🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 755
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София

Ами... това какво е? "Грижа"? Всичко е оставено на принципа на естествения подбор. Което оцелее, оцелее. Няма нужда от ветеринари. Пълна мърлящина. Да не кажа жестокост.

Скрит текст:
Утре в "Тази събота" ще гостуват четиримата финалисти, пуснаха го в анонса!
Напълно подкрепям. Като човек гледащ куче, мога да отбележа много грешки в гледането на кучетата като цяло, но това с малките кученца, особено участващото в ритуала, беше прекалено. За болната овца, се положиха много повече грижи, отклкото за малките кученца.

# 2 176
Ако не бях гледала репортажа на Бенатова, щях да повярвам на думите на Боби, че са страхотно семейство и т.н. Сега ми е интересно дали въпросното семейство ще се появи на финала (ако в момента не са в Швеция). Мисля, че рядко хората четат по форуми и това с репортажа на Бенатова няма да повлие на Боби.

Много скучен епизод. Нищо интересно. Може би защото не харесвам никой, речите им ми се сториха досадни и отегчителни.

# 2 177
До вчера Биг Брадър, днес - Искрено и лично. Голяма досада.
А утре "Умирай трудно"

# 2 178
  • I want it all and I want it now.
Не издьржа и превключих. 🤣
Много глупости в един епизод. Ужас.

# 2 179

Твърди, каквото си искаш, но не е редно да хвърляш обвинения ей така. Какво може да направи ветеринарят, да присади бял дроб? И откъде си сигурен, че ветеринар не е викан? Фокусът на цялото предаване е върху интриги и любовни двойки, фермерското е орязано до минимум.
И съм сигурна, че в животновъдството си има достатъчно изисквания за ветеринарен контрол, така че Андрей със сигурност ползва услугите на ветеринар.
Повече няма какво да кажа и с телевизор няма да споря.

Ами окей, няма и смисъл да спориш. ФАКТ беше че онова кученце, на което бяха вързали червен конец умря. И не му беше мястото в ръцете на Ванчето и Надя да го подмятат и да му правят магия против уроки, а мястото му беше във ветеринарна клиника. ФАКТ е, че кученцето беше подмятано пред камерите, вместо да е под лекарски контрол в същото това време.  И не е нужно да ми говориш за присаждане на бял дроб и за не знам си какво, бла бла бла. Това е елементарна грижа. Всичко беше оставено на самотек, което оцелее - оцелее

# 2 180
Ако не бях гледала репортажа на Бенатова, щях да повярвам на думите на Боби, че са страхотно семейство и т.н. Сега ми е интересно дали въпросното семейство ще се появи на финала (ако в момента не са в Швеция). Мисля, че рядко хората четат по форуми и това с репортажа на Бенатова няма да повлие на Боби.

Много скучен епизод. Нищо интересно. Може би защото не харесвам никой, речите им ми се сториха досадни и отегчителни.

Ще дадеш ли малко инфо за какво става на въпрос 😳🙄

# 2 181
Вие чухте ли да споменават, че ще е на живо финалът?? 🤔🤔

# 2 182
Така съградено ще им възвръща занапред. Прогнозирам ще работи като атракция + къща за гости с петзвездни цени. Не мисля, че тоя Андрей ще си живее сам вътре в името на баба си и дядо си. Мхм.

# 2 183
  • Другата България

А, тук не чак толкова, но във ФБ да.
А там това се върти цял ден.

Дяволо, недей така.
А аз пък мисля обратното.
Че именно за да не спечели Боби го правят.

# 2 184
  • София
Видях и аз профила му, от примерните е, постнатото в профила не отговаря на видеото от тубата. Жалко.
Боби ако беше толкова предпазлив, щеше да скрие де що уличаващи профили има... Само той си знае какви са му отношенията с тях, де. Надявам се да е по-различен.
Във видеото жената изглаждаше да не иска да прави това, което прави, ама знам ли... Доста тъпо.

# 2 185
  • София
Много скучен епизод. Излишен.
За вота на фермерите да пробвам все пак

Общия вот от всички фермери от всички сезони ще е за Боби, както и вота на публиката (и за Бога хора не се подглъгвайте и не гласувайте). Дано се лъжем, но не вярвам...

Само от сегашните фермери:

за Надя: Ангел, Митко и Стоян (но той може и за Калоян) - 2 или 3 гласа
за Ваня: Габи и Данчо - 2 гласа макс
за Боби: Йогата и Асен - 2 или 3 гласа
за Калоян: Петър, Миро, Кустев, Поли, Милена, Тони, Жанета, Даяна (но тя може и за Боби), Мария и Дана (Дана може и сама да ни каже за кой ще гласува или по-точно вече е гласувала) - 10 или 11 гласа.
Абе с една дума Калоян ще ги разбие.

# 2 186
Извинете за глупавия въпрос, но кой е монументът от визитката на Калоян?

# 2 187
Интересно, че винаги споменаваше само майка си. За баща си - нито дума. Наистина не изключвам все пак да иска да се разграничи от тях и да изчисти имиджа си. Кой знае дали и него не са карали да проси. Като знам колко деца се използват с такава цел и самите те нищо не получават от милостинята, направо ми прилошава...
Ами изгледай видеото и ще разбереш. Ако се разграничаваш от някого го отричаш, а не го криеш. Пълна смрад. Типична схема с мазен, сладкодумен циганин, който се изживява като вожд, манипулирайки другите цигани с цел облаги. То не бяха, политици-спасители, религиозни пастори, гурута и тн. В потрес съм.
Хайде нещо ново за гордостта, срамът, добрият пример, възпитанието, родителите, достойнството и ...
 още нещо

# 2 188
  • София
Дана каза вече, че е за Ваня.

# 2 189
Когато Иван прекъсна речта на Боби, той точно казваше нещо от сорта да покажеш на родителите си колко достоен можеш да си. И Иван направи вметка "на много хубава пауза те прекъснах". Според мен опосумите знаят това, което научихме ние днес. И ако са го знаели от самото начало и този човек спечели, ще ударят дъното. А той на всичкото отгоре и на битките железен тоз...

Общи условия

Активация на акаунт