Професионални серии за коса 143

• 43 322
  • 781
  •   2
Отговори
# 540
ДПШ си си купила,и то много хард.Можеш да го ползваш преди боядисване,пигментите ще навлязат по-дълбоко и ще се задържат по-дълго

# 541
Леле, Ванеса, наистина ли! Само преди боядисване, така ли? А какво ще кажеш за това.
https://www.allbeauty.com/gb/en/1088429-chi-maintain-repair-prot … k-treatment-946ml. Това е за задържане на цвета, нали?Влязох в сайта за една боя на Фито и приключих с куп неща, които дори не знам защо накупих..

# 542
  • Варна
https://makeup.bg/product/273093/?utm_source=facebook.com&ut … 0GIHcLRiJqa-YzWTU

малка разфасовка ДПШ на ШУ на страхотна цена

# 543
Леле, Ванеса, наистина ли! Само преди боядисване, така ли? А какво ще кажеш за това.
https://www.allbeauty.com/gb/en/1088429-chi-maintain-repair-prot … k-treatment-946ml. Това е за задържане на цвета, нали?Влязох в сайта за една боя на Фито и приключих с куп неща, които дори не знам защо накупих..
Това е вид маска заключваща цвета.Вероятно е с ниско Ph и запечатва косъма,така задържа цвета.Агентчето е по Chi марката,тя ще се изкаже по-компетентно.
Сетих се,че показания ДПШ можеш да го ползваш с някаква терапия или любимата ти маска,според мен много добре ще ти се получи,тъй като отваря кутикулите и всички съставки ще навлязат по-дълбоко.Гледам че го ползват преди кератинова терапия

# 544
Това е вид маска заключваща цвета. Вероятно е с ниско Ph и запечатва косъма, така задържа цвета. Агентчето е по Chi марката, тя ще се изкаже по-компетентно.
Точно това е Simple Smile
Забърсах го и аз миналата седмица, пристигна преди няколко дни - само го разпечатах да го помириша, още не съм го ползвала. Има чудесни ревюта! Това е стъпката след боята и шампоана:
Step Five: Process at room temperature for 15 minutes. Rinse until the water runs clear and apply CHI Infra Color Lock Treatment for 5 minutes and rinse.

Общо взето всяка една марка произвеждаща бои за коса има аналогичен продукт.
Аз имам и подобен на Wella, защото се боядисвам с Колестон МЕ+:
Wella Professionals Service Color Post Treatment
https://www.wella.com/professional/en-US/hair-care/color-service … tment#/?_k=kco0uf

Този тип продукти освен след боядисване ги слагат и в сместа с която тонират косата:

A Joico-то, който коментирахме наскоро също е много подобен:
https://www.joico.com/pro-care/k-pak-hair-repair-system/
Step 2 - K-Pak Cuticle Sealer 1000ml
Smoothes and tightens the cuticle, locks in curls and color, and reduces pH swelling to restore hair back to its natural state of pH level 4.5 to 5.5. Cuticle is locked down and sealed, while diminishing raised or swelled cuticles.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 23:17 от Agent Provocateur

# 545
  • Седмото небе
A дали това е такъв аналогичен запечатващ продукт:

https://www.arlen.bg/product/15519/losion-za-podchertavane-na-ts … sealer-210ml.html

# 546
Supergirl - да! Абсолютно!

Само дето е в абсолютно непрофесионалната разфасовка от 200 мл за разлика от чудовищата по литър на CHI, Joico и Wella и излиза няколко пъти по-скъп от тях.

