🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 936
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
А след като толкова сте го разбрали кой е баща му на Боби, може ли линк? Защото не го намирам, понеже още не знам как се казва - Ангел или Стефан?
Казва се Ангел Стефанов, в профила пише Летница.

https://www.facebook.com/angel.stefanov.3726

Има и втори акаунт, но повечето е скрито там.

# 2 161
Ники Николов, който беше редактор на първите сезони на Биг Брадър, явно е доволен - все повече приближават Фермата до любимия му формат. 😆
Речта на Иван ме приспа, но пък са направили емоционален епизод.
Стискам палци на Ваня, но в общи битки с мъжете ще й е трудно.

# 2 162
  • София
14 кученца има Андрей
8 от 13 от Юрга
6 от 6 от Еголя

# 2 163
  • Другата България
Анкетата е ок вече.
Язък за загубените гласове, ама давай да видим до утре вечер какво ще отсъдим.
За фермерския вот, Дяволо, пак да питам - 120 човека кой мислиш ги помни?
Аз не, със сигурност, имам и един сезон пропуск.
Няма как, може да опитам само с тези от този сезон.

# 2 164

Не е направено достатъчно, за да се спасят всички кученца. Ще продължавам да го твърдя.
Продукцията даде 2000 лв, за да ЯМР на Стоян и всякакви други изследвания, заради това, че уж го болял кракът. А за ветеринарна клиника колко пари дадоха? Нула.

Напълно подкрепям.
Има хиляди примери за кучки родили 10+ кученца и оцелели благодарение на грижите на човека.
Това, заедно с мухлясалият хляб, който първоначално получаваха, потвърждава че Андрей е немърлив стопанин.

# 2 165

Ами... това какво е? "Грижа"? Всичко е оставено на принципа на естествения подбор. Което оцелее, оцелее. Няма нужда от ветеринари. Пълна мърлящина. Да не кажа жестокост.

Утре в "Тази събота" ще гостуват четиримата финалисти, пуснаха го в анонса!

# 2 166
  • София
Идеята ми за фермерския вот (оригиналната идея бе на Ма Ко) бе само за фермерите от този сезон, то иначе няма смисъл...
Но ме изненадаха с тази тъпотия. То е ясно защо го правят, за да се манипулира по-лесно победата на циганина.

# 2 167
Гласувам за Ванчето в новата анкета. Аз така или иначе вече нямам друг фаворит.
Ще и стискам палци!

# 2 168
Отегчителен ми е тоя епизод. Големи актьори голямо нещо, то не беше благодарствени речи.
Не можаха да ме докоснат

# 2 169
До вчера Биг Брадър, днес - Искрено и лично. Голяма досада.

# 2 170
Ей така се раждат легендите. Едната кучка роди шест кученца, което е нормално за кучетата и животното си ги гледа само.
Другата кучка роди тринадесет кученца и многократно в темата бе обяснено, че когато кученцата са толкова много, някои от тях неминуемо са недоразвити и не ветеринар, а и магьосник не може да ги спаси. Оцелели са тези, чиито органи са били достатъчно развити. От дневника на Ваня преди малко преброих осем от черно-белите кученца.

Никакви легенди не се раждат. Едното кученце, дето му вързаха червено кончé "против уроки" и Надя каза "няма да го бъде дълго това кученце"... Ами да го бяха завели във ветеринарна клиника, вместо да го подмятат от ръка на ръка и да му вързват червено конче, само за да си спазат сценария на предаването, точно в този епизод някакви обичаи трябваше да показват Ваня и Надя.
Не е направено достатъчно, за да се спасят всички кученца. Ще продължавам да го твърдя.
Продукцията даде 2000 лв, за да ЯМР на Стоян и всякакви други изследвания, заради това, че уж го болял кракът. А за ветеринарна клиника колко пари дадоха? Нула.
А ти очевидно си с мисленето на Андрей. Което оцелее... оцелее... От двайсетина кученца все ще останат няколко, нали?
Твърди, каквото си искаш, но не е редно да хвърляш обвинения ей така. Какво може да направи ветеринарят, да присади бял дроб? И откъде си сигурен, че ветеринар не е викан? Фокусът на цялото предаване е върху интриги и любовни двойки, фермерското е орязано до минимум.
И съм сигурна, че в животновъдството си има достатъчно изисквания за ветеринарен контрол, така че Андрей със сигурност ползва услугите на ветеринар.
Повече няма какво да кажа и с телевизор няма да споря.

# 2 171
  • Варна
Напълно подкрепям.
Има хиляди примери за кучки родили 10+ кученца и оцелели благодарение на грижите на човека.
Това, заедно с мухлясалият хляб, който първоначално получаваха, потвърждава че Андрей е немърлив стопанин.
Te хубаво ще оцелеят, ама слаби и болни дали някой ще ги иска? Съмнявам се Андрей да може да си позволи да се грижи за кучета, които не му трябват.

# 2 172
  • SF
Идеята ми за фермерския вот (оригиналната идея бе на Ма Ко) бе само за фермерите от този сезон, то иначе няма смисъл...
Но ме изненадаха с тази тъпотия. То е ясно защо го правят, за да се манипулира по-лесно победата на циганина.

Защо мислиш, че Иван и Андрей обичат циганите и ги гласят за победители?

# 2 173
Оф бе ...от жените съм които не плачат лесно и често ...особенно па за фермерите,но тази вечер ей така ми се сви сърцето и навлажниха очите когато Калоян влезе и козарува ...незнам ,но ме разсчувства /само това/ ,а на Ваня  изказването за кой да гласува за нея ми напълни душата.....

Имам спомен, че на гола глава не се козирува.
не се не се ,но Бацето в Европата козирува,а Калоян що да не ....отговарям-козирува се ,но при определени условия-регламент и бля бля.....

# 2 174
  • Асеновград
Мъка , мъкаааа, много скучно.
Ваня да взима стопанина на фермата и без това не иска да си ходи
Много глупости изговориха всички.

Общи условия

Активация на акаунт