🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 959
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 100
Оф бе ...от жените съм които не плачат лесно и често ...особенно па за фермерите,но тази вечер ей така ми се сви сърцето и навлажниха очите когато Калоян влезе и козарува ...незнам ,но ме разсчувства /само това/ ,а на Ваня  изказването за кой да гласува за нея ми напълни душата.....

# 2 101
  • София
Недейте така, облеклото на Надя е премислено - работническо, селско, на отруден човек Wink

Кат колхозничка е.

# 2 102
Ванчето поне ще се уреди с кученце Simple Smile

Много е готин топчо, как сладко се гушка в нея.

П. П.:много се смях с видеото на Ваня с овцете

# 2 103
  • Вестерос
Е спойлърите се оказаха напълно верни и пак идва момента в който продукцията следва да е по-отговорна с информацията, още по средата на предаването всички да знаят финалистите не е нормално, не е и професионално.
Това е така от втори сезон насам.

# 2 104
  • София
Точкуването преди големия финал утре.
Волно или неволно, но според обективното точкуване, в което няма пристрастия, а само факти, то финалистите са заслужени, а не като в Игри на волята, където бе една пародия в този аспект през този сезон.
Даже първите шест бяха през последната седмица на предаването, а сред тях липсваха само Мария и Петър (защо ли)... Simple Smile

Временно класиране по точки след тринадесета седмица

Скрит текст:
Точкуване:
Точкуването ще е само поощряващо, т.е. няма да се вадят точки от актива на участниците, не защото не го искам, а защото няма да е обективно предвид правилата и развитието на самия сезон.

Точките:
Победа в основния дуел за седмицата/Дуелисти:
Игри за 1 и 2 точки - 0.5 точки
Игри за 3 и 4 точки - 1 точка
Игра за 5 точки - 2 точки
Бонус +1 точка за крайна победа за Първия дуелист, т.е. този, който е посочен от фермера на седмицата!
Бонус +1 точка за победа на нула!
-
Битка за имунитет от дуел - 1.5 точки
Тест за имунитет от ратайство - 0.5 точка
Битка мъже срещу жени за определяне на пола, на първия фермер на седмицата - по 1 точка на спечелен рунд/дуел ; по 0.5 точки при равенство в отделен рунд/дуел
Дуели между четирите отпаднали жени за ново членство - 2 точки за победителката в отделен дуел, 1 точка за втората, 0.5 точки за третата в 1-ия дуел ; На финала само 2 точки за победителката
Фермер на седмицата - 1 точка
Вице фермер на седмицата - 0.5 точки
Бонус за титлата образцов фермер на седмицата - 0.5 точки

* Напълно съгласен съм с предложеното от Бен Гън точкуване, мисля, че е прав и че това е възможно най-обективното и комплексно оценяване на дуелистите. Доста мислех, пробвах и други варианти, но се получаваше манджа с грозде.

* От мен давам и 1 точка бонус за убедителна победа, т.е. на НУЛА. Такива във формата имаме три (Митко, Боби и Петър)

* Отпадат в точкуването:
Ратай - няма да ги поощрявам, защото първо е наказателен вот и защото показва незнание по история, дори и от обща култура. Също така е техен личен минус, че не са се потрудили да научат алманаха от предния сезон.
-
Работник на седмицата - защото е твърде субективен фактор и зависи от решението на само един човек. Освен това никак не малкото откровено несериозни номинации през сезона ме отказаха да давам дори и 0.5 точки за отличения работник.
-
Глоби за провинения - за съжаление имаше два момента в които от продукцията не казаха кои са нарушилите правилата при наложени седмични глоби, т.е. няма как да вадя точки от актива заради непълна информация.
Гаф на продукцията  си е това.

Във всяка една колонка са съответните точки (дуелист, фермер и т.н.), а в последната колонка са общия сбор точки.

