Професионални серии за коса 143

• 43 469
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Ани Д, мисля че с професионалната козметика за коса няма такъв вариянт да ползваш само едни продукти. Идеята е да се получи баланс между протеин и хидратация.

Ако косата е здрава,нетретирана и като цяло в добро състояние защо да не може? Такива коси и с дрогерийни продукти изглеждат чудесно.  Една лека,балансирана серия с някоя и друга ампула чат пат и еластисайзър от време навреме са напълно достатъчни.
 Имам приятелка с коса почти до кръста,боядисва я дрогерийни бои и от както и подарих Бляскавите Олиесета Ш,М и олиото  ги е купила сигурно още 5  пъти. Като свършат ходи в Рибата и си купува свършилото и така..... Косата и е страхотна,жива,бляскава. Прави си домашен еластисайзър от време на време и това и е грижата.

* SUPERGIRL * просто експериментирай. Терапист Ш щом толкова ти харесва можеш да си го оставиш за постоянен. Така като те чета маска си сложила само на краищата тъй,че утежняване няма как да усетиш скоро.
Ако усетиш напротеинчване просто Сложи малко Олео релакс на целите дължини или измий с Хрома рич след тераписта. Ще върне баланса автоматично.

# 271
  • Седмото небе
Тъкмо щях да питам каква е идеята за ползване на два Ш и се усетих, че ти си го написала.
Интересно ми е също дали Ани слага по два различни Ш и М от същите съображения? Аз да си призная никога не съм го правила. Слагам 2 пъти Ш традиционно, както и ползвам или само балсам, или маска, не знам защо, но никога не съм комбинирала. Също се чудя и ако може някой да ми каже защо-някои слагат олиа/серум по дължините и/ли крайчета и после кремообразни продукти? Каква е идеята на тази последователност? Крема може ли да “пробие” през филма, който малко или много все пак предния продукт прави върху косъма?

# 272
Аз тепърва навлизам в професионалната козметика и при мен всичко е още на принципа проба-грешка.  2 пъти ш Терапист ми утежнява, затова първия път слагам Вела ( защото такъв имам). Днес за първи път сложих и втора маска, защото усетих леко заплитане на краищата при изплакване, а тук четох, че при заплитане се слага хидратиращ продукт за да разплете.
Още не мога да различавам протеин от хидратация, следвам си моя си логика, която не знам доколко е вярна - ако пише че продукта е възстановяващ е протеин, хидратиращ си е хидратиращ

# 273
Аз пък никога не си слагам по два пъти шампоан, какво остава за два различни. И като ходя на фризьор също не разрешавам двойно поставяне. С децата ми също така процедирам.
Шампоан поставям сериозно количество и като чуя лешник се смея, дори и за Керастаз.

# 274
Vanessa DE, беше споменала, че слагаш пипер Кайен в маслената маска... Би ли споделила какъв ефект виждаш от това, освен загряване, т.е. забелязваш ли сгъстяване на косата...?
Аз също съм слагала преди години горчица на прах, но ужасно много ми пареше, чак болезнено...

# 275
Аз не съм много редовна с маските в корена за да кажа че има ефект.Насъбрах много тоници,ампули,маски за скалп преди измиване и наблягам на тях.Маслени маски слагам само по дължините последно време.Бях си направила и тинктура ли как се казва с ракия и пипера,но седи в шкафа,не и идва реда напоследък.

Да не е само спам,да споделя,че съм много доволна от новия плекс "Keraphlex".Днес си тонирах косата и вкарах и терапията.На първо четене мога да кажа че няма никаква разлика от Olaplex.Гледах един тест с двата плекса,Colorphlex и Fiberplex.Блондиране с 40% оксидант за 7 часа престой.Първите два плекса, косата не мръдна след измиване,ресане,дърпане,косата остана здрава без да се разтяга и къса.С Colorphlex обаче косата буквално се разпадна,докато я решеха кичурите се свличаха с гребена.Fiberplex беше малко по-добре.
Който ползва Colorphlex за силно изрусяване или блондиране да внимава много

# 276
Тониращ шампоан за руса и посивяла коса LOreal Silver Shampoo 1500 мл
Добър ли е ? Никога не съм го ползвала сега цената е ...добра 42лв.?!

# 277
# 278
  • Седмото небе
След вчерашния впечатляващ резултат реших да подновя маската Олео релакс. Обаче явно с промяната на опаковката има и други разлики. Моята е такава

А новата изглежда явно така

Дали освен очевидната разлика в цвета има разлика в текстурата и на формулата и ефекта?
Ако някоя от вас е имала/ползвала и от двете, ще се радвам да направи сравнение! Предварително благодаря!
Ама тия са ужасни значи! Дали има разлика и при  CC крема?
Скрит текст:
Довършвам такъв

А това е новия

Ако някой го има и има възможност ще помоля за снимка, може и на лични
С тия промени е много изнервящо! Как да си подновиш нещото като не знаеш дали не са го направили по-различно и вече не ти действа по същия страхотен начин?

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 10:12 от * SUPERGIRL *

# 279
Влизам да споделя,че получих комплекта за блондинки от коса бг,на керастаз.
В сайта е упоменато,че в комплекта има балсама от серията,но всъщност пристигна с включена маска-поне за мен,излезе супер изгодно!

# 280
  • София
Влизам да споделя,че получих комплекта за блондинки от коса бг,на керастаз.
В сайта е упоменато,че в комплекта има балсама от серията,но всъщност пристигна с включена маска-поне за мен,излезе супер изгодно!
Доволна ли сте от комплекта? Искам да го поръчам за майка ми и сестра ми, но се двуомя между този комплект и комплекта на Мароканойл за блондинки...
P.S. Аз съм с тъмна коса и нямам идея от продукти за русокоски Simple Smile

# 281
Нямам представа,току що получих комплекта.

# 282
Момичета, имаше ли доволни от вас от серията на Мароканойл за къдрици?

# 283
Промоция в Рибите:

# 284
Lollaa това е да.За проба комплекта става,но за продължителна употреба количеството на стъпка 2 се разминава с единицата,не е достатъчно,но не е проблем,така или иначе е пробен комплект.Сега ще поръчам по-големия комплект,стъпка 1х200мл и стъпка 2х400 и после само стъпка 2 ще поръчвам и ще я ползвам и като маска и преуош.Бях се засилила към най-големия комплект,но 500мл от стъпка 1 ми е страшно много,няма какво да я правя.Даже ще си поръчам цялата серия и при боядисване и тониране ще ползвам само нея.
Аз поръчах от тук https://www.ebay.de/itm/19-93-100ml-Keraphlex-Concentrat-Starter … 675.c100005.m1851

Общи условия

Активация на акаунт