🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 057
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 550
Кофти реклама си направи Боби, не ми се мисли децата му като четат , как се чувстват. Не точно супер -татко , ако не е преценил какъв удар ще последва , ако излезе наяве. И то излезе.
Или не го счита за голям грях, и не е очаквал лош обрат?
Не ми направи добро впечатление и като обясняваше, че с жена си имат уговорен брак. Прозвуча ми малко като " Аз съм женен, но не по любов, на разположение съм , и квартирка ще се намери".

# 2 551
видях видеото на Кустев..добре де тия са кът кирки пийнали с какъв трезвен разум,ще гласуват та вече и аз мисля,че всичко е предварително играно и гласувано тази вечер просто,ще броят смс ,ако има де.....да ви подсетя нещо....обърнете внимание на костюма на Боби когато се беше барнал при Даньовото интервю ....модерен изпипан по-вкус и от скъпичките,а на Калоян костюма ми изглеждаше от миналия век......във Фермата само Боби имаше свестни дрехи....не съм за никой и все ми е тая кой ,ще е победител,но ще погледам сеира все пак ми е безплатен...
Де го туй видео от при Кустев? Аз нямам ФБ и само тук чета. Дай линк,моля.

# 2 552
Догодина да поканят без кастинг дамата, дето стана известна най-вече благодарение на Господарите - авторката на култовата фраза Млад меринджей. Хем е била и тя в Съдебен спор, хем е от етническа квота... хем е по-весела от Мисис Веселка.
От квотата на плеймейтките - Нора Недкова. Да изтръскат от чувала всякакви брадъри, къртици и къртичоци.
И последният да запали Фермата.

# 2 553
  • USA
Не ми изглеждат пияни.Стига с измислици.Хората са в настроение,защото е финала.Ние се вълнуваме,пък представям си при тях колко е по-силно.

Давай,Ванче.

# 2 554
  • София
Никога не е бил само 2 часа финалът.

# 2 555
На колко години е Боби?

# 2 556
Резултати от анкетата минути преди финала -

Хепи Ванче - 246
Калоян -  56
Борислав - 24
Надежда -  12
Нямат фаворит 62

Надя си остана най-нежеланият победител във финала на Фермата 6 .

# 2 557
  • София
Приятно гледане. 🙂

# 2 558
видях видеото на Кустев..добре де тия са кът кирки пийнали с какъв трезвен разум,ще гласуват та вече и аз мисля,че всичко е предварително играно и гласувано тази вечер просто,ще броят смс ,ако има де.....да ви подсетя нещо....обърнете внимание на костюма на Боби когато се беше барнал при Даньовото интервю ....модерен изпипан по-вкус и от скъпичките,а на Калоян костюма ми изглеждаше от миналия век......във Фермата само Боби имаше свестни дрехи....не съм за никой и все ми е тая кой ,ще е победител,но ще погледам сеира все пак ми е безплатен...
Де го туй видео от при Кустев? Аз нямам ФБ и само тук чета. Дай линк,моля.
аз от тук го видях върни се 4-5 страници и ще го видиш...яко е...

# 2 559
Битките са заснети предварително, като е водил само Иван.

Давай, Ванче!

# 2 560
С тия двете ръце е влезнала Надежда, и с тях ще си излезе. Ама празни 🙂  Най-куция кон , от всички неудачници в този сезон.

Приятно гледане,  успех на Ванче и Калоян пожелавам🌺

# 2 561
Айде чок банана, успех!

# 2 562
  • Другата България
ХЕ-ХЕ, битките са заснети.
Разконспирирахме ги.
Значи, Боби ги е отнесъл там.
Гласуването на 120 човека е вот анти него.

# 2 563
Ау, да, а някой се съдра тук да се подиграва, че вярвам, че игрите на финала ще са на запис. Гласуването - на живо, разбира се, то е ясно.

# 2 564
  • София
Е, значи само 1 компонент е сигурен. Ако друго всичко е честно.

Общи условия

Активация на акаунт