🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 799
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 220
Това с каква цел се казва за Боби, защото той е пълнолетен и има свое семейство? Нужно ли е да носи отговорност за родители, които са зрели хора и очевидно имат свой собствен живот?

Понеже по новите правила Ваня няма шанс да има повече точки от Калоян и Боби, мисля, че това сега се прави не от любов към истина, справедливост и т.н., а просто в полза на Калоян.

# 2 221
  • SF
Това с каква цел се казва за Боби, защото той е пълнолетен и има свое семейство? Нужно ли е да носи отговорност за родители, които са зрели хора и очевидно имат свой собствен живот?

Цел? Я попитай пак.
С цел да не се премълчи и после да питаш защо по ягодите не са ти казали по-рано!!!

# 2 222
  • London
Щях да го кажа, ако Боби беше просещия...., но твърдо смятам, че какво правят роднини не би следвало да има значение. Боби, ако беше такъв род човек нямаше да бачка и днеска и нощеска по обекти ама какво ли разбирам аз.

# 2 223
  • Другата България

Понеже по новите правила Ваня няма шанс да има повече точки от Калоян и Боби, мисля, че това сега се прави не от любов към истина, справедливост и т.н., а просто в полза на Калоян.
Какви са тия нови правила и кой ги е наложил?
Кога е казвано такова нещо, че Ваня няма шанс за повече точки?
Това пък откъде дойде?

# 2 224
  • SF
Знам, ама се улисах и гласувах за Калоян. 😔

Браво, Smile!! Само така! Момчето е добро, няма да съжаляваш. Спокойно.People Couplekiss
Stuck Out Tongue

# 2 225
И един мармот завива шоколада в станиол

# 2 226
  • London
Мама ХХЛ.... хич не разбрах какво искаш да кажеш? Смисъл връзката с моя коментар и написаното от теб.

# 2 227
  • Другата България
Кой е видял Боби да "бачка и днеска, и нощеска по обекти"???
Колко неща съм изпуснала в темата......

# 2 228
Идва оттам, че Ваня не играе първо срещу Надя само, а от началото срещу всички. Ще загуби игрите срещу мъжете, фермерският вот ще е за Калоян, вот от публика само не би стигнал. Ето откъде.

# 2 229
Гласувах за Калоян малее..ами не ми беше много на сърце .Боби и Надя няма да коментирам А Ванчето ми идва повечко ха.хо...Хепиии.То с този сезон на море от любов направо се попиля идеята на предаването

# 2 230
  • SF
Мама ХХЛ.... хич не разбрах какво искаш да кажеш? Смисъл връзката с моя коментар и написаното от теб.

Ама ти май наистина какво ли разбираш... Каза ти - от любов към истина, за справедливост. Ти помниш ли какво всъщност попита?

# 2 231
  • Тра-ла-ла
Глас за Хепито...на принципа на най-малкото "зло".

# 2 232
  • София
Щях да го кажа, ако Боби беше просещия...., но твърдо смятам, че какво правят роднини не би следвало да има значение. Боби, ако беше такъв род човек нямаше да бачка и днеска и нощеска по обекти ама какво ли разбирам аз.
Защото лъга, че са бедни, как щял да ги заведе на екскурзия, ако спечели, а се оказаха едни ланци, злата, пътувания, къща. Пълни лъжи, за заблуда на зрителите, колко са достойни, ала-бала.
А баща му колко беше горд с това, че най-добрата му просекиня успяла тоя ден да реве пред магазина и затова изкарала най-много пари. Амии същото виждам вече и у Боби.

# 2 233
Извинете за глупавия въпрос, но кой е монументът от визитката на Калоян?
Заповядай:

https://tourism.slivnitsa.com/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0% … D0%BB%D1%8F%D1%82

# 2 234
  • SF
Кой е видял Боби да "бачка и днеска, и нощеска по обекти"???
Колко неща съм изпуснала в темата......

Laughing Е, не мога да не се разсмея на това!
Не си изпуснала, не са показвали такова нещо. Боби се появи в последните два епизода като татко, който се състезаваше заради другите татковци и като политик.
И като благодарен на семейството си, че са това, което са.

Общи условия

Активация на акаунт