Професионални серии за коса 143

• 43 472
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
Някоя от Вас използвала ли е серията на Mi amante? На Ивайло Колев? 🤔
Аз съм ползвала крема. Имах мостра, която ми стигна за 1 седмица употреба. Впечатленията са ми, че много добре заглажда косата, няма никакво разхвърчаване след него. Но ароматът е ужасен!
Прецени каква е косата ти - на моята идва леко тежък при продължителна употреба (на третото измиване сложих друг, че косъмът беше утежнен).

Косата ми е тънка и не толкова гъста.. от край време все търся нещо подходящо за растеж и гъстота..

# 241
Pinki, ампулите Денсифик, от които имаше ефект, от Нотино ли бяха?
Получавала съм ментета от тях, неведнъж.

# 242
Pinki, ампулите Денсифик, от които имаше ефект, от Нотино ли бяха?
Получавала съм ментета от тях, неведнъж.

Ами конкретно Денсифик ампулите, които съм ползвала последно бяха от Арлен, новата ми кутия е от Нотино, не съм я отваряла все още. Но ще го направя и ще ги сравня. Аминексил ампулите на керастаз съм поръчвала над 10 пъти от нотино и съм нямала съмнения. Би ли споделила твоя опит ? Аз поръчвам редовно от там керастаз, парлукса ми е от там, козметика и парфюми също понякога и досега всичко е било наред.

# 243
Agent Provocateur
Точно!
Миналия ЧП си поръчах и аз заблудена от описанията и реших че са ребрандирали..черната капачка със зелена даже купих сет   този ...
Мога да кажа че от всички неща, този сет ще да е най-неудачната покупка, за  последните 5 год. поне за моята коса.
Ама съвсем грам прилика нямат! Все още се търкалят из шкафовете ...през 2-3 м. му давам шанс ..нали различно време различен етап на косата ми...тц..
Ако решиш да пишеш, на съпорта дай фийдбека насам.😙

# 244
  • Някъде там
Agent Provocateur
Точно!
Миналия ЧП си поръчах и аз заблудена от описанията и реших че са ребрандирали..черната капачка със зелена даже купих сет   този ...
Мога да кажа че от всички неща, този сет ще да е най-неудачната покупка, за  последните 5 год. поне за моята коса.
Ама съвсем грам прилика нямат! Все още се търкалят из шкафовете ...през 2-3 м. му давам шанс ..нали различно време различен етап на косата ми...тц..
Ако решиш да пишеш, на съпорта дай фийдбека насам.😙
И аз не харесвам тази серия, особено спрея за скалп.
Хич не съм се пробвала да се харесвам и спогаждам с нея , хвърлих я.

# 245
Отдавна исках спрея за блясък на Марокан, поръчах от Парфимо. Имам съмнение за оригиналността на продуктите от там, но ще видя сега ..
Супергърл, виновна си ми! Joy Hug

# 246
Ох аз още си чакам Олаплекс комплекта от там. Принципно от Парфимо получих имейл, че поръчката ми е изпратена за България, но от Спиди ни вест, ни кост.

# 247
Аз също го поръчах 😂 Няма как да устоя на тази отстъпка.
Момичета, има 20% отстъпка на Керастаз в kosa.bg. Поръчах си серума Therapiste и няколко концентрата. Чакам ги с нетърпение 🎁

Отдавна исках спрея за блясък на Марокан, поръчах от Парфимо. Имам съмнение за оригиналността на продуктите от там, но ще видя сега ..
Супергърл, виновна си ми! Joy Hug

# 248
  • Седмото небе
Ама ако е Ок, ще имаш да черпиш Wink Аз все още обмислям какво още да натоваря.
Днес за първи път ще пробвам ш-на Терапист. Имам остатък от маска Олео релакс. Тази комбинация дали е удачна според вас? Другия вариант ми е лилавата маска Про файбър... Гледам да разчистя някакви остатъци и после се хвърлям смело на покупките от ЧП. Или пък да си остана само по Ш и да наблегна на грижата без отмиване? Но с тая дължина до кръста почти, хич не знам как ще стане? От Б или М не помня от кога не съм се лишавала...

# 249
Супергърл, не знам точно каква ти е косата, имам спомен, че нагоре някъде беше писала, че много лесно ти се омазнява. Та все си мисля, че комбинацията ш Терапист и м Олео релакс ще ти дойде малко тежка. Но пък ако целта ти е да изхабиш маската, пробвай.

# 250
Момичета, бихте ли дали мнение за този шампоан- Шампоан за сгъстяване на косата Kerastase Densifique Bain Densite ?

# 251
Здравейте! Може ли препоръка за термозащита, която да не съдържа силикони? Дотук такива съм намирала само на Фито и Рене Фюртерер, но не съм сигурна дали ще вършат работа за оформяне със сешоар.

# 252
  • Седмото небе
Виктория, да косата ми лесно се омазнява. Но тоя ш ми е тръпка отдавна, а и дължините ми вече са сериозни и прилично изтощени. Но пък се притеснявам, че ако надолу не сложа нищо, ще стане страшно Sad И ще рискувам само в последните 15ина см в края да нанеса маска.
Като я изхабя нея имам да отварям б-ми Дисциплин и Резистанс. Дали някой от тях би бил удачен за комбиниране с ш Терапист?

# 253
Пробвай и ще кажеш после как в резултаът Simple Smile
Иначе Терапист си е протеин и можеш да ползваш всичко след него, въпросът е да не ти утежни. Експвриментирай.

# 254
Момичета, бихте ли дали мнение за този шампоан- Шампоан за сгъстяване на косата Kerastase Densifique Bain Densite ?

Мразен от едни, харесван от други. Странен шампоан е. На мен лично в началото изобщо не ми харесваше, каквото и да сложех след него, косата ми беше пресушена. Обаче му дадох втори шанс и вече ми е сред любимите шампоани. Ползвала съм го и с протеинови маски, с хидратиращи и с балансирани, все добър резултат. Не мога да кажа че дава при мен кой знае какъв ефект на "сгъстяване/уплътняване", ползвам го като искам да вкарам протеин и леко да стегна косата. Има момичета, които хич не го харесват, според мен е въпрос на състояние на косата и комбинацията с други продукти.

Косата ми е нетретирана почти, в добро здраве, нормална плътност и гъстота, прав жилав косъм, без особен обем

Ето малко снимки да покажа стилизирано косище Smile Бавно и славно вървя към мечтаната коса.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт