Професионални серии за коса 143

• 43 334
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Prinzesata, много ми помагаш, като ориентир в мъглата си ми. Ще дебна и аз за някоя оферта, че от втората година с това "тънко" майчинство да видим дали няма да мина на "Бочко" 🙄
Merphala, аз от тук разбрах кой е ДПШ на Shu Uemura, иначе и аз не знам какво точно трябва да пише.. Може би Дълбоко почистващ шампоан 😊

# 526
Мишчица,
Продукт без отмиване или термо, ако ще ползваш топлинни уреди, е достатъчно. Няма нужда от маска и/или балсам, които да oтмиваш след ампулата.
След като нанесеш ампулата - също изплакваш.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 12:12 от Аня Филипова 649504

# 527
След ампулата Про лонгър не слагам маска/балсам и залагам на серум за крайчетата и термозащита с превес на хидратацията като Екстеншънист примерно. Вчера пробвах маската Про Лонгър след дпш (нова маска винаги след дпш тествам) и бих казала че съм доста доволна. Косата ми е плътна и стегната, усетих маската като балансирана към хидратираща. Следващия път ще я комбинирам с ампулата и ще видя как ще е ефекта.
Въпрос към ползващите бондера на ФК - усещате ли леко засушаване и изостряне на крайчетата от него? Налага се да сложа масло след него на суха коса, за да ги омекотя, не ми се беше случвало скоро това та мисля че е от него.

# 528
  • София
Peach, Аня мерси момичета. На веднъж ли ползвате ампулата? На мен ми се струва че е огромно количеството, и мисля да го разделя на 2 или 3 пъти.

# 529
Да питам пак. След еластисайзър с какви продукти трябва да се мие?
Имам серията Терапист, Блонд Абсолю лилавия ш, Вела за блясък
Маски имам Терапист и Вела за блясък
Със сешоара ще пристигнат и Ш и Б на John Frieda с перли, но предвид цената не смятам, че ще е нещо кой знае какво

# 530
Аз поливам с концентрата, защото имам него. Слагам на око и предпочитам да го ползвам повече като преуош.

# 531
Момичета, сешоара ОГ дойде! Има четки, едната е 35, другата 55

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 18:40 от bubanka

# 532
Ам нещо не съм впечатлена от четката марокан ,ако не съм сложила хубав финиш ,ни блясък ,ни изправена ще е ,мн голяма не е удобна за изсушаване ,а за разресване еми макадамията е страхотна в това ,може би кръгла ОГ ще е следващата ,която ще пробвам . Поръчах бонбонената терапия ,като прочетох ,че е "като олаплекс" ,и налапах въдицата... Joy

# 533
А ползвате ли четки с изкуствени влакна и глигански косъм за придаване на блясък и лесно разресване?
Искам да си купя такава, но се чудя има ли смисъл?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 18:28 от Lale_Lili

# 534
От четката на Марокан и аз не съм супер очарована, по-натам ще си купя ОГ, да видим тя как ще е.
Имам за разресване на Лейбъл М с влакна, уж не трябваше да ме скубе, ама направо ми къса косата😄 Иначе приглажда к косата изглежда малко по-лъскава Simple Smile

# 535
Извинете за плоската четка на Марокан ли говорите или за кръглите?

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 18:26 от Lale_Lili

# 536
Мокра коса разресвам с гребен на Mакадамия, който се води с инфузия от масло.
Скрит текст:
При сушене ползвам четка на Ikoo.
Скрит текст:
Когато е почти суха, оформям с кръгла четка на Moroccanoil. Взех си 25мм, защото имам 45мм на друга марка. Много се чудех дали няма да ми е малка, но се оказа, че ми е доста удобна.
Скрит текст:
Сега обмислям 45мм на Olivia Garden, защото старата ми, която е с този размер, не е хубава и доста ми накъсва косата.

# 537
Аз за втори път изпробвах сета на Олаплекс ( 4,5 и 6), но този път без преуоша. Реших, че ще ми дойде твърде на често през миене. Тааа косата ми стана разкошен разкош. И неочаквано за мен има обем и една плътност на косъма, сочност, отделно си има и блясък ☺️ Много съм доволна 🌸

# 538
Аз говоря за кръглата 55мм.

# 539
Здравейте момичета. Купих импулсивно един шампоан, pre-treatment, и сега се чудя какво взех и как да го ползвам.. Давам линк, ако може някой да ми даде подробности.
https://keratherapy.com/products/collections/professional-treatments/clean-start/

Общи условия

Активация на акаунт