🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 482
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 740
Няма ли да има Алманах на финала???
Дано да няма.

# 1 741
Нова да вземат да помислят за риалити - Юху Фермерка търси мъж 😂

# 1 742
  • SF
Направо полудявам като чуя, че са нямали време да четат алманаха вътре.

Е, как!! Клюките винаги са по-интересни. Пушене с клюки - сладка фермерска работа!!

Истината е, че Стоян си знае Алманаха, но е по-тромав от жребчето.
Хайде сега моето момче да отмъсти за другото ми момче!!! Simple Smile

# 1 743
Ми просто ми е непонятно защо за едно нищо се хващат хората, че и вече супер много се дразнят.

Ами и аз се чудех с какво ви дразнеше Петър, с какво ви дразни приятелството му с Калоян, с какво ви дразнеха с Даяна, с какво ви дразнеше Поли, защо на момчетата им харесваше Мария...
Свят голям - хора всякакви.
Тази вечер ми обясниха колко е гадна една от най-атрактивните професии, която винаги звучи впечатляващо и буди удивление.

Тя изглежда много бляскава и примамлива, но истината е, че е тежка. Отговорността да отговаряш за живота на толкова хора, това да отсъстваш непрекъснато от семейството си. Часовата разлика е убийствена. През ден се събуждаш на различно място, вътрешния часовник се обърква. С това не се свиква, само алкохол им помага да заспят.

# 1 744
  • при късмета
Мишата муцуна, веднагически си промени държанието като сигурен финалист. Най-триизмерната в сезона, а Дано само нея не усети.  Много искам да й видя физиономията вдругиден и да бие рекорда на Маргарита

# 1 745
Много слабо представяне на Петър, не само физически, но и психически. Пък аз си мислех, че пилотите са с желязна психика.
Стана ми много, много жал за Ванчето, колко ужасено гледаше още преди да е свършила битката. И за Калоян ми беше жал, така да му се иска да ревне като Ванчето, ама се мъчи да се владее.

Очакван и разумен избор на Боби, добре си изигра картите, за разлика от Стоян. Но както се коментира по-напред в темата, Боби е сдържан човек, не е импулсивен и добре е премислил всеки ход, който прави.

Малките пухкави топчици са разкошно сладки, но все пак не е редно да стоят върху масата, на която се храниш.
Предлагам Опосумови да ги заведат на финал!

# 1 746
Още Тони като беше във Фермата и всички се дразниха на Калоян заявих, че го харесвам.
Супер много се радвам, че се справя добре. Дано победи. Въпреки че и Стоян харесвам. Калоян ми е фаворит от началото.
Петър няма достатъчно силен дух, за жалост.
Ванчето заслужи да е на финал.

Стана доста интересно.

# 1 747
  • SF

Тя изглежда много бляскава и примамлива, но истината е, че е тежка. Отговорността да отговаряш за живота на толкова хора, това да отсъстваш непрекъснато от семейството си. Часовата разлика е убийствена. През ден се събуждаш на различно място, вътрешния часовник се обърква. С това не се свиква, само алкохол им помага да заспят.

Благодаря, че ми разказваш за пилотската професия. Само последното изречение, което обобщава, малко ме притеснява.
Спестявай генерализирането и ми разказвай още. И още...

# 1 748
Голяма злоба се крие в Кано.
Не мога да го харесам и това е.
Май ще ми е кеф да видя Боби как го отупва на финала.Smiling Imp
Оф, Юху и Кано ще се разболеят от мъка по непрежалимия Пепи!

# 1 749
  • София
Няма ли да има Алманах на финала???

Не.

# 1 750
Хаххаха Стоян пак се изцепи с тая пералня 😂😂😂

# 1 751

Благодаря, че ми разказваш за пилотската професия. Само последното изречение, което обобщава, малко ме притеснява.
Спестявай генерализирането и ми разказвай още. И още...

Изгубих желание. Simple Smile Не ми е на нивото и не си заслужава.

# 1 752
Който каже, че е нямал време да чете във Фермата (и то заради многото работа!!!) веднага ми пада в класацията. Но Калоян имаше време да пуши и клюкарства с Петър.

Тези които сега поздравяват Боби за стратегическия избор са същите, които обвиняваха Стоян за неговите избори. Не било мъжкарско при Стоян, но е ОК, когато Боби го прави. Като цяло този сезон имаше доста двойни стандарти.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 22:38 от hey_yeah

# 1 753
  • SF
Мишата муцуна, веднагически си промени държанието като сигурен финалист. Най-триизмерната в сезона, а Дано само нея не усети.  Много искам да й видя физиономията вдругиден и да бие рекорда на Маргарита

Какъв рекорд е поставила Маргарита? Аз тази жена съм я забравила.

# 1 754
Като гледам, май-май Калоян ще е "мастършеф" на фермата. Не знам какви игри ще играят на финала, но Боби ми се видя по-слабичък, поне в отделните двубои.  И Боби си е бая лицемерен, кого излъга с тези обяснения, че искал да са наравно и другото дрън-дрън за финала. Какво пък толкова има в това да си кажеш, че изпращаш първи дуелист най-конкурентноспособния според теб, защото е заплаха за твоите възможности да спечелиш. Жените малко сексистки ги изхвърлям засега, но може игрите да са такъв тип, че да ги облагодетелстват.

Общи условия

Активация на акаунт