🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 013
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 520
Поведението на Ванчето е инфантилно и незряло. Не ми харесва, жена да се държи по този начин. Много изкуствено ми е това поведение - ихуу, ахуу и този фалшив позитивизъм. Кустев много хубаво я озвучаваше с реплики от бейби тв. Simple Smile

# 2 521
  • Стара Загора
  Вече не може да има съмнения (как се казва бащата, той ли е , не е ли? ...).
  Не ми беше приятно да гледам самодоволните физиономии и този с огромния шкембак и на сина му. И никак не изглежда Боби да не е ОК със заниманията на баща си.
 Смятам, че е възможно Боби да победи (л) във всички битки до вечера.
Каквото са решили от продукцията - това ще се случи. (справка последната "борба" на Веселка с портретите ).
 За протокола - ще ми е приятно да спечели Ваня. Калоян не ми е неприятен, но не ми харесват приятелите му.

# 2 522
  • SF
Няма съмнение. Те много си приличат, дори гласът е един и същ, изговарянето на думите, начина, по който се правят изказванията. Във филма на Бенатова измежду десет циганина разпознах родителите на Борислав. Язък за заявките, които даде Борислав, че ще промени представата за циганите чрез себе си, а всъщност само я затвърди.

# 2 523
  • София
Всеки знае къде влиза, че ще го следят и гледат под лупа. Щом има такъв репортаж, Боби е трябвало да мисли малко в перспектива, наистина ли е мислел, че никой няма да го изрови?! 😁Просто да не беше споменавал родителите си по нишката онеправдани и изнурени, зажаднели да видят свят, ей това дразни, просто да не беше казвал нищо за тях, пък нека ги обича, каквито са си. Така хората нямаше да са толкова издразнени мисля, фалшив е, това е.

# 2 524
Да закрием Фермата подобаващо, с усмивка Bowtie

Скрит текст:
Вижда му се краят
свърши Фермата накрая.
Боби или Надя,
за какво са на финала?
Все едно!
Важното  е Калоян да е капо.
Ваня, че е Хепи, то се знае.
Затова,
Пешо шкаф ѝ подари
стига ѝ, нали?
А голямата награда
се полага
на Юргана!

В страната Фермеландия живеели много джуджета.Но всеки път, когато някое отивало в страната Арена - оставали с едно по - малко. Накрая оцелели само четири.
Джуджето Хиперщастливко било много добро и скромно. Почти не се забелязвало, докато един ден не получило писмо и шкафче.Оттогава то не било същото. Променило се. Започнало да тропа с краче, да подслушва и обижда, и да преследва горкото джудженце Пешко.
Джуджето Боби било най - работливо, но и най - хитро. Работело, но много се пазело да не се изцапа.Нищо не говорело. Мълчало си и само си мечтаело да спечели злато.
Джуджето Кано било много строго. С джуджетата бил суров и мечтаел да ги остави гладни. Но откакто се побратимил се променил. Дори обещал, ако намери злато да го раздели на две. Знаел много цитати и смятал с това да успее във Фермеландия.
С  тези джуджета живеела пчелната фея- Надя.Нейната мечта била да отстрани всички джуджета.Мразела златото, затова всячески се стараела да го вземе, за да си построи пейки в двора.
А всички джудженца играели по свирката на двете гномчета И и А. Те били мънички, но много хитри и с помоща на МЕрон дърпали конците на джудженцата и трупали несметни богатства на техен гръб...
Край!
Успех на всички джудженца!

# 2 525
  • SF
И аз му се чудя на смелостта. Дори и само в новините да са показвали семейството му, вече трябваше да му свети лампичката и да си задава въпроса къде е тръгнал и дали трябва да бъде с кауза или да го играе редови участник, който не може да си избира семейството и произхода.

# 2 526
Значи и Боби е бил "по телевизора" преди фермата 🙃
Звезда до звездата

# 2 527
  • София
А, аз родителите на другите не съм ги проучила, не мога да имам мнение кой да спечели. Ми ако някой има родител с неприятно минало? Ужас! Не може да спечели! Трябва ми още време да разузная другите 3ма поне до 5то коляно, а ако има нещо нередно, трябва да питам приятелите им дали някога са се гордеели въпросните 3ма, че имат такива роднини.

# 2 528
  • Другата България
Преди малко попаднах на статия в някакъв сайт "За жената".
Та статията е за Надя и участието ѝ преди 4 години в "Съдебен спор", има и линк към видеото.
Мисълта ми е, че се разнасят всички участници из нета, кой каквото изровил.
Не е само за Боби.

