🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 783
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 580
Ваня е много хубава. Надя също, трябва да го призная.
Явно на игрите Боби ги е съсипал/ще видим/. И са се изплаши ли че ще вземе парите. И са започнали да търсят нещо лошо за него. И точно когато пускат линиите бам...заповядайте драги зрители.

# 2 581
Едно от хубавите неща на Фермата бяха финалните битки на живо.

# 2 582
Хайде и аз тук за финала.
Трудно ми е да си избера фаворит, но да кажем, че тази вечер ще съм за Ванчето. Как да не симпатизираш на човек, който му стига една овца и едно куче, за да е щастлив. Simple Smile

За първи път сме на запис на финала. Леко разочароващо, но пред вид ситуацията, напълно разбираемо.

Интересни игри са избрали за финал. Студиото не предполага по-мащабни игри.

Колко сняг има в София, пък при нас само дъжд, тц-тц.

# 2 583
  • Sunshine state
За Боби съм, останалите са ми все тая.

# 2 584
  • София
То едно, че са на сняг. Ми тая игра с попадне на вода и после халките... Ужас.

# 2 585
Просто съм изумена- игри за време - мъже- жени.
Не е честно спрямо жените! Как ще изпревари която и да е от жените някой от мъжете на халките или стената за катерене?
Що не им дадат по един стан да тъкат черга за време?

# 2 586
Айде бе, Ваня, кво ти става!

# 2 587
Хем очаквах финал на запис, хем не ми се вярваше. Жалко. Разочароващо , но разбирам.

# 2 588
  • London
Абе тия са много зле как крехка жена ще се състезава с военен и с Боби на такива битки? Смях в залата..

# 2 589
Как може мъж да играе срещу жена? Това е безумно тъпо, според мен. Жените нямат никакъв шанс на игрите.

# 2 590
Мистериозната фермерка много категорично заяви - финал на живо. А тук Смиляна ги надуши отдавна ( ама и на нея и скочиха тук,че няма такова нещо).

# 2 591
Броени часове преди финала!
Някой успя ли да изрови нещо и за Калоян и Ваня? Няма значение дали е за тях или родителите им!
Да, искаш ли линк?

# 2 592
Ваня е гола вода,половината време не уцелва варела изобщо.

# 2 593
На тоя сняг очаквам да им дадат и по едни ски за слалом и спускане.

На тоя студ с тая вода, като ти се схванат пръстите и не усещаш нищо - пълни дамаджана...

# 2 594
Просто Ванчето зацикли. Иначе тази игра няма значение мъж-жена. Според мен така са подбрани битките, че полът да няма значение, а бързина и сръчност.

Снегът е гаден, факт.

Общи условия

Активация на акаунт