Грозен мъж

• 19 685
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
Май красотата е като поговорката " По дрехите посрещат", което си е плюс, но ако го няма другото..пак те изпращат.

# 211
Що спорите? Grinning
The Stranger е мъж и си казва, че само красива жена му трябва. Нищо друго в нея не търси.
Такива са му нуждите. Има и такива мъже. Даже са доста.

# 212
  • Агент под прикритие
Хубавата опаковка продава стоката, докато я отвориш и видиш какво има в действителност вътре. За съжаление, много опаковки продават стоките в днешно време, но докато има клиентела за такава стока, ще я има и нея. Simple Smile

# 213
  • София
И пак се врътна мотивът, че красивата жена е без съдържание...

# 214
  • Агент под прикритие
Има ли съдържание или не, какво е и т.н. става ясно, като се отвори опаковката. Дотогава може само да се гадае...

Практиката показва, че хора, на които всички пробиви в живота са направени благодарение на външния им вид, който те умело и с пълно съзнание са използвали, обикновено наистина няма какво друго съществено да предложат.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 19:13 от Phoenix Wright

# 215
И пак се врътна мотивът, че красивата жена е без съдържание...
Тц, не!
Просто малцина имат късмета!
Повечето бленуват да развържат панделката Simple Smile

# 216
  • София
Финикс, красивата жена не е вафла - можеш да прецениш за 3 до 5 мин за съдържанието.
После си преценяваш искаш или не искаш и какво искаш.

Тези с вид и кариерно развитие не са съвсем прости, даже са много хитри.

# 217
  • София
Един мъж може да е гениален колкото си ще, но ако е грозен, сори. Исках И хубави деца и затова си избрах хубав и умен мъж.

# 218
  • Агент под прикритие
Финикс, красивата жена не е вафла - можеш да прецениш за 3 до 5 мин за съдържанието.
После си преценяваш искаш или не искаш и какво искаш.

Тези с вид и кариерно развитие не са съвсем прости, даже са много хитри.
Наясно съм.... Simple Smile

# 219
  • София
Ако не щеш да раждаш - става ли гения или пак не?

Знам, че си наясно, Финикс

# 220
  • София
Пак не става, сори, ако се сметне за дискриминация, ама насила привличане не става.

# 221
  • София
А, ако те привлече с нещо?

# 222
  • София
С какво? Ох, май не съм най-подходящият човек за питане.

# 223
  • Агент под прикритие
Мен ми е интересно как доста хора се втрапончват в някакви относителни неща, като външен вид, ниво на интелект и други ей такива абстрактни.

Психологията отдавна е открила пет основни качества, които имат значително по-голямо значение за това как в практиката един човек ще бъде приет и ще се реализира в обществото като цяло (т.н. the big five personality traits) от кое да е друго качество и нито едно от тези качества не произлиза от интелект или някое от горните абстрактни качества.

В крайна сметка, всеки сам си решава за себе си, заедно с последствията.... Simple Smile

# 224
  • София
А тези биг файв не са ли абстрактни? Не ща тъп и грозен мъж! Не ща! Пък какъвто ще да е биг или небиг файв или тен!

Общи условия

Активация на акаунт