Професионални серии за коса 143

• 43 377
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
Коя е тази маска?

# 466
  • У дома !
Здравейте! Тези комбинации добри ли са?

# 467
Здравейте, момичета. Имам чуплива, тънка и суха коса(но бързоомазняващ се скалп), която позанемарих последната година, покрай бременност и раждане. Резултатът е още по-суха, цъфтяща и неподдаваща се на контрол коса. Мисля да си поръчам серията на Kerastase Discipline,  с цел подхранване и изглаждане. Колебая се и за Marocanoil, изглаждащата серия. Бихте ли ми дали препоръка за продукти, които биха разрешили поне частично проблема? Косата ми не е боядисвана, преса ползвам рядко, но сешоар често.

# 468
Здравейте, момичета. Имам чуплива, тънка и суха коса(но бързоомазняващ се скалп), която позанемарих последната година, покрай бременност и раждане. Резултатът е още по-суха, цъфтяща и неподдаваща се на контрол коса. Мисля да си поръчам серията на Kerastase Discipline,  с цел подхранване и изглаждане. Колебая се и за Marocanoil, изглаждащата серия. Бихте ли ми дали препоръка за продукти, които биха разрешили поне частично проблема? Косата ми не е боядисвана, преса ползвам рядко, но сешоар често.
Като финиш мога да ти препоръчам Philip Kingsley бондера за цъфтящи краища и олиото Mythic oil.
Мисля, че ще ти харесат, защото заглаждат и помагат за цъфтежа.

# 469
Момичета, имам проблем със серума Терапист. Отворих го и колкото и да опитвам да натисна посредата излиза само от прозрачния серум. Дори като натискам само едната половина нищо не излиза. Аз ли правя нещо грешно или е от продукта ?

# 470
  • Седмото небе
А не трябва ли да се натиска и от двете страни към края едновременно? Поне преди с другите двуфазни серуми, които съм ползвала е било така... Иначе аз също много му се чудя още на този серум Терапист.
Ако успееш да се пребориш с опаковката или вече имаш впечатления, моля разкажи повече за продукта!

# 471
Моят серум Терапист го натискам в средата.

Изобщо за мен не съществува продукт, който да ми махне фриза при коса, сушена естествено или само със сешоар, но без четка. При естествено съхнене за фриз най-добър резултат ми дава CHI INFRA - Ш + Б + коприната. И всички тези коси, дето ни ги показват по рекламите са сушени от много опитни ръце и доста спрей за блясък се е излял по тях... някой ден ще си направя експеримента да ви покажа една и съща коса, мита и стилизирана с едни и същи продукти, но изсушена по 3 различни начина. Няма да повярвате, че е една и съща.
Скрит текст:
Ето това е резултат от сушене с финиши на ЧИ при мен, сешоар, четка и коса самоподстригвана последните 9 месеца... личи и, но толкова си мога засега, работя по въпроса!

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 08:00 от Agent Provocateur

# 472
  • Бургас/Пз
Агентче, с фриза не знам дали има начин за справяне. При мен дори и с преса и професионално изсушаване пак се появява. Sad
Завиждам благородно на рафтовете срещу теб 😘😘😘

Вчера си направих следния експеримент - Ш+М Inforcer на Лореал + коприната на Чи. Нищо друго не сложих. При сушенете ползвах новата четка но ОГ - мноооого ми харесай страхотна е. Накрая пръснах малко от финиша на Марокан. Добре, че го поръчах на такава добра цена от Парфимо иначе никога не бих го купила на реалната му цена.
Косата ми днес и страхотна. Подредена, без никакво заплитане в краищата, даже нямаше нужда от ресане. Супер витална и еластична, без да хвърчи. Доволна съм много Simple Smile
Ето я днес
Скрит текст:

Сега имам два въпроса:
1.Коприната на Чи има ли някакъв термозащитен ефект??
2. Финишът на Марокан може ли да се пръска на мокра коса и тогава да се суши или задължително е накрая след всички процедури на суха коса??

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 09:51 от ani_d

# 473
Ани, страхотна ти е косата ☺️ и да коприната на Чи има термозащита. Напоследък тя ми е голяма любов и ми е напълно достатъчна като финиш.

# 474
Това ли е коприната на Чи?

Скрит текст:

Поръчах я от Нотино за проба, заедно с:

# 475
Аз ги имам и трите бебета и на Biosilk най-добре ми се отразява на косата. Чи ми идва тежко (това с червената капачка), а Чи със златната капачка мирише страхотно, но не виждам никакъв ефект, освен ароматен.

# 476
  • София
При мен коприната на Чи водеше до почти катастрофални резултати, без значение от протокола преди нея. Пресушени, изпръхнали и заплетени краища, като в следващите дни до ново миене нещата ставаха все по-зле.
 Тествах я на косата на сестра ми - същият резултат. Накрая я подарих на руса девойка, която я ползва заедно с майка си - очаровани бяха. Ползват поредна опаковка от нея вече.
Бях се хвърлила на голямата опаковка преди време заради страхотните отзиви за нея тук. За щастие Чи имат мини опаковки на финишите си и съветвам момичетата, които нямат опит с марката, да пробват първо тях.

# 477
  • Бургас/Пз
Mamma_knows_best, да първото с червената капачка. Пробвай няколко пъти преди да купиш голяма опаковка. Ломбарди е права, не е за всяка коса. Примерно при мен, ако скоро съм се боядисвала не влияе добре, но като минат 2-3седмици от боята и ползвам протеинов или балансиран протокол, резултатът е прекрасен. С хидратиращи продукти не се разбира коприната на моята коса.

Viktoriai, много благодаря. За момента е в добро състояние и то цели три седмици след боядисване. Обикновено по това време започва да пада боята /ползвам безамонячната на Олиосета 6.0/ и косата става една такава никаква. Сега обаче е доста добре.

Момичета, имам ето това олио на Лореал, което се оказа пълна катастрофа, ако го слагам след измиване. Косата мигновено става на клечки и трябва пак да я мия. Дайте идея с какво да го смеся, че да го ползвам като Преуош?? С някакъв балсам или маска дали ще се получи. Нямам еластизайзър в момента, а не ми се искапда го хвърлям https://www.arlen.bg/product/8341/naturalno-olio-za-blyasak-pri- … nce-oil-70ml.html

# 478
Да попитам пристигна ли вече сешоара на Оливия Гардън на дамата която го поръча?
Как е като уред? Имаше ли четки в комплекта?

# 479
  • София
А аз да попитам ,това олио е на добра цена . Имате ли впечатления от него

Общи условия

Активация на акаунт