Място
Име
Дуелисти
Имунитет за дуелист
Тест за имунитет от ратайство
Мъже с/у Жени - първи дуел за сезона
Дуели м/у четирите отпаднали жени
Фермер на седмицата
Вице фермер на седмицата
Образцов фермер на седмицата
Общо
1
Хепи Ванче
13.5
1.5
1
-
-
1
0.5
0
17.5
2
Калоян
8.5
0
1.5
1
-
2
2
0.5
15.5
2
Боби
9
4.5
0.5
-
-
1
0
0.5
15.5
4
Надя
3
3
2.5
1.5
-
2
0
0
12
4
Данчо
2
3
2.5
2.5
-
1
1
-
12
6
Стоян
10
0
1
-
-
0
0
-
11
7
Даяна
2
4.5
4
-
-
0
0
-
10.5
8
Чичо Митко
4.5
0
5
-
-
0
0.5
-
10
9
Милена
2
0
0
1
5
1
0
0
9
10
Тони
4.5
0
0
-
3
1
0
0
8.5
11
Петър
4
0
0
-
-
1
1.5
0
6.5
12
Дана
5.5
0
0.5
-
0
0
0
-
6
12
Поли
5
0
0
-
-
1
0
0
6
14
Мария
1.5
1.5
1
-
-
1
0
0
5
15
Кустев
2.5
0
0.5
-
-
1
0.5
0
4.5
16
Жанета
1.5
0
0.5
-
0.5
0
0
-
2.5
17
Ангел
1.5
0
0
-
-
0
0.5
-
2
17
Габи
-
-
-
2
-
-
-
-
2
19
Илиян ''Йогата''
0
1.5
0
-
-
0
0
-
1.5
20
Миро
0
0
0
1
-
0
0
-
1
21
Асен
0
0
0
-
-
0
0
-
0

# 2 105
Нали още една кучка роди. Кво стана с кученцата и

# 2 106
Недейте така, облеклото на Надя е добре премислено - работническо, селско, на отруден човек Wink
Точно! Всичко е стратегия и тук. С две ръце и едно сърце е дошла отрудената женица... И с един благ гласец.... Барем хората забравят какви интриги въртя цял сезон и как стигна до финал само с две спечелени битки. Тя е най-НЕдостойна да спечели.

# 2 107
  • Другата България
Забележителна трансформация в мисленето на Калоян.
На ден първи сподели, че "жените са, за да се обяздват".
На ден последен сподели, че "жените са допълнение на мъжа и най-важно е семейното огнище".
Разликата?
Един финал.
И зрителски вот.

# 2 108
  • София
Пусната е нова анкета, нямате много време до финала утре, така че гласувайте смело!
Този път давам само 1 опция за глас, защото така е редно и най-справедливо, а и изборът е сведен само до 4 човека.
Също така нещо важно, нямате право да си сменяте гласа, както в досегашната анкета. Така че, ''три пъти мери, един път режи.''

А по идея на Ма Ко и извън анкетата имам питане към активно списващите в темата:

Разпределете вота на фермерите между четиримата финалисти (Калоян, Надя, Боби и Ваня)
Някои вече го направиха, мисля май само Бен Гън и Кафе Лате ако не се лъжа и ако не бъркам потребителите (по памети говоря).

# 2 109
По новите правила ми се струва, че ще са двамата мъже накрая. Понеже съм за Ваня, ако останат мъжете, все ми е тая кой от тях.

# 2 110
Калоян до вчера обясняваше как жените са само да раждат и готвят, сега с каква възхита говори за тях. "Мъже, пазете си жената, огнището в къщата...". Майка му била "светица", ама иначе не му пречеше да се изказва обидно за нея. Тя, макар и "светица" е преди всичко жена.

# 2 111
  • Другата България
Вота на 120 човека???
Сериозно ли?

# 2 112
  • София
Дяволче, има дублиране на отговорите в анкетата.

# 2 113
Калоян каквото и да ми говори, изразът му " при жива жена да ти работя" или нещо от сорта си му остава яко петно

# 2 114
  • София
Стефан или Ангел се казва бащата на Боби?

Общи условия

Активация на акаунт