Професионални серии за коса 143

• 43 513
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там
Пробвал ли сте ми аманте шампоан и маска?
Добри продукти ли са?

# 121
Любима ми е К Водата.

Прочетох анализа на цените на Керастаз, но не и това, че някой си купувал на 50, но инфлуенсърите получават безплатно продуктите на марката, че и някои пари вземат да ги рекламират.
Инфлуенсърите заплащат по друг начин безплатните пратки /с излагане на живота си на показ/, но това се знае, за разлика от отстъпките за служители в съответните фирми, които не ни бяха известни преди да сподели чихуахуа мама, ако не бъркам.

# 122
Момичета, току що получих кутията на Кибрит с терапията на Brave new hair. Без да имам каквото и да е мнение за продуктите, кутията изглежда и е оформена много красиво, стилно и празнично. За цената си е добро предложение, надявам се и действието да е такова.

# 123
Момичета, няколко пъти в темата се хвали серум на Grow Gorgeous, по отношение на нови растежи, може ли линк към конкретния, защото в сайта виждам различни варианти? И друго да питам - има ли от къде да се поръча в БГ, аз не намерих и гледам в сайта на Лук фантастик. Също да питам - омазнява ли, утежява ли на тънка и не гъста коса, колко пъти седмично се нанася? Мерси предварително!

# 124
По частта с омазняването и утежняването - не. Поне при мен не, и то при положение, че на мен дори тоникът на ФК, който масово е хвален тук, има такъв негативен ефект върху косицата ми. GG ми е супер в това отношение!

Edit: Моят е обикновеният, не интенс

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 13:21 от Витаминче_

# 125
Момичета, няколко пъти в темата се хвали серум на Grow Gorgeous, по отношение на нови растежи, може ли линк към конкретния, защото в сайта виждам различни варианти? И друго да питам - има ли от къде да се поръча в БГ, аз не намерих и гледам в сайта на Лук фантастик. Също да питам - омазнява ли, утежява ли на тънка и не гъста коса, колко пъти седмично се нанася? Мерси предварително!
На мен ми утежняваше и омазняваше доста.

# 126
И аз се интересувам конкретно кой серум на Grow Gorgeous препоръчвате и откъде го закупувате 🙏
Благодаря!

# 127
Аз ползвах този
https://www.lookfantastic.de/grow-gorgeous-growth-serum-intense- … amp;gclsrc=aw.ds#
Не ми е омазнявал нито утежнявал косата,даже придаваше обем.Но,ми колосваше корените,все едно съм се мазала с мед и мирише ужасно.Ефект не видях от него,нито нови растежи,нито дължина.
Четох,че обикновения е по-добър,но не съм го пробвала

# 128
  • Асеновград
Пробвал ли сте ми аманте шампоан и маска?
Добри продукти ли са?

Аз използвам от много време луксозния крем на Ми аманте след измиване, и е просто ВЪРХА! Много мека, гладка и лъскава става косата. Работех в салон за красота до преди няколко месеца, и там го използваха за всички клиентки вмсето кристали за коса. Предполагам че шампоана и маската няма да са разочароващи.

# 129
А нещо, което да има ефект за ускоряване на растежа можете ли да предложите?
Преди години използвах серум на Керастаз, сега го гледам на 50лв в Нотино, имаше ефект. За косопад е, но при мен косата доста дръпна на дължина. 
 За този става въпрос
https://www.notino.bg/kerastase/specifique-sprej-protiv-kosopad/

# 130
Brave new hair не са ли български продукти?
Има хубава опаковка този комплект и е перфектен за подарък.Лично на мен, нещо не ми вдъхват доверие, особено за изтощена коса, приличат ми на най-обикновени дрогерийни, не знам защо. Като Garnier, Pantene...
Нещо съм скептично настроена към толкова много хвалене от разни инфлуенсъри.

# 131
Преди години използвах серум на Керастаз, сега го гледам на 50лв в Нотино, имаше ефект. За косопад е, но при мен косата доста дръпна на дължина. 
 За този става въпрос
Ефект от към нови растежи имаше ли? Омазнява ли, утежнява ли? За колко време стига една опаковка и колко пъти седмично се ползва? Мерси Simple Smile

# 132
Sitara, ползвах го преди 7-8 години и не помня да съм имала нови растежи, а може и да не съм се заглеждала.
Не ми утежняваше, не омазняваше, но моята коса по принцип се омазнява по-бързо и я мия през ден или два. Пръсках го всеки ден, по 10 помпи и после масажирах, стигна ми за точно 40 дни, като косата ми порасна с около 3 пръста за това време.
С две думи бях много много доволна, сега мисля пак да го поръчам

# 133
 За този става въпрос
Намери темата Предизвикателство Рапунцел 2020. Там ще намериш много подробна информация  за растеж на косата. Simple Smile

# 134
Здравейте ,бихте ли ми препоръчали нещо като спрей за обем ,но може би вече след като е направена прическата ?

Общи условия

Активация на акаунт