Професионални серии за коса 143

• 43 364
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
Ех, жалко, че не ти е харесало... Но можеш да го изхабиш и като терапия, преди измиване, то нали имаше и такова приложение? Пробвай.

То травъл сетовете са 20лв ,колкото е термото в пълен размер.

Аз сега втори път го ползвах. На първото използване ми дойде доста тежко, измих се с Абсолют рипеъра  Ш+М и после и това термо,направо до вечерта ми беше мазна. Сега го ползвах с по лека серия при измиването, сложих по малко количество и е една идея по добре, но определено няма да го довърша с кеф и няма да е покупка,която ще повторя.

# 496
Не е като да не съм видяла, че са по 20лв, просто ми писна да подарявам и изхвърлям. Все пак работя за парите си, предполагам и повечето от вас.
Споменах и че продуктите на Лореал не ми понасят...

# 497
  • Варна
Момичета от къде купувате Shu Uemura ДПШ? Намирам го от бг сайтовете само в Notino и Make up, като във втория излиза по-изгодно :
https://makeup.bg/product/273093/#/option/1210000/
Надеждно ли е от там да се вземе...?

Надежден е сайта да въпреки,че аз лично Шу от там не съм купувала. Купувах от Английските сайтове предимно....Сега ще е от немски и испански. Адски загубена работа е тоя брекзит.

# 498
Лола моята коса е слабо третирана, в добро състояние, боядисвам дължини 2 пъти годишно, нормален косъм и гъстота, склонна към фриз, на мен си ми харесва, прави ми косата мека и подредена. Ако се прекали естествено може да утежни заради маслата, 1-2 лешника за моята коса с дължина до бюста са окей.

# 499
Да питам, има ли някой с мнение за  тези две серии на TIGI bed head:

Може ли да се каже, че синята е хидратираща, а червената протеин?
Харесала съм ш+м от червената и само шампоана от синята, който да си комбинирам с Марокан с кафявата капачка, примерно? Или да взема балсам или маска от същата серия?
Имах и двете серии паралелно. Шампоана от синята сетия ми утежняваше, стоеше по-силен от червения. Но балсамите са идентични откъм консистенция и действие, като тук няма такова разграничаване, че единия е протеин, а другия хидратация. При мен синия е слаб вариант на червения. Синия= нищоправещ.
Каква ти е косата? За изрусена, тънък косъм синята серия не ми е ок- шампоан утежнява, балсам нищо не прави.
Червения шампоан измива и хидратира добре, балсама- хидратира страхотно ❤️ маската от червената серия не ми хареса.

# 500
Руса мама,
Косата ми е с нормален косъм, изрусена на ниво 9.
Благодаря много за изчерпателния отговор.
Значи червения ш+б би бил добър вариант?
Сега поръчах и Dumb Blonde да пробвам.
Следващия път ще взема червените 😊
Да питам, има ли някой с мнение за  тези две серии на TIGI bed head:

Може ли да се каже, че синята е хидратираща, а червената протеин?
Харесала съм ш+м от червената и само шампоана от синята, който да си комбинирам с Марокан с кафявата капачка, примерно? Или да взема балсам или маска от същата серия?
Имах и двете серии паралелно. Шампоана от синята сетия ми утежняваше, стоеше по-силен от червения. Но балсамите са идентични откъм консистенция и действие, като тук няма такова разграничаване, че единия е протеин, а другия хидратация. При мен синия е слаб вариант на червения. Синия= нищоправещ.
Каква ти е косата? За изрусена, тънък косъм синята серия не ми е ок- шампоан утежнява, балсам нищо не прави.
Червения шампоан измива и хидратира добре, балсама- хидратира страхотно ❤️ маската от червената серия не ми хареса.

# 501
  • София
Не е като да не съм видяла, че са по 20лв, просто ми писна да подарявам и изхвърлям. Все пак работя за парите си, предполагам и повечето от вас.
Споменах и че продуктите на Лореал не ми понасят...

Ако продуктите на Лореал не ти понасят, не си го харесала преди но и не искаш да подаряваш/изхвърляш, защо въобще се интересуваш от него?
По-добре не рискувай.
Пробвала ли си термото на олиосета или напура, ако керастазките не действат добре?

# 502
Ами състоянието на косата ми е променено, откогато последно съм го използвала, като гледам опаковката му е различна, вероятно и формулата. Стана ми интересно, защото има много почитатели, преди години не беше съвсем така.
Напура също бях пробвала в горе-долу същия период, но не си спомням дали ми беше харесало. Олиосета не съм пробвала. Керастаз харесвам само цимента.

# 503
Може ли мнения за Бонбонената терапия на Brave new hair? Има ли доволни?

# 504
Lollaa*,
Mythic oil крема няма нищо общо с термика Ciment. А и спрямо ориентира как са ти действали другите, той с тези масла и влагата в тоя сезон най-вероятно ще ти бухне косата. Не, че е лош, но няма и никакъв по-интересен състав, да не говорим и че при издухване със сешоар няма потенциал. Повече е за преси сякаш.
По-вероятно е да ти пасне нещо с протеин.
Аз заглеждам някакъв продукт на Neuma и май ще го поръчам: https://www.zlatnaribka.com/neuma/termozashtiten-hidratirasht-se … ice&order=ASC, не звучи зле.
Прекалих последно време и съм си обещала повече нищо да не купувам! До края на годината...

# 505
Благодаря за конструктивния и реално полезен коментар, както винаги Аня!
Да, знам, че нямат общо с цимента, търся продукт, който да е различен от него, да си ги редувам 😄
Преса не ползвам вече поне 2 години, 2-3 в годината маша, през останалото време сешоар само. Искам да си правя повече прически последно време, но точно ми е дръпнала косата, а ми трябва дължина за лятото. После ще я режа, ще стане рижава и ще правя прически😄

# 506
Здравейте, правих си маска с бадемово масло, макадамия, пшенично масло, зехтин и черно ямайско рици ово масло. Измих после с дълбокопочистващия шампоан на Chi,а миналата седмица като си правих пак - с Wella Enrich. И двата пъти косата не се измива добре и стои като мазна. Защо се получава така и моля, посъветвайте ме с какъв шампоан да я измия другия път.

# 507
Здравейте, правих си маска с бадемово масло, макадамия, пшенично масло, зехтин и черно ямайско рици ово масло. Измих после с дълбокопочистващия шампоан на Chi,а миналата седмица като си правих пак - с Wella Enrich. И двата пъти косата не се измива добре и стои като мазна. Защо се получава така и моля, посъветвайте ме с какъв шампоан да я измия другия път.

Явно не отмиваш добре маслата. Колко пъти нанасяш шампоан? С два пъти шампониране би трябвало всичко да се отмие, ако не, значи си намазала прекалено много масло по косата. А това само в корените или и по дължините си нанасяла? Аз също трудно отмивам масла от дължините, затова слагам по много малко.

# 508
А измиваш ли два пъти с шампоан , след това? Мисля, че от там идва проблема.
Кажи по колко масла слагаш, може вярно да са много?

Едит: с Пийч сме писали заедно.
И май не с дълбокопочистващ след маската с масла? С него е хубаво веднъж-два пъти в месеца, но не и в деня, в който правиш маслената маска.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 17:26 от Mamma_knows_best

# 509
Веднъж измивам. Навик ми е само по веднъж да сапунисвам.
А за маслата - малко на око, в корените и по дължините.

Общи условия

Активация на акаунт