Професионални серии за коса 143

• 43 377
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за отзивите, дами, взех бебета, за да видя дали ще ми харесат,косата ми е руса, дано се разберем 🥰

# 481

слагам го изключително икономично на влажна коса - само така има някакъв приличен ефект

елена, силно ароматно, плътно и кератиново, идеално за много изтерзана коса

# 482
Да попитам пристигна ли вече сешоара на Оливия Гардън на дамата която го поръча?
Как е като уред? Имаше ли четки в комплекта?
r

Още го няма сешоара, предполагам утре ще пристигне. Задължително ще пиша!

С какви продукти миете след Еластисайзър? Хидратиращи или протеинови?

# 483
Source Essentielle Radiance Oil задължително се измива от косата или се нанася като преуош. Харесвам го много.

# 484
  • Бургас/Пз
Source Essentielle Radiance Oil задължително се измива от косата или се нанася като преуош. Харесвам го много.
На влажна коса ли го нанасяш?? Дали ще се получи на суха и да спя с него??

Бубанка, благодаря, на влажна пробвах, обаче не ми се получи, стана ми мръсна косата, едва изтърпях един ден и я измих.

# 485
ani_d,
то си е наистина преуош и няма нужда с друго да го смесваш. Просто не е описано коректно. Нанася се по дължините на навлажнена коса (да не е съвсем мокра), без корените. Не съм стояла с него повече от 15 или макс 30 мин. След това си продължаваш с шампоан и т.н.
Друг вариант е след балсам или маска, като стоиш пак около 5-10 мин макс и изплакваш хубаво.
Другото олио, което е хидратиращо от същата серия, се оставя на косата, но това - не.
Можеш да го пробваш след Ш на Marrakesh като единствена грижа и да видиш как ще се получи (като пак измиваш).

Парфюмче,
за косата, която описваш и нещата, които те притесняват, не мисля, че сериите, към които си се насочила са ок.
Сухотата и цъфтящите краища няма да се повлияят от тях. Приоритизирай какво искаш да третираш.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 13:19 от Аня Филипова 649504

# 486
Момичета, да ви питам кога миете косите? Когато вече са "зле", омазнени, мръсни, утежнени, сплескани? Или в деня преди да станат такива, когато все още изглеждат добре?

# 487
  • Бургас/Пз
Благодаря, Аня, знаех си, че нещо в описанието не е както трябва. Точно за боядисана коса е моето. Благодаря за идеята да го пробвам с Маракеш.
Като цяло забелязвам, че 2-3 седмици след боя, хидратиращите продукти ми действат прекрасно и край, след това само балансирани или протеинови са ми добре. Боядисвам се средно на около 8 седмици, така че скоро ще пробвам комбинацията.

# 488
Котенце, това което питаш го съобразявам спрямо социалните ми ангажименти Grinning
Обикновено мия косата на 2 дни, но ако няма да ходя никъде още 1-2 дни не я мия, не е чак толкова зле положението, просто мен си ме дразни.

Момичета, знам, че е писано за термото на Митик оил, особено от Анастасия Wink , но може ли още някое друго мнение от тип коса - средна гъстота, тънък косъм, боядисвам на месец-два и след всяко миене суша със сешоар. Преди 5-6 години го бях купила и тогава не ми хареса, много ми утежняваше, а бях руса, и го засилих при една приятелка, та се чудя дали сега ще е по-различно.
Ползвам основно цимент термика и коприната на Чи, обаче ми се иска да го пробвам. Ако се сещате къде има малки опаковки само на този продукт за поръчка също ще ми е много полезно да споделите.
За ориентир - Дисциплин ми сплесква косата и я прави разхвърчана, Нектарът я разхвърчава и я прави по-суха и се омазнява в същия ден, Хроноложист я правеше груба, суха и матирана.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 13:35 от Lollaa*

# 489
https://beautymall.bg/loreal-professionel/travyl-komplekti-loreal-professionel
Тук има травъл сетове с термото Митик.

# 490
Да, тях ги видях, но продуктите на Лореал не ми понасят на косата принципно, затова търся отделно, ако се продава. Иначе това ми е последният вариант.

# 491
Да питам, има ли някой с мнение за  тези две серии на TIGI bed head:

Може ли да се каже, че синята е хидратираща, а червената протеин?
Харесала съм ш+м от червената и само шампоана от синята, който да си комбинирам с Марокан с кафявата капачка, примерно? Или да взема балсам или маска от същата серия?

# 492
Синята не съм я ползвала, балсама от червената ми е любим, много често го поръчвам. При положение че моята не обича протеин бих го определила като балансиран.

Кажете моля четки за разресване на косата ( ТангълТийзър ползвам сега , но искам да пробвам нещо различно ) за дълга суха коса, склонна към заплитане и накъсване ( тоест изключвам естествени глигански косми )

# 493
  • София
То травъл сетовете са 20лв ,колкото е термото в пълен размер.

Аз сега втори път го ползвах. На първото използване ми дойде доста тежко, измих се с Абсолют рипеъра  Ш+М и после и това термо,направо до вечерта ми беше мазна. Сега го ползвах с по лека серия при измиването, сложих по малко количество и е една идея по добре, но определено няма да го довърша с кеф и няма да е покупка,която ще повторя.

# 494
Момичета от къде купувате Shu Uemura ДПШ? Намирам го от бг сайтовете само в Notino и Make up, като във втория излиза по-изгодно :
https://makeup.bg/product/273093/#/option/1210000/
Надеждно ли е от там да се вземе...?

Общи условия

Активация на акаунт