🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 916
  • 3 432
  •   2
Отговори
# 2 145
Боби, недей да говориш за родителите си, че се оцапаха нещата там JoyJoyJoy

# 2 146
  • София
А след като толкова сте го разбрали кой е баща му на Боби, може ли линк? Защото не го намирам, понеже още не знам как се казва - Ангел или Стефан?

# 2 147
Три че-ти-ри: Буагодаря! Grinning Grinning Grinning

# 2 148
  • Другата България
Боби благодари на майка си и баща си, заради тях е това, което е.
Ами, честито. За "страхотното семейство".
Оффф, аман от артисти в тая ферма.
ДаянОООО, гледаш ли?
Надка, Боби - пример взимай, без ВИТИЗ, НАТФИЗ и т.н.

# 2 149
  • Вестерос
Не е вярно за кучетата.
От 13 останаха 8,9, поне толкова някъде ги преброих единия път като бягаха зад Ванчето.

Другата роди малко, 4,5 май.

Не са 13, а общо са 21, от двете кучки.

А Андрей остави и овцете на открито да си ги вали дъждът, вместо да се построи навес и да са на сухо. Пълен кретен. Какво за него е животът на едно животно... Дреме му
Прочети пак какво пак съм ти писала. Ясно е ,че съм раздели бройката по майки...

# 2 150
  • София
Иван говори глупости: Тази Ферма била най - успешната.
Три месеца гледахме Биг Брадър.
Наблягаха на любовни истории и търсеха сеира.
Изгониха си читавите участници с тъпи и недомислени правила.

Като рейтинги така беше.
Никога не са имали толкова висок рейтинг. Но той това не го каза директно, но стана ясно според мен.
Обаче хората доста бързо се отегчиха от простотиите и си мисля, че това ще рефлектира върху следващата Ферма 7, ама да видим.

# 2 151
Калоян и Боби с еднаква реч.
Надка прекара три месеца в мандрата, а ни показва обора.
Юхуууу.
Чао.

# 2 152
А, той им благодари- за какво, само те си знаят. Аз викам и на шведите да каже едно “Благодаря”!

# 2 153
Нали още една кучка роди. Кво стана с кученцата и

И тя роди, мисля, че 9. От общо 21 кученца останаха живи 6 или 8, пълна мърлящина от страна на Андрей и на продукцията. Бяха оставени да оцеляват на принципа на естествения подбор. Не заведоха във ветеринарна клиника кученцата, които беряха душа
Ей така се раждат легендите. Едната кучка роди шест кученца, което е нормално за кучетата и животното си ги гледа само.
Другата кучка роди тринадесет кученца и многократно в темата бе обяснено, че когато кученцата са толкова много, някои от тях неминуемо са недоразвити и не ветеринар, а и магьосник не може да ги спаси. Оцелели са тези, чиито органи са били достатъчно развити. От дневника на Ваня преди малко преброих осем от черно-белите кученца.

# 2 154
Андрей пусна една сълза.  20 души му построиха над 10 постройки, отвътре и отвън. (Един мини-град, както веднъж каза Иван). Ако трябваше да плаща на майстори, за да го сторят... ехее....

# 2 155
  • София
Де отидоха хората с доказателствата, като имам време да ги гледам, всички са юхууу?

# 2 156
  • Другата България
А, той им благодари- за какво, само те си знаят. Аз викам и на шведите да каже едно “Благодаря”!
Joy
На тях най-вече.

# 2 157
Ей така се раждат легендите. Едната кучка роди шест кученца, което е нормално за кучетата и животното си ги гледа само.
Другата кучка роди тринадесет кученца и многократно в темата бе обяснено, че когато кученцата са толкова много, някои от тях неминуемо са недоразвити и не ветеринар, а и магьосник не може да ги спаси. Оцелели са тези, чиито органи са били достатъчно развити. От дневника на Ваня преди малко преброих осем от черно-белите кученца.

Никакви легенди не се раждат. Едното кученце, дето му вързаха червено кончé "против уроки" и Надя каза "няма да го бъде дълго това кученце"... Ами да го бяха завели във ветеринарна клиника, вместо да го подмятат от ръка на ръка и да му вързват червено конче, само за да си спазат сценария на предаването, точно в този епизод някакви обичаи трябваше да показват Ваня и Надя.
Не е направено достатъчно, за да се спасят всички кученца. Ще продължавам да го твърдя.
Продукцията даде 2000 лв, за да ЯМР на Стоян и всякакви други изследвания, заради това, че уж го болял кракът. А за ветеринарна клиника колко пари дадоха? Нула.
А ти очевидно си с мисленето на Андрей. Което оцелее... оцелее... От двайсетина кученца все ще останат няколко, нали?

# 2 158
  • SF
Много речи, много нещо в този епизод...

# 2 159
мхм, много скучен епизод

Общи условия

Активация на акаунт