ванчето за опонент? Или ще може тя да му се падне на жребий? Тя или Надя.
Моля, обяснете ми.
Боби сега можеше да направи женски дуел, нищо че бяха останали само две жени. Това се има предвид, че тази година няма квоти.

# 1 737
  • SF
Няма ли да има Алманах на финала???

# 1 738
''Искам си куче и овца'' - Юхууу
Joy

# 1 739
  • Другата България
Ох, Ванчето си иска куче и оФца!
Ми да се взимат с Андрей, и те така!

Общи условия

Активация на акаунт