🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 103 561
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 3 330
Боби имаше съвсем различно излъчване, по време на трите месеца. И
маше една мекота в погледа. Тази вечер като погледнеше в камерата направо ме смразяваше. Като че ли с поглед казваше  нещо.
И аз го забелязах....
Абе баща му виждах.
точно след съобщаването на номера за гласуване.  Характерния жест, мазния поглед. Не му мина номера.

# 3 331
Юхуууу, поздрави на всички!
Ето, че дойде краят на нещо много специално за нас, което ще остане завинаги в сърцата ни.!

А вие запазвате почетното място на "коментатори". Вие сте неотлъчно с Фермата в радост, болка и смях 😄😄😄!
Понякога сте зли, но и толкова добри.

Целувки на всички, които ме харесват и ме ненавиждат Simple Smile.

С радост ще коментирам с вас и сезон 7.
Да кажеш дали Пешо ще се завърти около Ваня сега.

# 3 332
  • София
Аз смятам да се пробвам пак за кастинга. Навила съм си на пръста, Козирог съм, да не се чудите догодина каква зодия съм:) На 50г. съм, висока, в момента руса, но може и да сменя цвета.Името ми започва с М.
Стискайте палци!

Успех!

Ванчето си заслжи победата, дано да се откачи от чувствата от Петър и да продължи напред, да ис намери достоен спътник.

# 3 333
  • Другата България
Браво, Ваня! Да й е честита победата!

Мисля, че Калоян нямаше хъс и желание да се бори, загубата на дядо му го е разклатила, + липсата на сили и проблеми с дишането покрай Ковид...
Същото мисля и аз.
Той просто присъстваше там тялом.
Духом го нямаше никъде.

Тъй.
Хайде и аз да ви пожелая весели празници, и много, много здраве, ама наистина много, на всички.
Ще надничам в темата, ще пиша когато мога, но ме завърта една въртележка и не знам кога, какво и как.
Благодаря на всички момичета и момчета, бяхте страхотна компания, имаше отвреме навреме разни пререкания, което е нормално, но смятам, че успяхме да запазим добрия тон и да сме доволни всички.
Искрено се извинявам, ако съм обидила някой волно или неволно, просто съм много емоционална на моменти, не тая лоши чувства към никого, никове не помня, за да "отмъщавам", ако тук с някой сме били на различно мнение, утре в друга тема ще сме на едно, това е очарованието на писменото общуване - освен недостатъците, които има.
Бъдете здрави, още веднъж!

# 3 334
Аз отивам да гледам Кубрат , бяхте много готини♥

къде ще го гледаш, дай линк
Може да гледате мача тук:

https://player.twitch.tv/?channel=balkanevents040&enableExte … pout&volume=1

# 3 335
Пожелавам на всички бъдете здрави и добри в душите си, весели коледни и Новогодишни празници.

# 3 336
  • София
Успех и на теб, Дана! Бъди щастлива!

# 3 337
Ехо. Някой ще ми каже ли кой от фермата 5 се е оженил? Андрей каза, ама аз не чух.
Петър, ама имаше ли такъв ?

БЕТИ (Елизабет)  Wink

# 3 338
# 3 339
Браво, Ваня! Да й е честита победата!

Мисля, че Калоян нямаше хъс и желание да се бори, загубата на дядо му го е разклатила, + липсата на сили и проблеми с дишането покрай Ковид...
Същото мисля и аз.
Той просто присъстваше там тялом.
Духом го нямаше никъде.

Тъй.
Хайде и аз да ви пожелая весели празници, и много, много здраве, ама наистина много, на всички.
Ще надничам в темата, ще пиша когато мога, но ме завърта една въртележка и не знам кога, какво и как.
Благодаря на всички момичета и момчета, бяхте страхотна компания, имаше отвреме навреме разни пререкания, което е нормално, но смятам, че успяхме да запазим добрия тон и да сме доволни всички.
Искрено се извинявам, ако съм обидила някой волно или неволно, просто съм много емоционална на моменти, не тая лоши чувства към никого, никове не помня, за да "отмъщавам", ако тук с някой сме били на различно мнение, утре в друга тема ще сме на едно, това е очарованието на писменото общуване - освен недостатъците, които има.
Бъдете здрави, още веднъж!

Много мило Wink и аз благодаря Wink

И голямо ЧЕСТИТО на Ваня

# 3 340
  • London
Дана къде беше Пешо днес, нещо ми се губи?

А за Ванчето се радвам, аз си знаех, че ще спечели съдейки по Фейсбук настроенията.

И на мен ми харесаха битките в снега, беше далеч по-зрелищно от студио.

# 3 341
  • SF

🙂 и ти си права.
Ама като гледам младежите колко са активни, ще трябва малко да ги погледаш премрежено, ръчички да поцелуваш, в легло да гушкаш...
Късмет

Младежите си бяха доста активни и навити. Особено сгоденият младеж.

Да, де, точно това казвам, че както и да си гледам, все ще се намери някой, който да реши, че е премрежено.
Не внимаваш в разговора и губя интерес.
На тебе ти пожелавам късмет, щом смяташ, че мъжете не са активни.

# 3 342
  • Вестерос
Юхуууу, поздрави на всички!
Ето, че дойде краят на нещо много специално за нас, което ще остане завинаги в сърцата ни.!

А вие запазвате почетното място на "коментатори". Вие сте неотлъчно с Фермата в радост, болка и смях 😄😄😄!
Понякога сте зли, но и толкова добри.

Целувки на всички, които ме харесват и ме ненавиждат Simple Smile.

С радост ще коментирам с вас и сезон 7.
Да пратиш много поздрави на Ванчето от нас и да ѝ кажеш, че и в нашата анкета би Grinning

# 3 343

🙂 и ти си права.
Ама като гледам младежите колко са активни, ще трябва малко да ги погледаш премрежено, ръчички да поцелуваш, в легло да гушкаш...
Късмет

Младежите си бяха доста активни и навити. Особено сгоденият младеж.

Да, де, точно това казвам, че както и да си гледам, все ще се намери някой, който да реши, че е премрежено.
Не внимаваш в разговора и губя интерес.
На тебе ти пожелавам късмет, щом смяташ, че мъжете не са активни.
Не внимавам, усетих, извинявай, Кубрат...

Ако си хубава и огън мома, както и да гледаш, все някой ще хлътне, така е. И все някой ще плюе тук, знам.
Но има и интелигентен начин да се отиграе, това имах предвид,  без облизване в ефир.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 00:15 от dany_nik

# 3 344
  • при късмета
Дана къде беше Пешо днес, нещо ми се губи?
Ако питаш за студиото, седеше зад Боби, най- в края на втория ред. Но рядко даваха този и срещуположния ъгъл, виждаше само като дават панорамна с/у водещите

Общи условия

Активация на акаунт