Професионални серии за коса 143

• 43 315
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
Sany, комплектът на Марокан вече е 36.99 + доставка .. да кажеш как е..

# 556
Кажете малко повече за Олаплекс 6 моля? Как го ползвате?

# 557
Кажете малко повече за Олаплекс 6 моля? Как го ползвате?
6цата не съм я използвала, но се води стилизиращ крем преди сушене за подхранване и обиране на фриза.
Не е истина, преди минутки купих 3ката за 35 лв, в момента в сайта е 47 лв 🤔.

# 558
Агент, поразрових се малко и изглежда, че към момента въпросния продукт се реализира само на вашия пазар. Никъде в Европа го няма, а ако го поръчам от САЩ ще стане по-скъп от K-water Grinning
Тадааа https://www.ubuy.co.de/en/catalog/product/view/id/17346567/?variation=B07X6HCLK2
Ако се регистрираш за бюлетина ще получиш 15% отстъпка за първа поръчка.

# 559
  • Стара Загора
Sany, комплектът на Марокан вече е 36.99 + доставка .. да кажеш как е..
Кристал, все още си е на 29,99 лв. Ето - https://www.emag.bg/podarychen-komplekt-moroccanoil-color-contin … 1_wow_deal_widget
Може друг комплект да си видяла. Доставка има да.

# 560
  • Варна
Цените в макеъп са си такива....Играят нагоре-надолу за минути. Аз се снабдих с брустер за блондинки за 61лв. това си е 5лв.на доза-просто няма такава цена никъде. Имам цяла кутия концентрати Олео южън,а двете са трепач комбинация. Брустерът генезис е на същата цена и много му се чудя и на него......
За Олаплекс 6.....Хубав финиш е. Плътна кремообразна консистенция,лесно се нанася и дава мекота и блясък. Може да се ползва без проблем и на суха коса за приглаждане. Ароматът му е трепач. Само тая грозна ефтинджос опаковка ме дразни както и при другите неща на марката.

# 561
Е не... Олаплекс 6 вече е 47 лв Frowning

# 562
sanyy,
поръчах и получих комплекта, който ти сподели миналата седмица. Не съм го проверявала за срок, но познавам серията и всичко си му е наред.

* SUPERGIRL *,
благодаря и на теб, че сподели промоцията на финиша Moroccanoil в parfimo. И него го получих, тествах го - нямам забележки.

Ани Банани,
да са ти честити новите придобивки и да споделиш на практика как се е справил сешоарът.
Иначе за еластисайзъра - няма такова нещо като "трябва" след него. Може и протеинова, и балансирана или хидратираща серия. При първия вариант, той ще прадпази косата от евентуална сухота заради протеина и ще е "по-гостоприемен" за него, при последния - ще е масивна хидратация за косата. Водещо е какъв ефект търсиш.
Лично за мен този продукт е загадка и не съм от феновете му.

# 563
Сешоара е страхотен, на дъщеря ми косата стана много добре, имаше обем, блясък, супер! При мен обаче не се получи много много, косата ми не е пригладена и хубаво оформена, както с въртяща Ровента например. Техниката ми на сушене е меко казано отчайваща и се надявам с времето да се подобри.
Гледах едно клипче на Зейнеп в Ютуб, толкова лесно изглеждаше, а и толкова красиви вълни се получиха... някой ден се надявам и аз да си ги правя 😊

Еластисайзър използвах с Терапист, че последно време само с Терапист се мия и да мога да сравня. Ами както с него, така и без него, промяна няма. Следващия път ще го пробвам с наличната Вела, ако пак е така изобщо няма да си взимам голяма разфасовка

# 564
Само да кажа,че в make up им намаления и на Shu eumura. ДШП излиза изгодно.

# 565
Момичета,за пръв път се боядисах. Нямам киселинен шампоан, с какъв е добре да мия косата ,за  да се задържи цвета по-дълго време. Имам на Керастаз за боядисана коса, и серията hronologist. Другите ми са насочени срещу косопад?

# 566
Галена, за боядисана коса използвай.
Поръчах комплекта на марокан за боядисаната коса, че и една дружка подведох .. да видим! Joy

# 567
  • София
Еее тъкмо си бях обещала да не поръчвам нищо и сега отмъкнах бустера за блондинки и комплекта на мароканойл

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 13:50 от Мélisande

# 568
Дами този продукт на Марокан мнения ?!?
https://www.emag.bg/serum-moroccanoil-smooth-blow-dry-za-termich … earch-Action=view

Това също ми е в Уишлиста .. Sérum Cicanuit Hair Serum
https://www.kerastase-usa.com/collections/blond-absolu/serum-cic … t-hair-serum.html

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 14:46 от Casual

# 569
Уникална комбинация дава смесването на olaplex #6 с olaplex #7. И то на супер изтощена, обезцветявана коса. Остатъците от краищата на косата ми, макар и къса, са обезцветени. Буквално умрели. Но ми свиди да ги премахна, защото почти успявам да си прихвана или вържа късата коса с помощта на точно тези умрели краища. Стискам зъби и чакам още няколко месеца да израстне здравата ми коса, която правя руса ниво 10 -11 само със суперизсветляваща боя и 12% оксидант и е страхотна и на цвят и на вид . И режа тези грозни краища, а дотогава - ще ги запълвам Simple Smile Та - днес открих тази страхотна комбинация на двата olaplex-a #6+#7. Нанесох на измита, добре подсушена коса, т.е. - оставила съм съвсем малко влага - и  #6 + #7. Дори без страх използвах изсушаване - имам четка ikoo + топлина естествено. Божествен финиш Hands V

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 00:03 от Anelia Dimitrova 649961

Общи условия

Активация на акаунт