Професионални серии за коса 143

• 43 360
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
И аз имах такъв проблем, пробвах първо с балсам само да измия и след това с шампоан . По този начин успях да отмия Blush , пробвайте другият път Simple Smile

# 511
Момичета от къде купувате Shu Uemura ДПШ? Намирам го от бг сайтовете само в Notino и Make up, като във втория излиза по-изгодно :
https://makeup.bg/product/273093/#/option/1210000/
Надеждно ли е от там да се вземе...?

Надежден е сайта да въпреки,че аз лично Шу от там не съм купувала. Купувах от Английските сайтове предимно....Сега ще е от немски и испански. Адски загубена работа е тоя брекзит.
Благодаря, както винаги се отзоваваш с отговор 😊. И сега въпросът ми може да ти се стори тъп, но защо от чужди сайтове, по-изгодно ли е от тях?

# 512
Кигато отмивам масла, първо слагам шампоан на “сухо”, разтривам хубаво и след това добавям вода. Измиват се идеално.

# 513
  • Варна
Отговорът е да и не само за Шу. Не съм стисната,но парите си ги изкарвам сама и определено не ги бера по дърветата. Цените в нашенските сайтове обикновено ги наричам безобразни Grinning. В чуждите сайтове често има намаления,че и допълнителни кодове. Последно ДПШ на Шу специано купих от ибей/рисковано е пазаруването от там/ 980мл. за 30 паунда. Иначе по черен петък маските в Локфантастик излизаха 54лв.
В Белфаер са много изгодни големите разфасовки , често правят 10% намаление и доставката е безплатна за продуктите на марката.
ДПШ на ШУ

ето ти го ДПШ за 25 паунда с код за намаление,но не знам как ще стои въпроса с доставките от острова в дадената ситуация и след нова година.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 23:08 от prinzesata

# 514
Веднъж измивам. Навик ми е само по веднъж да сапунисвам.
А за маслата - малко на око, в корените и по дължините.
Мий два пъти с шампоан и няма да имаш този проблем 😊
Първото нанасяне на шампоана премахва замърсяванията, а втората доза – третира косата и я повлиява според особеностите и силите на козметичния продукт. Ето защо е добре да се нанася по два пъти.
Аз го правя от години и направо ми промени живота 😊

# 515
Prinzesata абсолютно съм съгласна. Парите са възнаграждение на труда ни, който първо ние трябва да уважаваме, съответно и парите. Не съм купувала от други сайтове /заради риска/ за това питам.
Линка не ми се отваря 🙄

# 516
  • Варна
Линкът е към .lookfantastic.com и няма идея защо го филтрира форума. На първа страница има цял чаршаф с проверени чуждестранни магазини.

# 517
Лола, ако те интересува Олиосетата термо, кажи, ще ти отлея да пробваш... да не купуваш само. Не е лоша честно казано, не знам още за термозащита, аз я смесвам с Цимента или Генезис, и не мога да преценя все още, ама за блясък е голяма работа.

# 518
  • На черешатааа
Скрит текст:
Момичета от къде купувате Shu Uemura ДПШ? Намирам го от бг сайтовете само в Notino и Make up, като във втория излиза по-изгодно :
https://makeup.bg/product/273093/#/option/1210000/
Надеждно ли е от там да се вземе...?

Надежден е сайта да въпреки,че аз лично Шу от там не съм купувала. Купувах от Английските сайтове предимно....Сега ще е от немски и испански. Адски загубена работа е тоя брекзит.
А да споделиш как ще  ги довлачваш от испанско до Бг, ако може Flowers Hibiscus Heart

# 519
# 520
Никой ли няма мнение за бонбонената терапия?

# 521
  • София
Здравейте,

По какво се познава дали един шампоан е дълбокопочистващ? Трябва да пише purifying/clarifying? Нещо конкретно в състава ли да гледам?

# 522
Имам нужда от съвет. Моята коса я боядисвам от доста години тъй като съм много побеляла (не от годините, а от силно преживян стрес....). Винаги съм ходила на фризьор, никога в къщи. Съответно цветът е страхотен, но да не задълбочавам Simple Smile. Та въпроса ми е, че от определено време насам започна да ми се "чупи" самият косъм. Ползвам професионален шампоан и балсам (Пол Мичъл), масло или термокрем.. Но се чудя косата от хидратация или протеин има нужда или от някакви масла, знам ли... Ще се радвам ако споделите мнения Simple Smile. Иначе, между другото косата пък ми изглежда доста добре, но това чупене.... Sad

# 523
Никой ли няма мнение за бонбонената терапия?
Като видях този пост и коментарите, май не е нещо уау... Вече не съжалявам, че не я поръчах. И май не е за изстрадали коси.
https://www.instagram.com/p/CJDexP2jL37/?igshid=hh8ojuylr2q3

Редактирам се, видях, че пише бонбонената терапия... А аз пиша за коледната кутия на Brave new hair, но го оставям тук, ако някой друг се интересува.

За бонбонената терапия https://www.instagram.com/p/CFhZhxFFqAq/?igshid=wkyoanyxizbn
Според мен е хубава.
Аз имах тестер на сладкото за коса, мирише у-н-и-к-а-л-н-о ❤️

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 11:37 от Mamma_knows_best

# 524
  • София
Момичета след ампулата Про Лонгър имате ли нужда/слагате ли М или Б? Съвет за финиши след нея ще ми бъдат полезни ❤️.

Общи условия

Активация на акаунт