🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 103 868
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 3 285
Бе и кова, и с триона съм ок, ако има животни - и с тях. Ама мразя камери. А и за време не съм се засичала. Иначе ми се иска да видя колко ще издържа. Ще си остана с чуденето и аз. 😄
Ако се хвърлиш да повисиш приятелски на един-двама младежи ,  току виж си поостанала.
Или да спасиш едно кученце и една мандра...
Има си начини, видя се, не е само коването.

# 3 286
Честито на Ванчето! Аз бях за нея. Наистина на моменти беше много досадна, но никога не се отказа. Беше на толкова много дуели и дори на финала взе 2 от 4-рите битки. Борбена е!

Радвам се, че Надя усети "народната любов". Идеята не е само да стигнеш до финала, защото после само един печели. Надявам се, някъде в интерент да публикуват кой от бившите участници как е гласувал, защото на мен ми е интересно.

# 3 287
  • София
Е за нея се знае преди охооо, че се омъжи.

# 3 288
  • Вестерос
Е Дяволо, споко бе, аз ще ги правя, айде пускай се на кастинг Grinning

# 3 289
Донякъде е разочарование това симпатично момиче с детинското поведение. Най-висшата съвременна ценност сякаш е стремежът към щастие, а това е идеология на егоизма. И Ваня за съжаление е точно такава (егоист) – мечтае за това, иска онова, тръшка се и хленчи като не стане на нейната(например при очертаващ се дуел)... а понякога дори реве пред всички (а обижда в по-тесен кръг).  
Манипулациите също никак не са й чужди. Слугинче била на богатите, живеела в апартамент без тераса, нямала жилище... и в същото време е на изключително доходоносна длъжност - Yacht Chief Steward/ess , ако не бъркам.
Тази вечер отново си послужи с манипулация като призова хората да гласуват за нея след първата игра, за да наваксат изоставането й в точките. А отлично знаеше, че е спечелила следващите 2 игри...
Аз си имам и едно на ум относно  симпатиите й към Петър, пък и към Мария също. Първият е откровено злобен, нагъл, презрителен, самовлюбен, недържащ на думата си... а Юхуу-то му се възхищава.

Ваня все пак има и доста положителни черти – не таи дълго злоба в себе си, проявява емпатия, оценява чуждите усилия и жестове, сравнително работлива, дружелюбна е...

Обаче...
Този сезон си беше на Боби – провалиха го предразсъдъците към произхода му и неодобрението към родителите му от страна на гласуващите фермери и зрители. Все неща, които не са свързани пряко с него самия...  
В крайна сметка остана след Хепи Ванче и Калоян по зрителски вот, а "скромната" победителка отбеляза, че доброто (тоест тя) е възтържествувало. Ето това се нарича ХЕПИ енд!

Скрит текст:
Дали?
За Петър ок, за Ванче донякъде, но за Боби абсурд, пълен!

# 3 290
Бе и кова, и с триона съм ок, ако има животни - и с тях. Ама мразя камери. А и за време не съм се засичала. Иначе ми се иска да видя колко ще издържа. Ще си остана с чуденето и аз. 😄
Събирай ни утре  на почерпка и ще се пробваш.

# 3 291
  • Другата България
И теорията ми за фермерския вот от минали сезони - който беше за Ваня, че беше анти Боби, се потвърди.
Без него Боби печелеше.
Ейй, много обичам, когато съм права.....

Тц,
значи показаха фермерския вот само от фермерите от настоящия сезон 6:
Гласове на фермерите от сезон 6 (90% активност)
1. Калоян
2. Ваня
3. Надя
4. Боби

Т.е. класирането нямаше да повлияе. Пак Ваня щеше да спечели с голям аванс. Simple Smile
Хайде върни си предаването, виж разпределението на вота на всички фермери от минали сезони, който ИЗЛЪЧИХА общо, виж за кого е, и ела да ми се извиниш.
Вотът им беше ЗА Ваня, проценти не помня, но много повече от на останалите.

Знам много добре кое за какво е.
Просто ти писа, че ако не е бил този фермерски вот от всички сезони, Боби е щял да спечели.
Как да спечели, като е на последно място от този сезон 6
Пак Юху щеше да си спечели 1-то място. Simple Smile
Просто явно И/А са решили докрай да са интересни и различни с този сезон.
А може да са искали Ваня да наорави хетрик, да бие по всички показатели, както и заслужава според мен. Не знам и няма значение. Simple Smile
Абе момче, аз ли да ти обяснявам за манипулациите с СМС-ите?
Точно на теб ли?
Нищо не е ей така, за да са интересни.
Ама нека да не спорим, важно е, че някакъв свестен човек победи, макар и с недостатъци, макар и странен на моменти, макар и не много харесван през целия сезон.
Ама поне позитивен.

