Грозен мъж

• 19 676
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
Последното нещо с, което би ме впечатлил мъж е сладникава физиономия и мускули.
Общото между мъжете с ,които съм била е - харизматичност, чар, интелект,хумор и не на последно място отношение към мен и заобикалящата ги среда.

# 31
Аз не мога да съм с грозен мъж. Това е моето мнение, да се запиша за статистиката.

# 32
Без да влизам в излишни полемики колко е относителна красотата и колко други качества са по-важни, отговарям - не. Никога с такъв, който аз не съм харесвала, а по стечение на обстоятелствата са отговаряли на някакви общоприети критерии за привлекателност.
Младежът на първата и втората снимка един и същ ли е? Важно е на теб да ти харесва, какво те интересуват другите?

Edit: аааа бивш, ами какво те интересува изобщо, нали е бивш? Махни му снимката на момчето

# 33
  • някъде в орбита...
Били ли сте с не толкова привлекателен мъж? ...ами не толкова мускулест...
Не че нещо, но за мен колкото повече мускули, толкова по-далеч е от "привлекателен" Smirk

Женен ли е?
Име, адрес, телефон, фейсбук, може ли?
Хехехе, добре искаш, ама кой превари, той завари Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 34

Като стана въпрос за грозни и красиви...
Истината говори чрез детските уста.

Цитат
Цял живот ходи на фитнес и се помпа... като най-грозните.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 20:07 от Как' Сийка

# 35
Ох, много пъти съм го слушала и всеки път се хиля Joy

# 36
Горките жени, които си падат по "красиви мъже"... Същите, които вярват в скалпела и екстеншъните, в замъците и принцовете. Амин...

# 37
Че то си има
И скалпели, и екстеншъни, и замъци, и принцове.
И красиви мъже 🙂

# 38
В тийнските си години залитнах по един друг грозник. Били Драго. Влюбих се като гледах Бриско Каунти. Вместо в Бриско главния герой, аз си харесах злодея Mr. Green

Скрит текст:

Тук е много млад. Мале, мале какъв сладур е бил.

# 39
Здравейте, пускам тази тема, защото коментарите ви ще са ми от полза и ми трябват. Били ли сте с не толкова привлекателен мъж? Не говоря за пъпчасал гном, ами не толкова мускулест , като цяло  с обикновен клонящ към грозен мъж ,но с добра душа и сърце.

па... кво да ти кажем дУшо... я с убав не помним да съм била Smile

# 40
😂😂😂
Тва беше топ

# 41
Моите всичките са хубави.
Това звучи все едно имам мъжки харем. Нямам.

# 42
Като бях на 16, бях с едно момче, даже ми беше първия, много добре, но грозновато. Всички ми казваха какво правя с него и, че е много грозен. Аз естествено във всичко в него виждах някакъв чар. Разделихме се поради съвсем други причини, но над 10 години продължаваме да си поддържаме нормални, даже приятелски отношения. Докато "разни хубавци" не смеят да ме погледнат и да ме поздравяват като се засечем някъде. До човека си е...

# 43
Като бях на 16, бях с едно момче, даже ми беше първия, много добре, но грозновато. Всички ми казваха какво правя с него и, че е много грозен. Аз естествено във всичко в него виждах някакъв чар. Разделихме се поради съвсем други причини, но над 10 години продължаваме да си поддържаме нормални, даже приятелски отношения. Докато "разни хубавци" не смеят да ме погледнат и да ме поздравяват като се засечем някъде. До човека си е...

Същото и при мен хаха.

# 44
Е то ако реално го приемаш за грозен, не знам как се случва..
Но мен не ме влече стандратната красота..Все ме грабва един такъв чар, който ..кара сърцето ми да бие:)
И няма въпрос.. да бъде или не!

Общи условия

Активация на акаунт