# 2 529
  • София
Ами то точно това е тъпото. Който иска повече информация, нека се рови. А не някой да се смята за задължен да пльосва Надя, Боби или когото и да е. Надя не съм я гледала в Съдебен спор, няма и да я гледам, просто защото не ме интересува какви са ѝ били проблемите преди 4 години или колкото и да било. С кой какво деляла или се е карала. Това е в миналото. Не знам защо хората се чувстват длъжни да ровят в миналото на тоя и оня. Всеки има всякакви периоди. Пък и мнението се изгражда на това, което реално всеки от нас е видял като държание и характер, не на случки преди 4 години и нечии роднини. И за Надя е тъпо това разнасяне къде, какво, как.

# 2 530
А, аз родителите на другите не съм ги проучила, не мога да имам мнение кой да спечели. Ми ако някой има родител с неприятно минало? Ужас! Не може да спечели! Трябва ми още време да разузная другите 3ма поне до 5то коляно, а ако има нещо нередно, трябва да питам приятелите им дали някога са се гордеели въпросните 3ма, че имат такива роднини.
След толкова  много мнения се чудя нарочно ли някой се прави на неразбрал. Проблема не е в родителите на Боби,а факта,че той излъга и се опита да манипулира участниците вътре ,както и зрителите, че родителите му са изстрадали и отрудени хора ,които той супер таткото и супер синът да заведе на почивка с част от наградата ,ако спечели.

# 2 531
Поведението на Ванчето е инфантилно и незряло. Не ми харесва, жена да се държи по този начин. Много изкуствено ми е това поведение - ихуу, ахуу и този фалшив позитивизъм. Кустев много хубаво я озвучаваше с реплики от бейби тв. Simple Smile
Не съм останала с впечатлението, че Ванчето е нон стоп в Хепи състояние, дори и от това което дават. Това, че е такава натура, с такъв темперамент не е отрицателно, просто си е такова каквото си е. Това, че е далечно от вас не означава, че е фалшиво, ако беше такова, едва ли нямаше да претърпи промени за три месеца. Каквато и да е, Ванчето е единственият комплексен играч, според мен.

# 2 532
  • София
А ти наистина ли си мислиш, че някой ще каже, ако има такива родители?

Както казах, като се вкара някаква драма, веднага се обвинява продукцията, че го прави, за да се съжаляват дадените участници. Не веднъж.

Не мога да кажа защо го е казал по тоя начин, само предполагам. И няколко пъти си написах предположенията. Истината е някъде там. И ние не сме тези, които знаят защо в дадени моменти другите хора взимат каквито и да са решения.

В този ред на мисли, всеки вътре е говорил хубаво или лошо за разни хора. Как знаем, че хвалбите се отнасят за добри хора? Как знаем, че лошите души вътре се отнасят за лоши хора? Защо не беше проблем Дана като говори за баща си, Надя за мъжа си, Данчо за жена си? Влизат там и казват този човек е такъв и такъв. Как да знаем, че това, което говорят е така? Всеки може да си говори каквото иска, за да засегне или не даден човек. В същото време, това са отделни личности. Съди се за участниците от играта им вътре. А не по думи за хора, които нямат отношение в играта. Навън никой от нас никога няма да разбере кой какви кусури има.

# 2 533
  • Варна
А ти наистина ли си мислиш, че някой ще каже, ако има такива родители?

Както казах, като се вкара някаква драма, веднага се обвинява продукцията, че го прави, за да се съжаляват дадените участници. Не веднъж.

Скрит текст:
Не мога да кажа защо го е казал по тоя начин, само предполагам. И няколко пъти си написах предположенията. Истината е някъде там. И ние не сме тези, които знаят защо в дадени моменти другите хора взимат каквито и да са решения.
Скрит текст:
В този ред на мисли, всеки вътре е говорил хубаво или лошо за разни хора. Как знаем, че хвалбите се отнасят за добри хора? Как знаем, че лошите души вътре се отнасят за лоши хора? Защо не беше проблем Дана като говори за баща си, Надя за мъжа си, Данчо за жена си? Влизат там и казват този човек е такъв и такъв. Как да знаем, че това, което говорят е така? Всеки може да си говори каквото иска, за да засегне или не даден човек. В същото време, това са отделни личности. Съди се за участниците от играта им вътре. А не по думи за хора, които нямат отношение в играта. Навън никой от нас никога няма да разбере кой какви кусури има.
Интересно е продуцентите дали са знаели? Би трябвало.. Дана каза, че на кастинга са ги разпитвали от - до..

# 2 534
Броени часове преди финала!
Някой успя ли да изрови нещо и за Калоян и Ваня? Няма значение дали е за тях или родителите им!

Общи условия

Активация на акаунт