🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 478
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Другата България
Айде от утре пригответе телефоните.
Купувайте ваучерите.
И да започва великото набутване в джоба на продуцентите.
Аз лично няма да пусна нито един СМС.
Не защото няма за кого, а защото това е безсмислено.
Като гледам, май-май Калоян ще е "мастършеф" на фермата. Не знам какви игри ще играят на финала, но Боби ми се видя по-слабичък, поне в отделните двубои.  И Боби си е бая лицемерен, кого излъга с тези обяснения, че искал да са наравно и другото дрън-дрън за финала. Какво пък толкова има в това да си кажеш, че изпращаш първи дуелист най-конкурентноспособния според теб, защото е заплаха за твоите възможности да спечелиш. Жените малко сексистки ги изхвърлям засега, но може игрите да са такъв тип, че да ги облагодетелстват.
А, именно.
Ей затова говоря.
Затова и днес написах, че ще изчакам до довечера, тоест, до сега, да видя дали съм била права за него.
Е, права излязох.
Няма как да ми е фаворит, нарежда ми се до Надка във връзка с лицемерието.

# 1 756
На мен ми стана мило как Калоян тъгуваше за Петък личи се че наистина му е приятел.

# 1 757
Тъжничко ми стана накрая, няма как...

# 1 758
Никой от финалистите не ми е симпатичен,ама предпочитам на куку Ванче да дадът парите

# 1 759
Ох, Ванчето си иска куче и оФца!
Ми да се взимат с Андрей, и те така!
Може и с бат Анго.

# 1 760
  • SF
Тя и до Илиян Йогата ще стои добре.

# 1 761
Мъчно ми е че Фермата свършва в събота. Верно не беше кой знае какво тая година, но поне ми позволяваше за час да не мисля за нищо.

Ще ми липсвате и вие съфорумци 😕😔

# 1 762
Ох, Ванчето си иска куче и оФца!
Ми да се взимат с Андрей, и те така!
Може и с бат Анго.
Той никак не я понасяше, тогава му се дразнех че я тормози , но е бил прав , че е егоистче и само нейните неща я вълнуват. Няма да ми стане фаворит, въпреки че има и мили прояви , не могат да компенсират.
Някой попита с какво  ни дразни Петър - с откровено гнусното си поведение ала Мара , когато е засегнат или не е на кеф става изключително зъл. Със заканите си как ще накара един човек да страда и да отслабне с евди си колко килограма, с ужасното си държание към Милена също и накрая с обидите и псувните към опонента си от безсилие. Ей с такива нещица дребни , но това не е сериозен мотив например с като - абе има нещо в погледа му ..не ме кефи явно е кофти SmileSmileSmile

# 1 763
Мъчно ми е че Фермата свършва в събота. Верно не беше кой знае какво тая година, но поне ми позволяваше за час да не мисля за нищо.

Ако имаш достъп до Войо, пусни си Фермата 4 https://voyo.bg/more/40650-fermata

# 1 764
Най-накрая ми светна на кого ми прилича Ванчето. Физиономиите,  кокоренето,  лудостта в погледа - същинска Катето Евро! Дори визуално си приличат.

# 1 765

Ако имаш достъп до Войо, пусни си Фермата 4 https://voyo.bg/more/40650-fermata

Задължително ще я изгледам, но няма да е същото тъй като вас няма да ви има да прехлопваме участниците 🙈😔

# 1 766
  • при късмета
Тя изглежда много бляскава и примамлива, но истината е, че е тежка. Отговорността да отговаряш за живота на толкова хора, това да отсъстваш непрекъснато от семейството си. Часовата разлика е убийствена. През ден се събуждаш на различно място, вътрешния часовник се обърква. С това не се свиква, само алкохол им помага да заспят.
Искаш да кажеш, че всеки път летят пияни или махмурлии? След като всяко заспиване им зависи от алкохола (на Петър му личеше), няма друг логичен въпрос. Направо ги похвали, та никой не видя

Мишата муцуна, веднагически си промени държанието като сигурен финалист. Най-триизмерната в сезона, а Дано само нея не усети.  Много искам да й видя физиономията вдругиден и да бие рекорда на Маргарита

Какъв рекорд е поставила Маргарита? Аз тази жена съм я забравила.
Финалистката миналата година с Веселка. Зрителския ѝ вот беше 4%, ако не се лъжа или друго много малко число. От сезоните, които съм гледала не е имало финалист с толкова нисък вот

Кукото и Калоян не мога и не мога да ги харесам. За невестулката да не говорим. Понеже изобщо не допускам Стоян да остане, за победител ми остава Боби

# 1 767
Да вземат да дадат наградата на Ванчето, поне гарсониерка с балконче да си купи завалийчето.

Кученцата са толкова сладки и милички. Heart

# 1 768
  • SF
Аааа, такъв рекорд... Simple Smile Да, знам коя е Маргарита, но не съм я запомнила с нищо. Даже не знам как се е дотъркаляла до финала.  Тя беше пълничка, не много млада. Как не са я набили по-спортните момичета - Бети, Краси, Силвето и другите не ги помня...

# 1 769
  • Другата България
За Ваня съм.
Твърдо.
Ако отпадне преди Калоян, съм за него.
После нямам опция.
Все ми е тая.

Общи условия

Активация на акаунт