🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 103 993
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 3 105
Честно да си призная... след този финал, ми забравих всички лоши моменти и черти на финалистите. И не мисля, че в един момент на висенето и на всички усилия си мислиш за парите, тук доказваш себе си..., силата си и волята си. Когато физиката се предава, не мисля, че парите могат да си ти мотив, нещо друго те държи...
.          Беше много емоционално,дори и за нас зрителите!

# 3 106
Наистина, Ванчето спечели  най-мнофо игри!Давай Ванче!❤❤❤

# 3 107
  • SF
Ангел обаче е приятел до край. Как надъхваше Надя
Още ме е яд че отпадна. Ех, Ангелеее. Исках ти да висиш на тая греда.

Тежко му е шкембето и д... Щеше да види зор, а по-лекичките да го скъсат.

# 3 108
Дано Ваня победи, Калоян това което му се е случило е кофти , но това дава тласък за вота което не е честно.

# 3 109
  • София
Не е като да не знаел какви са битките и какви са му възможностите, айде стига. Чисто и просто си разчита на вот. Но защо е толкова сигурен? Хм?

# 3 110
Ама Калоян, за да се състезава, се е съгласил, че е ок и че му е по силите.

А Калоян как да разбере кой по каква причина е гласувал?
за това казахме и респект на Калоян. Не се отказал, не потърси съжаление.
Ай дано спечели Юхуууто!

# 3 111
Мен пък ми досади това висене и целия проточен финал. Хайде да приключват вече и да печели Ванчето.

# 3 112
  • Другата България
Каквото и да стане, циганина няма да е победител.
Няма да помогнат и парите от просия, няма да помогнат и тренировките у дома на супертаткото.
За мен това е достатъчно.
Дано е Ваня, защото най-много го заслужава.
Но и Калоян да е - нямам проблем с това.

# 3 113
Ангел обаче е приятел до край. Как надъхваше Надя
Още ме е яд че отпадна. Ех, Ангелеее. Исках ти да висиш на тая греда.

Тежко му е шкембето и д... Щеше да види зор, а по-лекичките да го скъсат.
Нищо. Можеше да е за 3 минути ама  исках и той да е на гредата

# 3 114
Аааа, сега изгледах видеото с родителите на Борислав- покъртително е. Те си се гордеят с просията, невъзмутимо разкакзват за доходоносния си бизнес . С тотално фалшивата си усмивка Боби  цели три месеца им благодареше от екрана, че го били възпитали добре-нямам думи . Гнила ябълка е той, светна като фойерверка и изгасна, беше теърде хубаво, за да е истина, жалко .

# 3 115
Помня как се чвуствах аз, когато почина баба ми. И как съм след боледуване.
Принципно си бях за Калоян, но и Ванчето залсужава да спечели. Който и от тях да е, ще съм щастлива!
Не е добре това да са навън, на минусови температури, не са го премислили ок.

# 3 116
  • SF
Не е като да не знаел какви са битките и какви са му възможностите, айде стига. Чисто и просто си разчита на вот. Но защо е толкова сигурен? Хм?

Мисли си, каквото искаш, щом те кара да се чувстваш по-умна и разгадала някакви тайни истории...
Аз не съм го чула да казва колко е сигурен. И сутринта гостува в студиото. Не каза такова нещо.
И сега не стои сигурен, а някак без присъствие.
Но на тебе може да ти е по-приятно да "разкриваш" разни неща и да подозираш...

Вчера същите неща се пишеха за Боби. Щял да победи, защото бил циганин.

# 3 117
  • София
Естествено, че няма да предяви претенции, след като знае какви са битките, на кои ще се справи добре и горе-долу къде ще се класира. И като каже на зрителите, че почти болен се състезава, ще го посъжалят. Как да изпусне такава възможност и да иска дуелите да се играят след още дни като е по-добре? Ха, да не е тъп?

# 3 118
И аз исках Анго на финал.
За Ваня съм!
Ваня печели вота на фермерския съвет! Ура! Дано спечели и вота на публиката.

# 3 119
  • Пловдив
И да разчита на вот, и да не разчита, Той в неговото състояние не е можел да се бори на тази битка, толквоа ли е трудно да се разбере. Никой няма да го чака да се възстанови, и в спорта е така, и късмет се иска. Просто ооо, то бива човек толкова да се е влюбил в Боби, а аааа...
Божеее, фермерския вот е за Калоян, а последен е Боби? Странно. А, за 6 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт