🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 103 464
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 3 345
Ванчето е яко хлътнала по Петър, чийто глас не чухме да я подкрепя по време на висенето - 4-та битка.
Когато Петър отпадна, тя се втурна да му бърше потта и го целуна по буза или чело - не помня, докато той беше долу в полу-несвяст. Горкото. Толкова иска голям и силен мъж и не осъзнава, че той не е такъв.

За сметка на това Дана и Милена ни направиха много добро впечатление. Браво на тях!
Както и на Ангел и Стоян.
И всички останали, които останаха да ги подкрепят в този ужасен студ.
Той дори не беше там към края, много подъл.

# 3 346
Ехо. Някой ще ми каже ли кой от фермата 5 се е оженил? Андрей каза, ама аз не чух.
Каза Петя ама не я знам коя е

Каза БЕТИ, словачката Елизабет, която говореше с английски думи

# 3 347
  • София
Мен ме чака тежък труд сега с новата тема и статистиката, че толкова много неща се случиха, уфф ужас, хаха Grinning
Ама първо ще е Кубрат

а ние счупихме всички рекорди:
729 човека онлайн в темата хора!!!
Това не е правено никога. Не знам какви са рекордите в клюкарника, но сме близко до тях мисля.

# 3 348
Аз ви поздравявам пак с най-сладките обитатели на Фермата, тичкащи след Победителката:

# 3 349
  • Вестерос
И аз ви пожалвам да сте здрави и щастливи и да се четем и догодина!

HeartHeartHeart

Както винаги ме наляга една носталгия в края на темата Grinning

# 3 350
Дана къде беше Пешо днес, нещо ми се губи?
Ако питаш за студиото, седеше зад Боби, най- в края на втория ред. Но рядко даваха този и срещуположния ъгъл, виждаше само като дават панорамна с/у водещите
Той беше под стрес, чудеше се дали ще спечели 50 000 по братски или ще му дадат други някакви по любов. Много напрежение.

# 3 351
Благодаря на всички, които подържахте темата, беше много приятно да си споделяме! Радвам се за победителката, много ми е симпатична Ванчето! До нови срещи!

# 3 352
  • Варна
Честито на Ванчето!
Дано си купи дом и е щастлива в него!
Доволна.

Сега да гледаме Кубрат. Hands Facepunch

# 3 353
Докато се радваме някой да знае къде можем да гледаме как Кубрат го ступват? Joy

Ние досега гледахме по HD SB3 IRE подгряващите - Хюи Фюри и някакъв друг. Сега чакаме Джошуа-Пулев.
Каналът не е платен.

Всъщност - горе вляво пише HD SB3 IRE, а вдясно горе на 2 реда пише  - DA ZN

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 00:14 от Tahiti

# 3 354
  • София
В крайна сметка сезона си го изнесоха жените, беше повече от логично жена да спечели. Simple Smile
Това доста ще оправи и статистиката за жени победители в топ реалити предаванията ни. Добре, че е Фермата да отсрами малко положението. Simple Smile

# 3 355
  • London
Хора на канала за мача на Кубрат само лилаво виждам....има ли образ и картина или нещо при мен е проблема?

# 3 356
Къде ще коментираме мача след малко ?

# 3 357
Страничен въпрос
Скрит текст:
Има ли място за обсъждане на мача ?
в twitter

# 3 358
Милото Ванче, измъчи се , мъничка е , но жилава.
И имаше енергия през цялото време , юху-муху, до Петър , без Петър ...
Браво
Усойницата си получи урока, но дали ще го разбере...едва ли.
Много добре, че стигна до финала, за да види колко струва, и тя и двете й ръце, и стратегиите й. Куц кон. Рекорд на неодобрение.  Заслужено.

diavolo , съжалявам за твоята любимка, и преценка . Успех следващия път.

Петър е готин , просто се радва за приятел.
Аз отивам да гледам Кубрат , бяхте много готини♥

Къде отиваш да го гледаш Кубрат?
https://player.twitch.tv/?channel=balkanevents040&enableExte … pout&volume=1
Ей, мого благодаря! Kissing Hug

# 3 359
Благодаря на всички за темата, беше изключително забавно с вас! 💓 Това е първата година в която ви чета и пиша и искам да попитам това ли е последната тема, а ако не е кога е последната?

Общи условия

Активация на акаунт