🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 585
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 665
Наде, и аз не очаквах, че ще си на финал, ама ей на...

# 1 666
Ау, театрото на Надка не го издържам вече. "Не, Иване, аз не влезнах тук за финал". Смешница.

# 1 667
  • София
На ванчето горкото не и се вярва. А Надя целуна Боби по врата, хвърляйки му се.

Според мен Калата е доста по-силен от Стоян и съответно ще то опука.

Надя АБСОЛЮТНО очакваше да иде на финал. “Ей с тия двете” дето не излезе от мандрата, един камък не залепи...

Боби и Ваня са ми фаворити, Боби с предимство разбира се!

# 1 668
Боби праща Калоян първи дуелист - хлъзгав и лицемерен, такъв е за мен. Страх го е от Калоян.
Пепката - мързелив и апатичен, пазеха го като икона, пък накрая си отиде тъй безславно 😆

# 1 669
  • SF
Аз съм за Калоян.
Много ми е мъчно за Петър. Много готино момче!
Повече ми харесва като присъствие и с феноменалното си чувство за хумор, отколкото да съм впечатлена от това, че е красив.
Готин човек! Жалко. Мъчно ми е.
Sunnyhobi, на тази снимка, която е на аватара ти, Даяна ми прилича на Джулия Робъртс. Simple Smile

# 1 670
Ееее, не познах. Боби постави по-голямата си конкуренция (Калоян) в по-неизгодна позиция. Много е хитър Боби.

Знаех си, че Надя е на финал. Angry С един дуел.

# 1 671
  • Другата България
Ей ви я четворката.
Надка дъното, която цял сезон лицемерничеше и се свираше с който ѝ е най-удобно по ъглите, с един спечелен дуел на магия и то не всички битки в него.
Ваня - абсолютно заслужено.
Калоян - евентуално, почти сигурно.
И Боби, супер таткото /вече ми се повръща/.

А познах ли, а???
Че ще направи Калоян първи дуелист?
За да не може да си реди точките.
Защото го ИСКА на финала.
Ейййй, няма как да го харесам, наистина циганска работа.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 22:12 от Merri_An

# 1 672
Имаше два въздуха под налягане този сезон. Петър и Мария. Още преди 2 месеца го писах. Лъснаха и двамата. Мария поне отпадна достойно.
Имаше не два, а три  въздуха под налягане. Забравяш- съзнателно или не НАДЯ .....О, а Данчо, а Милена? Май станаха поне 5?
Петър също напусна достойно, последните му думи говореха за страшно балансирана личност. Виж Мара- изобщо не напусна с чест- спомни си панаирите й спрямо Надежда между двете части на двубоя.. спомни си лъжата или опита да блъфира беднотоКу-Ку..

# 1 673
  • при късмета
Както си и мислех, Петър до тук най-много е минал м/у капките. Нито е силен, нито толкова умен и добър колкото се изкарваше. Радвам се, че падна, сега се чудя как да издържа истерията на Кукото и брата жених

# 1 674
Ох кахърната Надка... Кажи ви защо сипърви дуелист? И невестулския поглед извади.

# 1 675
Мале ма лъже Боби. Смешното е, че си мисли, че някой му вярва

# 1 676
Боби е моят фаворит! Определено е мъжкар! Силен - психически, силен физически, издръжливост на макс, добра мъжка стойка, умен, ми... заслужава си човекът победата!

# 1 677
Много грозно подценяване на Стоян отново. Калоян бил с две победи на дуели. А Стоян колко опука? И за Борислав не съм. Цигански номера. Не знам, гласувах, че нямам фаворити за финала и наистина е така. А за победител още по-малко.

# 1 678
  • София
В този дуел съм за Калоян.
Айде Кано!

И честито на Хепи и Надя.
Вече имаме трима финалисти!

Simple Smile

# 1 679
  • София
Хах, ама който и от нас да беше там, на крачка от финала, естествено, че ще изберем за първи дуелист по-силния. Иначе би ни липсвало сивото вещество. На готов финал сами да се саботираме.

Общи условия

Активация на акаунт