🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 925
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 115
Оф бе ...от жените съм които не плачат лесно и често ...особенно па за фермерите,но тази вечер ей така ми се сви сърцето и навлажниха очите когато Калоян влезе и козарува ...незнам ,но ме разсчувства /само това/ ,а на Ваня  изказването за кой да гласува за нея ми напълни душата.....

Много се вживява и драматозира Калоян. Сладур е. Струва ми се, че той ще спечели. Но искам Ваня

# 2 116
Калоян каквото и да ми говори, изразът му " при жива жена да ти работя" или нещо от сорта си му остава яко петно

Е това беше майтап, четяха обичаите в алманаха, всички се шегуваха.

# 2 117
Твърд глас за Боби.
Всеки останал е огромен компромис за мен.
На второ място ми е Юхуу, но на много много голяма дистанция.

Дяволче, има проблем с анкетата, дублирана е .

# 2 118
Калоян каквото и да ми говори, изразът му " при жива жена да ти работя" или нещо от сорта си му остава яко петно

Е това беше майтап, четяха обичаите в алманаха, всички се шегуваха.
Той го каза много, много преди това !

# 2 119
  • Другата България
Дяволче, нещо анкетата....дублаж има.
Погледни я.

# 2 120
  • Вестерос
Анкетата се е сбъгнала.

Трябва нова

# 2 121
Анкетата е развалена.
Бях за Боби, но вече съм за Хепи Ванче.

# 2 122
  • София
Явно никой не знае как се казва, опитах се да го намеря във фб, но - греда. Тук прочетох, че е Ангел, във фб твърдят, че е Стефен, че си и писали с него. Последно?

# 2 123
Анкетата ни е като финала Simple Smile

# 2 124
Нали още една кучка роди. Кво стана с кученцата и

И тя роди, мисля, че 9. От общо 21 кученца останаха живи 6 или 8, пълна мърлящина от страна на Андрей и на продукцията. Бяха оставени да оцеляват на принципа на естествения подбор. Не заведоха във ветеринарна клиника кученцата, които беряха душа

# 2 125
Забележителна трансформация в мисленето на Калоян.
На ден първи сподели, че "жените са, за да се обяздват".
На ден последен сподели, че "жените са допълнение на мъжа и най-важно е семейното огнище".
Разликата?
Един финал.
И зрителски вот.
В известен смисъл за мен разлика няма. Жената явно е допълнение на мъжа, а не достойна сама по себе си. Опитва се да спечели жените, ама трудно

# 2 126
  • София
От черно-белите сега зад Ваня тръчкаха къмто 8 палета, от кафевките също има оцелели, пак Ваня се беше снимала с тях, та има повече от 6 оцелели, за щастие Simple Smile

# 2 127
# 2 128
Недейте така, облеклото на Надя е добре премислено - работническо, селско, на отруден човек Wink
Точно! Всичко е стратегия и тук. С две ръце и едно сърце е дошла отрудената женица... И с един благ гласец.... Барем хората забравят какви интриги въртя цял сезон и как стигна до финал само с две спечелени битки. Тя е най-НЕдостойна да спечели.
Надка с две ръце влязла , а? Че то всички са с по две. Е, Иконата има в повече пръстче,но ръцете са си две.Joy

# 2 129
  • Вестерос
Не е вярно за кучетата.
От 13 останаха 8,9, поне толкова някъде ги преброих единия път като бягаха зад Ванчето.

Другата роди малко, 4,5 май.

Общи условия

Активация на акаунт