Професионални серии за коса 143

• 43 488
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
При мен нямаше нови растежи от ампулите Дензифик.Доста уплътняват косъма,но и аз ползвах активно и Ш и М от серията.Наистина косището става двойно,даже колежка ме беше питала дали тази коса е моя Grinning но ефекта е козметичен,поне при мен

# 211
Без шампоана или друго от серията, само ампулите ползвах и още на първата седмица видях много къси ниви косъмчета на челото отпред. Не беше козметичен ефекта, след като спрях ползвам ампулите, ми остана двойната коса.

# 212
marigold_ И при мен ампулите денсифик даваха на няколко пъти страхотен ефект. Дори сезонен косопад не веднъж е отминавал много леко след тях. По време на промоцията в нотино се заредих с две кутии. Ти защо имаш съмнения в тях ? Сега имам да приключа cellagen и ФК, и ги почвам. Ще ми е интересно да ги съпоставя. Мисля да съчетая и с останалите продукти от серията.

# 213
Не мога да забележа ефект,от нищоо за една година мазане ,един шишак целаген ,2 бр serioxyl, едно малко ФК ,след това 2 седмици не се харесах с давинес(ще му дам шанс ,след време) сега привършвам серум extensioniste, единствено миналия ноември бях си взела шампоан на ds laboratory имаше по -бърз растеж ,и тогава слагах 2 -3 пъти рициново масло в корените. Сега си направих сметка ,че при мен ще е по ефективно , нещо преди измиване , може би следващото ще е стамиген ампули .... ще видим

# 214
  • София
Интересно, всеки път като чета форума се питам косата ми в ред ли е?
Аз от шампоан и маска Densifique получих най- неоплътнената коса на света - косата ми се стори двойно по-малко и нямах ниииикакъв ефект. Пробвах още пъти с различни протоколи и резултата винаги беше ужасен. А съм с тънък косъм и не мн гъста коса.
Не разбирам за каква коса е предназначен Densifique? Не трябва ли точно ние с тънките коси да търсим обем и плътност, защо при мен беше такава греда...
Директно го разкарах.

# 215
И аз що серуми и ампули измазах, най-голям и видим ефект видях от обикновенни GG. НО, аз като цяло си имам нон стоп по малко нови растежи. Антенки не забелязвам, но най-оторед на челото ги виждам. Преди времве ползвах ампулите на Денисифик. От тях също имах много нови косъмчета. Яд ме е донякъде, че не се възползвах от промоцията в Нотино. Но пък имам заредени други серуми и ампули и продължавам всекидневно да нанасям с масаж.

Не мога да се справя с цъфтежа на косата. Въпреки всички мазила, терапии, и продукти за цъфтеж. Цяло лято не ползвах и топлинни уреди- пак цъфтеше. Преди около месец се окълцах безобразно, само и само да изрежа много увредвена коса. Сега
слагам обилно на ФК бонда, които уж залепва цъфтежа- ефект 0. И двуфазния на Керастас Терапист не помага. Слагам и всевъзможни олиа (въпреки, че с тях косата ми се клечкосва), за да не ми седят пресушени дължините и пак е нацъфтяла. Вече не знам какво да я правя. Мисля да пробвам да мажа с арганово масло и със студената преса да минавам преди всяко миене.
Или просто трябва да се примиря. Косъмът ми е тънък и явно ще си цъфти, каквато и козметика да ползвам. Както се примирих, че нито ще ми стане по-гъста косата, нито ще постигна кой знае каква дължина. Последната ми надежда беше поне косата ми да е здрава, еми уви, и това не успявам да постигна. Sad

Бях се зарекла да не поръчвам нищо повече, зарината съм. Смятах, че с моята коса, горе-долу за 3 години напред имам продукти. Срамота... Но за имения ден мъжо ми поръча К водата на Керастас от немския сайт, който някой беше качил тук.

На Про лингър ампулата от 400мл я има супер изгодно в glamot.

# 216
kotenze_84,
като привършиш запасите, може да пробваш (един от) тези два продукта за цъфтежи.
Alfaparf Nutritive Detangling Fluid
Nutrifier DD Balm

Аз лично силно се съмнявам, че т.нар. лечебен бондер на PK e по-ефективен от втория продукт, съдейки по описанието и съставките и въобще не съм съблазнена да го тествам.
Тъй като се въздържам и от еласти-стайлъра, защото съм скептична към него, ще се радвам на негово сравнение с крема Nutritive Magistral.

# 217
Освен Melisande, която има негативно мнение за Moroccanoil Hydrating шампоана и балсама, има ли някой който да каже нещо положително за тях? Гледам този комплект https://www.arlen.bg/product/17009/promo-hidratirasht-komplekt-z … canoil-hydra.html и много му се чудя, излиза изгодно, а и нищо не съм пробвала на марката все още (освен четките). Ще е или този комплект или Хроноложист Smile

# 218
Нови растежи имам от ето тези, но съм ужасно непостоянна, та в резултат ММ ги ползва много по-редовно и е доволен (в съчетание с литровите ми Ниоксин 4 Ш+Б+пяната за изтъняваща и боядисана коса, които стоят постоянно в нашата баня):

# 219
  • Варна
И при мен хидратиращите Марокани са тотал щета Ш и Б. Шампоанът ми прави косата на топка тел. За да го ползвам преди това трябва да съм се омазала с масла или еластисайзър и пак премива и то с едно шампоаниране. Как ли не съм го тествала не и не. Балсамът самостоятелно ми е слаб и косата става сламена виж за запечатване на протеинови маски е супер.
Но...например Денси,която е също руса/страхоотно руса Heart/ ги харесва тъй,че проба-грешка. Твоята коса е здрава и почти нетретирана тъй,че има голям шанс да ги харесаш.

# 220
PeachHoney,
на харесвам шампоаните на Moroccanoil, с изключениe на новия, който е за блондинки, но твърдят, че може и брюнетки да го ползват. Не зная той до каква степен ще се разбира с по-тънка коса.
Като цяло... шампоаните на марката... не оправдават цената си, консистенцията им е дразнещо гъста, нямат никакъв бонус, не допринасят с нищо благотворно за косата.
Балсамите също... тежки са. Имат бъг в технологията. Само ароматът е уникален. Аз съм от феновете му.
Конкретно този комплект... Няма да даде хидратация. Отново, формулата на серията сякаш куца. Ако шампоанът може да е без сулфати, фосфати и парабени, то и балсамът поне трябва да хване да свърши нещо, а в този случай не е така.
Маската може да се вземе пак 75 мл от notino. За мен не е чак за толкова за чест и почитания, на каквито се радва в темата.
Маслото... това прословуто олио не е лошо, но далеч по-функционален е техния Blow dry Concentrate.

Марката има много по-интересни продукти и те са по-скоро в частта със стилизирането.

# 221
И при мен хидратиращите Марокани са тотал щета Ш и Б. Шампоанът ми прави косата на топка тел. За да го ползвам преди това трябва да съм се омазала с масла или еластисайзър и пак премива и то с едно шампоаниране. Как ли не съм го тествала не и не. Балсамът самостоятелно ми е слаб и косата става сламена виж за запечатване на протеинови маски е супер.
Но...например Денси,която е също руса/страхоотно руса Heart/ ги харесва тъй,че проба-грешка. Твоята коса е здрава и почти нетретирана тъй,че има голям шанс да ги харесаш.
Да, аз ги харесвам много. Благодаря ти за хубавите думи!❤

# 222
  • София
На Марокан имам шампоана за обем. Моята коса е с тънък косъм. Не знам дали си въобразявам, но имам чувството, че скалпа ми не го понася.  Косата стои хубава, но само първия ден. Олиото определено ми харесва.  Русата, чуплива  коса на дъщеря ми става страхотна от него.

# 223
Аз на Марокан използвах Ш + Б + М за заглаждане на косата. За мен не се отличиха с нищо. Маската мисля че усещах най-добре. От стилизиращите продукти обаче съм много доволна. Изглеждащият крем и  термозащитата са ми фаворити, с олиото още май не мога да се напасна.

# 224
Котенце, моята коса също е тънка и много дълго време цъфтеше. Накрая за себе си разбрах от какво:
-преси/маши, независимо от термозащити и грижи
-изсветляване-това ни е ясно на всички
-прекалено много протеин, независимо, че моята коса го обожава
-филиране - това е едно огромно НЕ! За мен,  косата започва да ми цъфти от ушите
-подстригване под грешен ъгъл или с лоша ножица - тъй като отдавна бях спряла да правя горе изброените неща, не разбирах защо продължава да ми цъфти косата. След няколко прекрасни подстригвания и известно израстване на косата, тя просто спря да цъфти и да се къса. Не съм спряла да си изправям косата със сешоар, тъй като не си обичам много естествената коса. Сега всеки път като ходя на фризьор само се притеснявам дали им е достатъчно наточена ножицата, за да не ми цъфти косата 😄
Днес ходих да си взема връхчетата, ще видим дали ще цъфне скоро.
Иначе единственият серум, който реално ми ги запечатваше беше Липидиум, но май са го спрели от производство. Беше страхотен и около 25лв. Терапист беше греда и при мен, както и много други продукти.

Общи условия

Активация на акаунт