🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 559
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 710
  • SF
Много им е ниска платформата. Те са почти пред бидоните.

# 1 711
  • Другата България
А защо хората имат проблем с начина, по който се мотивира? Какво дразни това, че за него това е победа за "татковците"? Защо това изобщо дразни? Всеки има право да се надъхва и да си посвещава победите на когото пожелае. И не виждам как това бърка някой. Абсурдно е. Ми аз мога да посвещавам битките си за всички миньончета. И? Какъв е проблемът?
Защото хората сме различни.
Защото един го дразни едно, друг друго.
Защото МЕН ме дразни постоянното повтаряне и ЗА МЕН парадиране с това.
И? Какъв е проблемът?
Да ангажирам някой да мисли като мен?

# 1 712
  • София
А защо хората имат проблем с начина, по който се мотивира? Какво дразни това, че за него това е победа за "татковците"? Защо това изобщо дразни? Всеки има право да се надъхва и да си посвещава победите на когото пожелае. И не виждам как това бърка някой. Абсурдно е. Ми аз мога да посвещавам битките си за всички миньончета. И? Какъв е проблемът?

Чудят се за какво да се хванат, затова.

Мен ми харесва начина, по който се надъхва! Много добре си визуализира нещата и му се получава.
Аман от губещи и пораженци. Човек със самочувствие и ясна визия!

# 1 713
Ай стига с тоя Калоян, всички го плюхте и него и Петрето през целия сезон сега - победител! 🤮

# 1 714
Да, бе да, искал Калоян на финал.
Супер таткото.
Надя и Борислав не заслужават нито един глас!

# 1 715
Тези сандъци около халките са поставени на много лошо място, което прави възможна контузия при лошо падане върху него.

# 1 716
  • SF
Радвам се, че агитката окуражава Стоян!!!

# 1 717
  • София
Имаше два въздуха под налягане този сезон. Петър и Мария. Още преди 2 месеца го писах. Лъснаха и двамата. Мария поне отпадна достойно.
Разбира се,  пропускаш най-големия въздух под налягане, Надежда. Не се учудвам. Дори няма смисъл да те чета, знам какво ще е написано, независимо какво се случва на екрана.
Бих добавила Данчо и Милена като надувки.

Милена и Данчо също. Писал съм. Милена не знам защо изобщо я споменаваш, тя никога не ми е била фактор, нито реален претендент. Коментирах само тези с големите претенции. Данчо има потенциал в игрите, но на него други неща му изядоха главата. Надя не е въздух под налягане и вярвам, че ще го покаже срещу Ваня на финала. Ако там падне ще я сложа в графата на споменатите. Надя не е виновна, че другите не я избираха за съперник и нито е първата, нито последната със само 1 дуел на финал.

# 1 718
Стоян го пердаши тока, падна върху сандъка....

# 1 719
Помните ли Петър как се закани да ги кара всичките по азбучен ред . А ..- Асен ..Б - вместо Боби стана бай бай Sweat Smile

# 1 720
Аз не мисля , че е чак толкова зле отношението към Стоян, просто дават само гадостите.

# 1 721
  • София
Ми просто ми е непонятно защо за едно нищо се хващат хората, че и вече супер много се дразнят.

# 1 722
  • SF
Аз нещо не съм разбрала по новите правила. Нали нямаше квоти за финала? Пак ще си бъдат 2 жени и двама мъже.
Или на финала Боби ще може да си избере Ванчето за опонент? Или ще може тя да му се падне на жребий? Тя или Надя.
Моля, обяснете ми.

# 1 723
  • София
Калоян мина като Тарзан. Много добра тактика.
Явно военната подготовка си казва своето.

# 1 724
Калоян е машинаааа!!!

Общи условия

Активация на акаунт