🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 639
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Поне някое видео не пусна ли тая Дана, че да се уверим? По едно време бая изпуснах тук, ама мислех, че сте я разузнали вече. 😃

# 2 206
Мисля да гласувам. После да не стане като изборите. Много приказки, а никакво действие. 30% гласували.
Щом имаш излишни пари Joy

Има огромна разлика с изборите. На избори участваш реално в управлението на държавата, тук след 2 дни няма да ги помниш участниците, няма и да имаш лична полза от това гласуване.

# 2 207
  • London
Гласувах, анкетата си е наред сега.

За Хепи Ваня съм.... евентуално при компромис Боби. В никакъв случай гея Калоян или Надя. Не бива такива кофти личности да печелят предаването.

# 2 208
Данчо в интервютата по btv каза, че е за Боби.

# 2 209
Ха, да бе.. ще им пускам смс-и на тези! Как ли пък не? Имат си роднини, нека си гласуват те!

# 2 210
Да опитам все пак.

Даяна - за Боби/Калоян

Даяна за Калоян, разбира се

# 2 211
  • София
Защо няма опция за изтриване на глас?

# 2 212
Скрит текст:
Ако не бях гледала репортажа на Бенатова, щях да повярвам на думите на Боби, че са страхотно семейство и т.н. Сега ми е интересно дали въпросното семейство ще се появи на финала (ако в момента не са в Швеция). Мисля, че рядко хората четат по форуми и това с репортажа на Бенатова няма да повлие на Боби.

Много скучен епизод. Нищо интересно. Може би защото не харесвам никой, речите им ми се сториха досадни и отегчителни.
Ще дадеш ли малко инфо за какво става на въпрос 😳🙄

За репортажа на Бенатова ли? Някой днес публикува този клип от "Събуди се" - https://www.youtube.com/watch?v=cs-ZG9czAZ8 Втора част не успях да намеря. В него се вижда бащата на Боби - Ангел Стефанов, който е разследван като организатор на мрежа на просяци в Швеция, както и майка му, която проси там.

Скрит текст:
Ако не бях гледала репортажа на Бенатова, щях да повярвам на думите на Боби, че са страхотно семейство и т.н. Сега ми е интересно дали въпросното семейство ще се появи на финала (ако в момента не са в Швеция). Мисля, че рядко хората четат по форуми и това с репортажа на Бенатова няма да повлие на Боби.

Много скучен епизод. Нищо интересно. Може би защото не харесвам никой, речите им ми се сториха досадни и отегчителни.
А, тук не чак толкова, но във ФБ да.
А там това се върти цял ден.
Да, но само един ден според мен е малко. Не е като един месец примерно, нали?

Гласувах за Ванчето. Wink Досадна ми е на моменти, но в сравнение с другите финалисти, тя е по-малкото зло.

# 2 213
  • Варна
Хм, да.. вярно че говореха нещо да се подкрепят.
Поне някое видео не пусна ли тая Дана, че да се уверим? По едно време бая изпуснах тук, ама мислех, че сте я разузнали вече. 😃
Е, на нея не й е чак толкова важно дали вярваме, че е Дана, че чак видеа да пуска.
Аз вярвам.

# 2 214
Имам нещо театрално и нагласено в заучените фрази на Боби и Надя. Не знам дали се усещат, че звучат страшно фалшиво. Аз съм за Калоян. Ванчето ми е много куку, пардон юхуу.
То щот на КалоянЧо не са заучени хахахах

# 2 215
  • София
Това е финал вече, няма изтриване на глас, а и анкетата е кратка.
Като се ходи да се гласува в реала, гласът е окончателен, не може да го върнеш назад. За това предупредих, първо мислете и после гласувайте. Simple Smile

# 2 216
  • London
Това с каква цел се казва за Боби, защото той е пълнолетен и има свое семейство? Нужно ли е да носи отговорност за родители, които са зрели хора и очевидно имат свой собствен живот?

# 2 217
  • SF
Мисля да гласувам. После да не стане като изборите. Много приказки, а никакво действие. 30% гласували.

Joy И какво като стане като на изборите?

# 2 218
  • София
Знам, ама се улисах и гласувах за Калоян. 😔

# 2 219
  • Другата България
Данчо за три месеца толкова неща каза, че ако сега ти каже, че е май месец и 12:00 наобяд, то това няма да е лъжа, а поредния негов фокус.
Докато не чуя, просто предполагам.
Мислех да напиша Боби, заради там някаквата завера, дето се опита да направи с него и да си обещават разни неща, а и заради подкрепата, която му даваше на дуела със Стоян, и почти бях сигурна.
Но се сетих за близките му отношения /или поне демонстрацията на такива с Петър, Косъма и Жанета/, та реших, че може и да се е извъртял за пореден път.
Но в едно съм убедена - няма да гласува за Ваня, това с Ваня вътре беше поредния театър, когато имаше полза от нея - да са двама изоставени, уж, да се оплакват един на друг и да злословят срещу "влюбените" Даяна и Петър.
В момента, в който Даяна се върна в леглото му, това вече е забравено от Йордан.

Общи условия

Активация на акаунт