# 547
Агент, благодаря. А дали замества маската/балсама изцяло? Или след него да слагам?

# 548
  • Седмото небе
Агент, благодаря!
Цената особено като е с едни -20% ще стане по-приятна. На мен не ми пречи много, че е 200 мл. Аз мисля да го взема с идеята да го ползвам веднага след боядисване (когато започна отново скоро) и на следващото миене да речем. За след това имам безсулфатния ш-н и стандартния б-м от серията, който мисля ще ми е достатъчен. И като се има предвид, че поне преди се мацах през два месеца, което прави около 12 употреби на опаковката да речем, мисля че като за една година ми се връзва добре.
По принцип съм фен на голееемите опаковки, защото са в пъти по изгодни от малките, но такива грамадни количества ме затормозяват. А ако не ми допадне продукта да се и чудя как да се отърва от него... Та този ще да е...
Друго на което съм хвърлила оЧо е, ако някога имам възможност да си взема този продукт на Лореал

Понеже (ама не ме бийте с камъни) го спрягат като аналог на К водата. За нея специално без проба едва ли бих се метнала на голяма бутилка, че и с такава цена. На мен блясъка и гладкостта винаги са ми малко, та такива продукти пробвам винаги с кеф.

# 549
Агент, благодаря. А дали замества маската/балсама изцяло? Или след него да слагам?
Зависи от косата ти - при моята тънка коса тези продукти са си пълноценен заместител на балсам/маска и ако сложа 2-ри продукт има голям шанс да ми утежни ( ако не е нещо толкова леко като водата, която коментираме по-долу!). НО по-плътна и по-суха коса би понесла и 2-ри балсам. Зависи и от моментното състояние на косата, и от сезона, и от наличните продукти. Не може и не трябва да се генерализира!

Агент, благодаря!

Друго на което съм хвърлила оЧо е този продукт на Лореал:

Понеже (ама не ме бийте с камъни) го спрягат като аналог на К водата. За нея специално без проба едва ли бих се метнала на голяма бутилка, че и с такава цена. На мен блясъка и гладкостта винаги са ми малко, та такива продукти пробвам винаги с кеф.
Няма за какво Simple Smile

И (сега хвърлете камъните) понеже не само имам този продукт и не само съм сравнявала състава му с К-водата на Керастаз (95% идентични) тук във форума и понеже след като ме освиркахте пратих съставите на професионален химик да ми даде професионално мнение мога само да го препоръчам с две ръце, както вече съм правила Wink При мен е на цена $9.99 в кварталната дрогерия и под $9 на Амазон...
https://www.amazon.com/LOreal-Paris-Lamellar-Moisturizing-Treatment/dp/B07X6HCLK2

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 16:18 от Agent Provocateur

# 550
Агент, поразрових се малко и изглежда, че към момента въпросния продукт се реализира само на вашия пазар. Никъде в Европа го няма, а ако го поръчам от САЩ ще стане по-скъп от K-water Grinning

# 551

фриз контрол и т.н. ... някой дали има да е ползвал този серум?

# 552
Някой по-нагоре беше споменал, че е недоволен от четката на Марокан, но коя по-точно- кръгла или плоската ?
Имам плоската и я харесвам повече от тенгъл тийзъра ми, макар че последната вече е на 6 год.
Бодличките на плоската са дълги и гъвкави, което позволява да навлиза дълбоко в кичурите коса.
Рядко се сресвам без олия, но дори тогава се справя идеално.
Условието, което спазвам е да реша винаги отдолу нагоре.
Имам дълга, сравнително гъста и чуплива коса.
Да питам дали може с тази плоската да се суши косата със сешоар ? Не знам защо останах с такова впечатление, засега не посмях да пробвам. Ако може ще е идеално за пътувания само с една четка.

Ъпдейт :
Сега потърсих информация, да си отговоря сама- да, можело да се изправя с нея.
Искрица е дала отзив в друга тема 🤗

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 11:15 от nneellyy

# 553
  • Стара Загора
Комплекта на Moroccanoil Color Continue: Шампоан, 250 мл + Балсам за коса, 250 мл + Спрей Protect& Prevent, 50 мл пак е наличен в емаг и то на цена от 29,99 лв. Поръчах го, само дано не е с изтекъл срок на годност. Някой ако го е поръчал предния път и го е получил, би ли споделил дали всичко е наред.

# 554
За всички, които имат интерес към Олаплекс - в момента има страхотни намаления в makeup.bg. Поръчах си 3 и 0.
6цата и олиото са на по 35лв.

Общи условия

Активация на акаунт