🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 579
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Другата България
Невестулката извлече каквото можА от Боби, вече е на финал, и отиде да се мазни на Калоян.
"Кажи МИ защо си първи дуелист"??? Той да ѝ каже? Че питай събрата си по стратегия.....
Ох, майкоууу, няма срам тази с тези двете!!!
"Събирай се".
Той ще се събере, ама ти ще си последна там, където не си искала да бъдеш.

# 1 696
Мале ма лъже Боби. Смешното е, че си мисли, че някой му вярва
И мен това ме подразни. Поне бъди искрен. Всички знаем защо прати Калоян първи дуалист.

# 1 697
  • Вестерос
Най-големият въздух под налягане остана.
Надка.
Че и на финал ще иде, ей така, абсолютен въздух с един на косъм спечелен дуел.
Даа 🤦🤦🤦🤦

# 1 698
  • SF
Хах, ама който и от нас да беше там, на крачка от финала, естествено, че ще изберем за първи дуелист по-силния. Иначе би ни липсвало сивото вещество. На готов финал сами да се саботираме.

Да, бе, знам... Но понеже цял сезон кудкудякаха, че това не е мъжкарско, онова не било мъжкарско, който избере Стоян, не е мъжкар и сега хоп! Аз и мацките на финал. И евентуално Стоян Simple Smile Затова Калоян, няма нужда от точки да реди, машина е и ще бъде първи дуелист. Е, няма как да го харесам точно сега. Цял сезон не се занимавах с него и сега в първия случай, в който ми излезе пред погледа - Аз се боря за татковците и искам да съм на финал с майките.

# 1 699
  • Тра-ла-ла
Хах, ама който и от нас да беше там, на крачка от финала, естествено, че ще изберем за първи дуелист по-силния. Иначе би ни липсвало сивото вещество. На готов финал сами да се саботираме.
Абсолютно вярно. Направо не мога да повярвам на повечето мнения тук. Разбира се, че всичко е стратегии. Много ясно, че всеки ще гледа да стигне по-далеч. Това е борба за победа, за 100 000лв. А не приятелска игра на мачле в квартала и после всички на по бира.

# 1 700
  • София
Не само,че ще види какво мислят зрителите за нея, а ще види и другите фермери какво мислят за нея, понеже са имали възможност да изгледат и епизодите, или поне част от тях.

# 1 701
Мале ма лъже Боби. Смешното е, че си мисли, че някой му вярва
И мен това ме подразни. Поне бъди искрен. Всички знаем защо прати Калоян първи дуалист.
Попринцип не харесвах Калоян, но след това от Боби ще съм за него

# 1 702
Боби нарочно ли ме дразни с това с татковците??
Ох, мислих, че само мен ме дразни... толкова се изтърка това “Давай, татИ”, че ако още веднъж го чуя, ще сменя канала Simple Smile

# 1 703
Имаше два въздуха под налягане този сезон. Петър и Мария. Още преди 2 месеца го писах. Лъснаха и двамата. Мария поне отпадна достойно.
Ако го нямаше позорният момент с отказването, Петър можеше да разказва и на правнуците си, че е бил победен само от най-силния в историята на всички Ферми по света.

# 1 704
Не мога да преценя Куку Ванче кога ме дразни повече - като реве или като се смее истерично.
Безнадеждно влюбена е милата. А Стоянчо, ах, Стоянчо... И той се наредил да прегърне тези, които го мачкаха. И се мазни, мазни, мас тече от него. Нито един от тези не заслужава да спечели.

# 1 705
  • Другата България
Пишем си за спорта явно.
Естествено, че всеки ще си гони победата.
Ама излез и кажи директно, на човека в очите, че го искаш за съперник, защото го смяташ за слаб.
А не защото е ПИЧ.
Кажи на другия, че го слагаш първи, защото е по-силен и ще ти е по-трудно с него, а не защото искаш да сте "равни" на финала.
Бъди откровен, честен, застани открито, вместо да мишкуваш.

# 1 706
  • София
А защо хората имат проблем с начина, по който се мотивира? Какво дразни това, че за него това е победа за "татковците"? Защо това изобщо дразни? Всеки има право да се надъхва и да си посвещава победите на когото пожелае. И не виждам как това бърка някой. Абсурдно е. Ми аз мога да посвещавам битките си за всички миньончета. И? Какъв е проблемът? Много се хващат хората за неща, които реално не са проблем. Просто е чудене за какво да се хванат тези, които не го харесват.

# 1 707
хубава игра, за ловкост и сила

# 1 708
  • Вестерос
За поредна година спойлерите от преди един месец са верни на 100%

# 1 709

Общи условия

Активация на акаунт