🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 579
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 680
  • SF
Боби нарочно ли ме дразни с това с татковците??

# 1 681
Както си и мислех, Петър до тук най-много е минал м/у капките. Нито е силен, нито толкова умен и добър колкото се изкарваше. Радвам се, че падна, сега се чудя как да издържа истерията на Кукото и брата жених
+1

# 1 682
Боби подписа пътният лист на Стоян.
Чудо трябва да се случи, за да успее Стоян да бие.

# 1 683
Ееее, не познах. Боби постави по-голямата си конкуренция (Калоян) в по-неизгодна позиция. Много е хитър Боби.

Знаех си, че Надя е на финал. Angry С един дуел.
Не само с един дуел, ами само с две спечелени битки и то на косъм. Дано е първата отпаднала на  финала.

# 1 684
  • SF
Естествено, че Боби ще си остави мамичета за финала, с които да се бори за парите.
Защо, обаче прецака Калоян??

# 1 685
  • София
И супер таткото...хубаво е, но на моменти ми идва в повече.
Мисля, че не се бъркам...ама нали Калоян изреди един куп "суперлативи" по Стоян, а последния вече ще му е приятел навън.
Не случайно Калоян нито веднъж не съм чула да казва на Стоян, че ще му е приятел... Тази дума за него е свещенна и запазена за Петър

# 1 686
  • Пловдив
Естествено, че Боби ще си остави мамичета за финала, с които да се бори за парите.

Защото ще бие по- лесно момите и Стоян.

# 1 687
Защото целта във всяка игра е победата.

# 1 688
  • София
Защото Калоян е по-силен от Стоян и да реди, и да не реди битки. Та за него все тая, за Стоян е + това.

# 1 689
  • София
Само да напомня, че Калоян от който дори и Боби се страхува си беше пътник срещу Ангел. Анго знаеше отговорите на въпросите от алманаха. Сбърка само веднъж, а Калоян два пъти. Но Калоян спечели всички спринтове.

# 1 690
  • София
А длъжен ли му е на Калоян? Естествено, че ще го сложи първи дуелист, и аз да съм на финал и аз ще искам да си разчистя конкуренцията.

Единствено не искам Надя невестулката да бие, другите тримата са ми приемливи за победител.

# 1 691
От останалите вътре вече съм за Калоян.

# 1 692
Много ще се радвам и тоя скалп да вземе Стоянчо,ама като че ли вече не ми се вярва...

# 1 693
Имаше два въздуха под налягане този сезон. Петър и Мария. Още преди 2 месеца го писах. Лъснаха и двамата. Мария поне отпадна достойно.
Разбира се,  пропускаш най-големия въздух под налягане, Надежда. Не се учудвам. Дори няма смисъл да те чета, знам какво ще е написано, независимо какво се случва на екрана.
Бих добавила Данчо и Милена като надувки.

# 1 694
Поне в събота ще се посмеем на физиономията на Надежда като види, че е с най-малък вот от всички сезони хихихи

Общи условия

Активация на акаунт