🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 103 561
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 3 300
Аз смятам да се пробвам пак за кастинга. Навила съм си на пръста, Козирог съм, да не се чудите догодина каква зодия съм:) На 50г. съм, висока, в момента руса, но може и да сменя цвета.Името ми започва с М.
Стискайте палци!

# 3 301
Благодаря за приятната компания!😍❤

# 3 302
  • SF

Ако се хвърлиш да повисиш приятелски на един-двама младежи ,  току виж си поостанала.

Има си начини, видя се, не е само коването.

А ако младежите ми се хвърлят на мене?
Или който, на когото и да се хвърли, жената си го е изпросила...

# 3 303
  • Пловдив
Отново несправедливост за финалист кое добро възтържествува с това "Хейти" Ванче?!

# 3 304
Страничен въпрос
Скрит текст:
Има ли място за обсъждане на мача ?

# 3 305
  • София
Бе и кова, и с триона съм ок, ако има животни - и с тях. Ама мразя камери. А и за време не съм се засичала. Иначе ми се иска да видя колко ще издържа. Ще си остана с чуденето и аз. 😄
Ако се хвърлиш да повисиш приятелски на един-двама младежи ,  току виж си поостанала.
Или да спасиш едно кученце и една мандра...
Има си начини, видя се, не е само коването.

Е, то така не е интересно. На мен ми е интересно колко си мисля, че ще издържа и колко наистина ще. Не бих се пуснала в такова предаване, без да се знам колко струва, да стигна до финал, примерно и там да се о@кам. Рано или късно всеки стига до битка.
Ама се ше гувам де, колкото и да се чудя, не бих си причинила камери. Не е моето.

# 3 306
Много се радвам за Ванчето 🎉🎉🎉
Това ще е само заради "отключването на късмета", направо се получи магията 🎆
И аз бях за нея.
Супер свежа и естествена.
А някой знае ли коя зодия е? Не можах да намеря, а от началото на фермата търся...

# 3 307
  • Вестерос
Да кажеш кодовата дума, ама трябва да я измислим първо ихихих Успех!

Според мен, ако Калоян не беше заболял от ковид щеше да бие на висенето.

# 3 308
Ехо. Някой ще ми каже ли кой от фермата 5 се е оженил? Андрей каза, ама аз не чух.
Каза Петя ама не я знам коя е

# 3 309
  • София
dany_nik,

да, мерси, споко
Аз съм обикновено за жените, когато няма достойни мъже (имаше един Ангел ама отпадна нечестно). Писах, че ще съм за жена на финала. Не съм кон с капаци и ми беше ясно, че Надя няма никакъв шанс. Не съм някакъв фен на Хепи, но това е един от най-заслужилите победители в реалити формат. Тя бе и единствената вярна опция, след нея Боби. Говоря генерално.
То с моето фенство към Надя бе и малко на инат и да съм на въпреки, а и никога не предавам моя човек. Бях за нея още от първата седмица и така. Все пак не е малко. Моят човек бе на финал, което си е една малка победа.
Важното е, че Ванчето победи и че все още има справедливост на този свят. Simple Smile

# 3 310
Весели празници на всички! Бъдете здрави и догодина дано е интересен сезон, че само да ви чета без да пиша, както в предните години!

# 3 311
  • Вестерос
Ванчето е дева.

Има ги зодиите в първия пост.

# 3 312
  • на село
Ие, доволна  съм,  браво  на Ванче и само успехи и желая.
По едно време мислех,  че Калоян ще е победител,  а Ванче втора, но отново не познах.
Този финал ми хареса повече  получи се интересно,  имаше напрежение,  иначе в студиото са ми много статични игрите.
И накрая, темата ще ми липсва.

# 3 313
  • при късмета
Все пак финала не беше на живо, както каза фермера, т.е. фермерката
Много ме е яд, че не дадоха гласуването на фермерите. Това не се е случвало до сега.
Но, това което най-много исках на този финал стана - невестулката с абсолютен антирекорд във вота.
Дано догодина да е по-свястна фермата, да махнат бутона на  алманаха и най-важното, да върнат животните. Иначе никаква ферма не е.
Честито на Ваня, ако акъл идваше с пари, грешка нямаше да има, ама не става така
Продължавам да смятам, че Боби беше победител, ако не беше излязло видеото в подходящия момент. Дано и Калоян поне малко е усетил, че със заучени фрази не се изразява себе си .
Аз смятам да се пробвам пак за кастинга. Навила съм си на пръста, Козирог съм, да не се чудите догодина каква зодия съм:) На 50г. съм, висока, в момента руса, но може и да сменя цвета.Името ми започва с М.
Стискайте палци!

Успех! Надявам се да те обсъждаме догодина

# 3 314
Боби имаше съвсем различно излъчване, по време на трите месеца. И
маше една мекота в погледа. Тази вечер като погледнеше в камерата направо ме смразяваше. Като че ли с поглед казваше  нещо.

Общи условия

Активация на акаунт