# 3 292
Ванчето е яко хлътнала по Петър, чийто глас не чухме да я подкрепя по време на висенето - 4-та битка.
Когато Петър отпадна, тя се втурна да му бърше потта и го целуна по буза или чело - не помня, докато той беше долу в полу-свяст. Горкото. Толкова иска голям и силен мъж и не осъзнава, че той не е такъв.

За сметка на това Дана и Милена ни направиха много добро впечатление. Браво на тях!
Както и на Ангел и Стоян.
И всички останали, които останаха да ги подкрепят в този ужасен студ.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 00:51 от Tahiti

# 3 293
Съфоромци отивам да гледам Кубрат 😊 Хубава вечер на всички ви и ще ми липсвате.
Другата година пак тук по същото време за Фермата 7, дано този път каста да е по - добър и адекватен 🙃😊

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 23:39 от Анонимен

# 3 294
  • Разпиляна във въображението
Браво, Ваня! Да й е честита победата!

Мисля, че Калоян нямаше хъс и желание да се бори, загубата на дядо му го е разклатила, + липсата на сили и проблеми с дишането покрай Ковид...

# 3 295
Яд ме за Калоян, защото не харесвам Ваня и целя драма куин, който Ваня играе.
Дано поне с парите си намери мъж.

# 3 296
Беше ми и на мен много приятно в темите за Фермата. Благодаря на всички за добрите разговори и приятно прекараното време с вас.
Догодина отново, надявам се на по-добър и интересен кастинг от Продукцията.

# 3 297
Милото Ванче, измъчи се , мъничка е , но жилава.
И имаше енергия през цялото време , юху-муху, до Петър , без Петър ...
Браво
Усойницата си получи урока, но дали ще го разбере...едва ли.
Много добре, че стигна до финала, за да види колко струва, и тя и двете й ръце, и стратегиите й. Куц кон. Рекорд на неодобрение.  Заслужено.

diavolo , съжалявам за твоята любимка, и преценка . Успех следващия път.

Петър е готин , просто се радва за приятел.
Аз отивам да гледам Кубрат , бяхте много готини♥

Къде отиваш да го гледаш Кубрат?
https://player.twitch.tv/?channel=balkanevents040&enableExte … pout&volume=1

# 3 298
Ванчето е яко хлътнала по Петър, чийто глас не чухме да я подкрепя по време на висенето - 4-та битка.
Когато Петър отпадна, тя се втурна да му бърше потта и го целуна, докато той беше долу в полу-несвяст. Горкото. Толкова иска голям и силен мъж и не осъзнава, че той е просто една поза и стойка.

За сметка на това Дана и Милена ни направиха много добро впечатление. Браво на тях!
Както и на Ангел.
И Стоян.
Ние пък чувахме гласа на Петър като я подкрепяше.

# 3 299
И теорията ми за фермерския вот от минали сезони - който беше за Ваня, че беше анти Боби, се потвърди.
Без него Боби печелеше.
Ейй, много обичам, когато съм права.....

Тц,
значи показаха фермерския вот само от фермерите от настоящия сезон 6:
Гласове на фермерите от сезон 6 (90% активност)
1. Калоян
2. Ваня
3. Надя
4. Боби

Т.е. класирането нямаше да повлияе. Пак Ваня щеше да спечели с голям аванс. Simple Smile
Хайде върни си предаването, виж разпределението на вота на всички фермери от минали сезони, който ИЗЛЪЧИХА общо, виж за кого е, и ела да ми се извиниш.
Вотът им беше ЗА Ваня, проценти не помня, но много повече от на останалите.

Знам много добре кое за какво е.
Просто ти писа, че ако не е бил този фермерски вот от всички сезони, Боби е щял да спечели.
Как да спечели, като е на последно място от този сезон 6
Пак Юху щеше да си спечели 1-то място. Simple Smile
Просто явно И/А са решили докрай да са интересни и различни с този сезон.
А може да са искали Ваня да направи хеттрик и да бие по всички показатели, както и заслужава според мен. Не знам и няма значение. Simple Smile
ясно, ме искат да са различни,  предвид очеизвадно нагласената победителка във фермата 5. Ако искат да има 7, така трябва.

Общи условия

Активация на акаунт